Gevaarlijkheidsmeter:  
  (57/100)

Verwijder Facebook video virus (Verwijdering Handleiding) - okt 2019 update

door Linas Kiguolis - - | Het type: Malware

Facebook video virus: nieuwe malware dat ons sociaal netwerk kan beinvloeden

Facebook video virus

Recent, hebben wij veel vragen gekregen over het facebook video virus. Computer gebruikers klagen dat ze dit  Facebook virus niet kunne stoppen, dat hun facebook profielen controleert en heel de tijd automatisch dingen post zoals verdachte links. Deze posts getiteld zoals “My private video,” “My first video,” of “Private video.” Het virus tagt ongeveer 20 vrienden, en probeert zo de aandacht van andere facebook gebruikers te trekken.

Meer zelfs zend het Facebook video virus direct kwaadaardige links naar het slachtoffer's vrienden via private berichten. Het lijkt dat dit virus niet te stoppen is. Het zondervirus.nl team heeft beslist om dichtere kijk te nemen naar die virus. We hebben één computer die geinfecteerd was gebestudeerd en we hebben gevonden hoe het werkt.

Facebook video virus

Facebook video virus is verwant aan malware, dat het slachtoffer zijn web browser controleert. Desondanks dat sommige onderzoekers beweren dat het enige wat je nodig hebt, is het verwijderen van verdachte browser extensies van je web browser, zulke verklaringen zijn niet precies genoeg. In feite hebben we ontdekt dat het facebook video malware de open browser tabs afsluit en nieuwe vensters opent als het slachtoffer probeert de “extensions” instellingen te openen.

Natuurlijk wilt dit virus zichzelf beschermen dat de gebruiker de kwaadaardige browser extenties verwijderd. We hebben ontdekt dat de aanverwante browser extensties van dit virus Ace Stream Web extensie noemt. Echter voordat je deze extensie kan verwijderen, moet je alle componenten die gerelateerd zijn aan deze extensie, vinden en van je computer systeem elimineren. Als eerste, raden we je aan om de windows taakbeheer (Control+Alt+Delete) te openen en alle verdachte processen te beoordelen op je computer.

Facebook video virus

De computer dat de zondervirus.nl onderzoekers hebben onderzocht, had een ace_engine.exe proces lopende, dat klaarblijkelijk verantwoordelijk was voor het slecht functioneren van de browser wanneer men probeert toegang te krijgen tot het “extensions” paneel. Echter is dit niet het einde. We hebben ook ontdekt dat er een Ace Stream Media 3.1.0 geinstalleerd was op het systeem, dat ook direct gerelateerd is aan het Facebook video virus.

NA het deinstalleren van dit programma en het ace_engine.exe process te eindigen, kan je eindelijk toegang krijgen tot je browser instellingen en Ace Stream Web Extension verwijderen van je extensie lijst. We moeten wel zeggen dat dit virus gerelateerd kan zijn aan andere programma en browser extensies omdat de officiele versie van Ace Stream GEEN kwaadardig programma is. Cyber criminelen neigen er vaak naar om aan legitieme programmas kwaadaardige componenten toe te voegen en ze zo via het internet te verspreiden. We raden ook aan om alle verdachte Facebook applicatie te beoordelen en te verwijderen dat je recent toegang hebt gegeven om je facebook account te gebruiken.

We begrijpen dat deze instructies misschien verwarrend kunnen zijn. Daarnaast kan het Facebook video virus ook verwant  zijn aan andere gevaarlijke programmas en dat is waarom wij aanraden om een ijzer sterk anti-malware software te gebruiken om het Facebook video virus van je computer te verwijderen. We raden Reimage aan voor dit te doen.

Facebook video virus

Hoe verspreidt het Facebook video virus zich?

“My private video” virus verspreidt zich zo snel omdat het merendeel van de facebook gebruikers faalt om deze bedriegelijke en kwaadaardige posts en berichten te indentificeren. Je moet NOOIT op deze posts of links klikken dat je facebook vrienden naar jouw sturen als je nog maar een klein vermoeden hebt, dat je vriend zoiets niet zou posten op Facebook.

Spijtig genoeg klikken veel gebruikers JUIST WEL op zulke dingen omdat ze niet kunnen geloven dat hun vrienden zulke zaken posten. Spijtig genoeg zorgt het klikken op deze kwaadardige video links ervoor dat malware wordt gedownload op de computer dat de controle over het slachtoffer's facebook over neemt.

  • om te vermijden dat het Facebook video virus infiltreert, Klik nooit op verdachte posts of linken die door jouw vrienden verzonden zijn. Als zulke inhoud jouw waakzaamheid verhoogt, vraag dan aan jouw vriend ofdat ze het zelf gekozen hebben te versturen.
  • Een andere zaak dat je moet weten is dat videos die op facebook gedeeld worden(maakt niet uit of ze direct van een site geupload zijn of gedeeld via youtube) pas afspelen nadat je er op klikt. Als je na het klikken op een video omgeleid wordt naar een verdachte website dat toegang vraagt tot je facebook tijdlijn of een applicatie download naar jouw computer, bevatte die facebook psot hoogstwaarschijnlijk een kwaadaardige link.
  • Je kan het Facebook video virus ook installeren samen met andere gratis programmas. We raden je sterk aan om software te downloaden van twijfelachtige bestand delings sites, omdat het risico bestaat dat je gebundelde software download. Gebundelde software is eigenlijk een pak van programmas, dat één hoofdprogramma bevat en meerdere optionele downloads die naast het hoofdprogramma geinstalleerd kunnen worden. Deze optionele downloads  blijken meestal gevaarlijke applicaties te zijn, dus het is aan te raden om ze er uit te selecteren. Je kan dit doen via de geadvanceerde/custom installatie instellingen.

Facebook video virus

Facebook video virus verwijderings instructies

Op de eerste pagina hebben we een korte samenvatting gegeven over hoe het facebook video virus manueel verwijdert moet worden. Echter je moet weten dat deze malware zich verspreidt met de hulp van andere gevaarlijke programmas en computer virussen, en zelfs alle verdachte programmas en browser extenties verwijderen van je PC helpt niet altijd om van het Facebook virus vanaf te geraken.

Hiervoor raden de zondervirus experten je aan je computer te scannen met een sterk anti-spyware programma om alle gevaarlijke bestanden en programmas die verwant zijn aan het Facebook video malware te detecteren en elimineren. Moest het probleem blijven bestaan, contacteer ons hulp team dan voor hulp. Veel Geluk!

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Facebook video virus snapshot
Facebook video virus snapshotFacebook video virus snapshotFacebook video virus snapshot

Over de auteur

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Linas Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-video-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen