Wat is deltaEng.dll? Moet ik het verwijderen?

deltaEng.dll is een zeer frauduleus bestand dat toebehoort aan Montera Technologies LTD. Dit bestand ziet er uit als een typisch .dll bestand maar het begin van zijn naam zou je eenhint moeten geven aan welk virus het gerelateerd is. Laat deltaEng.dll alsjeblieft NIET op je pc staan omdat het toebehoort aan een zeer verdacht programma, gekend als delta-homes.com.

Het werd vanwege verschillende redenen toegevoegd aan de ‘browser hijacker’ en ‘potentieel ongewenste toepassingen’ categorie. De eerste is vanwege zijn distributietechniek – Delta homes kan makkelijk je pc infiltreren zonder je toestemming omdat het actief verspreid wordt via het bundelen. Bovendien hebben beveiligingsexperten ook gewaarschuwd dat dit programma kan proberen om de instellingen van je pc te wijzigen en zijn eigen add-on op al je browsers plaatst, inclusief Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, etc. Tenslotte begint het met het promoten van dezeden door het tonen van gewijzigde zoekresultaten die dubieuze inhoud, zoals misleidende links kunnen bevatten.

Desalniettemin kan het verschijnen van deltaEng.dll je ook erop wijzen dat het geïnfecteerd is met de Delta Werkbalk, Babylon Werkbalk, Montera werkbalk en andere kwaadaardige programma’s die ook kunnen proberen om dezelfde problemen te veroorzaken als delta-homes.com. Het bevindt zich in de ‘C:\Program Files’ map, als je het dus opmerkt moet je het ASAP verwijderen. Programma’s die deltaEng.dll detecteren en het probleemloos van je systeem verwijderen zijn: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Over de auteur
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen
Software
Vergelijk