Facebook black is een scam

Facebook Black is a scamScammers zijn gestart met het verspreiden van scam programma’s op facebook om zo gemakkelijk geld te verdienen en het internet verkeer te dwarsbomen. Deze keer verspreiden ze een misleidend bericht, die facebook gebruikers offert om hun facebook kleur te veranderen. Maar in de werkelijkeheid heeft facebook dit soort applicaties niet en willen ze bij hun traditionele blauwe kleur blijven en ze hebben ook niets te doen met deze applicatie dus we raden je aan om dit te negeren en nog belangrijker is dat je nooit op deze links klikt. Dit is juist een tool voor scammers om geld te verdienen

Al deze misleidende berichten zijn verpsreid de laatste dagen en zeggen: “Are you sick of that boring old blue theme? Well now you have the power to change your facebook color to anything your heart desires.” Maar in plaats van te geven wat ze beloven herleiden ze je naar een site die offers geeft in een lijst. Let wel op dat dit soort formules je persoonlijke facebook gegevens kan krijgen dat mogelijk je facebook account kan hacken.

Als je perongeluk op deze link hebt geklikt dan doe je als eerst die link reporten als scam voor facebook, verwijder al je foto’s en likes van je account en kijk welke apps geautoriseerd zijn voor bepaalde gegevens van je account. Uiteindelijk scan je je pc met anti-malware programma’s om zeker te zijn dat je geen virussen op je pc hebt.

Lezen in een andere taal
Bestanden
Software
Vergelijk