Gevaarlijkheidsmeter:  
  (96/100)

Verwijder Facebook Change Color virus

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Kwaadaardige software

Facebook Change Color virus is gerelateerd tot misleidende berichten die actief verspreid worden op het sociaal netwerk. Deze neppe notificaties nodigt gebruikers uit om op de link te klikken en je facebook profiel van kleur te veranderen naar zwart, rood, roze of andere kleuren. Maar voordat je op deze link klik zouje moeten weten dat je die kleuren niet kan veranderen. Als je dit googled zal je zien dat het een grote scam is. In deze manier zal het heel veel bezoekers krijgen en zal het hun inkomen verhogen. AUB vermijd Facebook Change Color virus zelfs als het van je vrienden komt. Wij raden je ten zeerste aan om de verzender van de link eerst te vragen waarom hij dat verzend naar jouw.

Hoe kan ik geïnfecteerd raken met Facebook Change Color virus?

Facebook Change Color virus probeert je pc aan te vallen met neppe berichten die je aanbieden om je profiel zijn kleur te veranderen. Typisch komt dit van een gelijkende gebruiker die al eens een keer is geïnfecteerd is geweest met deze scam dus er is een grote kans dat je voor dit soort bedreiging valt.

Switch to Pink Facebook (Limited Time!)

(LINK)

Say goodbye to the boring blue profile and say hello to the pink profile!!

Switch to Red Facebook (Limited Time!)

(LINK)

Say goodbye to the boring blue profile and say hello to the red profile!!

Denk erom dat als je op een link klikt je niet de mogelijkheid zult hebben om je facebook profiel’s kleur te veranderen. Je zal enkel gevraagd worden om dit te delen met je vrienden en bijkomend zal het vragen je een reactie achter te laten en wat vragen te beantwoorden. AUB vermijd dit virus en verwijder het zo snel mogelijk.

Hoe verwijder ik Facebook Change Color virus?

Als je het virus op je pc hebt zou je eerst je pc moeten schoonmaken. Bijkomend doe je een volledige scan met een update van een anti-spyware om de kwaadaardige bestanden van je pc te verwijderen. Wij raden je aan om Reimage Reimage Cleaner Intego te gebruiken, het verwijdert automatisch deze bestanden van je pc.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Facebook Change Color virus snapshot
Facebook Change Color virus snapshot

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-change-color-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande Facebook Change Color virus