Wat is deltaEng.dll? Moet ik het verwijderen?

door Julie Splinters - -

deltaEng.dll is een zeer frauduleus bestand dat toebehoort aan Montera Technologies LTD. Dit bestand ziet er uit als een typisch .dll bestand maar het begin van zijn naam zou je eenhint moeten geven aan welk virus het gerelateerd is. Laat deltaEng.dll alsjeblieft NIET op je pc staan omdat het toebehoort aan een zeer verdacht programma, gekend als delta-homes.com.

Het werd vanwege verschillende redenen toegevoegd aan de ‘browser hijacker’ en ‘potentieel ongewenste toepassingen’ categorie. De eerste is vanwege zijn distributietechniek – Delta homes kan makkelijk je pc infiltreren zonder je toestemming omdat het actief verspreid wordt via het bundelen. Bovendien hebben beveiligingsexperten ook gewaarschuwd dat dit programma kan proberen om de instellingen van je pc te wijzigen en zijn eigen add-on op al je browsers plaatst, inclusief Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, etc. Tenslotte begint het met het promoten van dezeden door het tonen van gewijzigde zoekresultaten die dubieuze inhoud, zoals misleidende links kunnen bevatten.

Desalniettemin kan het verschijnen van deltaEng.dll je ook erop wijzen dat het geïnfecteerd is met de Delta Werkbalk, Babylon Werkbalk, Montera werkbalk en andere kwaadaardige programma’s die ook kunnen proberen om dezelfde problemen te veroorzaken als delta-homes.com. Het bevindt zich in de ‘C:\Program Files’ map, als je het dus opmerkt moet je het ASAP verwijderen. Programma’s die deltaEng.dll detecteren en het probleemloos van je systeem verwijderen zijn: Reimage Reimage Cleaner , SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage Cleaner Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Reimage Cleaner, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Reimage Cleaner is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.

Over de auteur

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/file-deltaeng-dll.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Software
Vergelijk