Gevaarlijkheidsmeter:  
  (77/100)

Verwijder Facebook “hahaha” virus

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Kwaadaardige software

Facebook “hahaha” virus is een kwaadaardige software dat zich verspreid via de facebook privé berichten. Gelijkend tot andere Facebook virus versies zal het zich verspreiden doordat mensen erop klikken en dan downloaden ze bijvoorbeeld Pictr_357.Zip, Copy_0027.Zip, Image0905.Zip of andere kwaadaardige bestanden op hun computer. Het moedigt slachtoffers aan om hun bestanden te downloaden met een leep berichtje getiteld: “hahaha”. Vanaf dat dit gebeurt is zullen .Zip bestanden gedownload worden en de .Jar bestanden gelanceerd zijn, het virus zal zijn activiteiten dan starten. Men geloofd dat Facebook “hahaha” virus vooral gebruikt is om Bitcoin te oogsten. Maar het kan ook in andere gevaarlijke activiteiten deelnemen. Als je gemerkt hebt dat je computer’s snelheid is gedaald en je facebook account berichten zoals “hahaha” naar je vrienden heeft gestuurd dan is je computer besmet met een serieuse malware.

Hoe kan het Facebook “hahaha” virus mijn computer infecteren

Zoals al eerder vermeld zal het Facebook “hahaha” virus zich verspreiden met “hahaha” berichten die verstuurd zijn via facebook zijn privé berichten. In de meeste gevallen lijkt het alsof ze behoren tot je vriend zijn bericht. Dus het is ook geen verassing dat deze malware zich succesvol verspreid. Als je geklikt hebt op een nep bericht dan zal je automatisch deelnemen met het verspreiden van het Facebook “hahaha” virus en je vrienden kunnen ook besmet worden, hun type computer heeft ook geen effect op het virus. OS, Windows of een Mac al deze computers kunnen besmet raken met een virus. Bijkomend zal je computer gebruikt worden om bitcoins te verkrijgen en andere gevaarlijke activiteiten. Aub vermijd zulke neppe berichten via facebook, maakt niet uit hoe betrouwbaar ze ook zijn. Als je al op zulke bijlage geklikt hebt dan kan je best je pc scannen voor het Facebook “hahaha” virus. Lees de volgende alinea voor meer informatie.

Hoe verwijder je het Facebook “hahaha” virus?

Als je denkt dat je computer besmet is met het Facebook “hahaha” virus dan moet je het best scannen met Reimage Reimage Cleaner Intego of SpyHunter 5Combo Cleaner. Anders kan je wel eens serieuse problemen hebben zoals enorme vertragingen of de infiltratie van andere malware. Je zou ook je facebook vrienden moeten contacteren en ze vertellen over dit nep bericht.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Facebook “hahaha” virus snapshot
Facebook “hahaha” virus snapshot

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-hahaha-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande Facebook “hahaha” virus