Haal Delta-homes.com weg (Verwijdering Instructies) - jun 2014 update

Delta-homes.com Verwijdering Handleiding

Wat is Delta-homes.com?

Wat is Delta-homes.com?

Delta-Homes.com is een browser hacker die instaat is om je Windows operatie systeem plat te leggen. We hebben al meer dan honderden meldingen ontvangen vanuit USA, Polen, VK, Frankrijk en andere wereld landen. Het is belangrijk dat je weet dat Delta Homes geen virus is maar een verdachte zoekmachine die gekend is voor het tonen van gesponserde advertenties. Het belangrijkste is dat je niet weet welke websites het probeert te promoten Het kan gebruikt worden om je te doorsturen naar legale en betrouwbare websites maar ook naar zeer verdachte plaatsen die gebruikt worden om malware te verspreiden. Wanneer je geïnfecteerd bent zal je Delta Homes je start pagina veranderen naar zijn website en je standaard zoekmachine wordt ook verandert op elke web browser die je op je computer hebt staan zoals Google CHrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer en vele andere. Als je Delta-Homes.com wilt vermijden en worden doorgestuurd naar verdachte en mogelijk ook gevaarlijke websited dan moet je het zo snel mogelijk verwijderen van je computer. Pas op dat het verwijderen van deze browser hacker niet zo gemakkelijk is omdat zich leunt op Search Protect, dit programma beschermt alle aangepaste browser instellingen en voorkomt het verwijderen van dit programma. Dat is waarom de meeste veiligheids experten je aanraden om het automatisch te verwijderen.

Als je last hebt gehad van doorsturingen naar delta-homes.com kan het zijn dat je één zaak bent vergeten. Als je kunt lezen wat in hun Privacy Policy staat, namelijk: Dat het pc gebruikers zijn zoek opdrachten en zoek gewoontes kan opsporen. De ontwerpers van dit programma beweren dat ze geïnsteresseerd zijn in de on-identificeerbare informatie. Maar je weet nooit zeker welke personen dit allemaal te zien krijgen. Je wilt zeker niet dat ongekende mensen weten welke websites je het meest opzoekt, de data die je invult wanneer je ze bezoekt, wat je IP adress is, je email adres. Je moet dus zeker weg blijven van Delta-homes.com virus. Zoals we al eerder vermeld hebben denken we dat de automatische verwijder methode de beste is om dit programma van je computer te verwijderen omdat het kan herverschijnen op je computer nadat het zich ge-update heeft. In dit geval raden we je zeker aan om FortectIntego te gebruiken om dit programma te verwijderen en zijn verdachte inhoud zoals Search Protect. Als je niet weet hoe je dit programma moet installeren en te gebruiken om delta-homes van je computer te halen kan je best het volgende artikel lezen: SpyHunter tutorial.

Hoe kan Delta-Homes.com mijn computer gijzelen?

Delta-homes.com browser hacker is weeral een ongewenst potentieel programma dat verspreid wordt via bundels. Deze verspreidings methode is al vaak besproken door veiligheids onderzoekers. Maar het is nog steeds legaal en dus ook toegelaten. Als je dit wilt vermijden moet je heel zorgvuldig je freeware op je computer installeren. Denk erom dat je de installatie dubbel check van de volgende freeware programma’s: Softonic, Babylon Toolbar, uTorrent, Any.Do, BeeLine Reader, Foxit Reader en nog veel meer programma’s. Wanneer je eigenlijk eigenhandig je startpagina en je zoekmachine kan veranderen zullen deze programma’s dit doen zonder je te vragen. Daarom wordt er ook aangeraden de volgende zeker te vermijden: (Conduit, www-searching.com, mystartsearch.com, v9.com, sweet-page.com, mystart, websearch.fixsearch.info,genieo.com, etc.). Er is ook iets dat je zeker moet onthouden: Je moet ALTIJD de geavanceerde of custom installatie nemen wanneer je freeware download van ongekende ontwerpers. Kijk na wat de optionele installaties zijn en of er ook programma’s bij zijn die je zeker niet wilt hebben op je computer zoals toolbars, zoekmachines etc.. Als je aan het kijken bent op een zin die zegt: Maak Delta-homes.com my start page of Maak delta-homes.com mijn standaard zoek machine moet je dit zeker verwijderen uit je installatie. Natuurlijk kan het bezitten van een betrouwbare anti-spyware uiteraard geen kwaad want dit laat je direct merken als je een verdacht of onbetrouwbaar programma aan het installeren bent.

Hoe verwijder je Delta-Homes.com?

Als je al geïnfecteerd bent door het programma en je wilt het verwijderen dan moet je de gids hieronder lezen. Je kan kiezen tussen de manuele en de automatische, we raden je tenzeerste aan om de automatische te nemen want je kan gemakkelijk iets over het hoofd zien.

Frequently asked questions (FAQ)

Vraag: Ik heb hulp nodig met het verwijderen van Delta-homes.com Search van mijn browser (ik gebruik Google Chrome). Zou je me kunnen helpen?

Antwoord: Je kan Delta Homes automatisch verwijderen of manueel de stappen volgen. Beide de gidsen zijn hieronder te vinden. Denk erom dat de veiligste en meest effectieve manier is om een volledige scan uit te voeren met een betrouwbare en upgedate anti-spyware. Dit zal je zeker en vast helpen om het herverschijnen van dit programma te vermijden.

Vraag: Help me! Ik denk dat mijn computer besmet is met delta-homes.com virus. Het liet zich zien vanaf dat mijn computer opgestart was.

Antwoord. Nee, Delta-homes browser hacker is enkel een potentieel ongewenst programma dat probeert als je browsers te gijzelen. Je zal waarschijnlijk dit programma gedownload hebben samen met een bundel van een gratis applicatie op het internet. Als je delta-homes.com wilt verwijderen dan kan je de stappen die je moet ondernemen hieronder volgen.

Vraag: Ik ben bezorgd omdat al mijn zoekresultaten worden gestoord door delta-homes.com zijn doorsturigen. Deze pagina verschijnt telkens op mijn startpagina en mijn standaard zoekmachine. Ik dacht dat ik mijn computer gefixt had wanneer ik delta homes, delta search, conduit en andere extensies van mijn pc had verwijdert. Jammer genoeg lieten ze zich weer van zich horen nadat ik mijn pc had heropstart…. Zou je me kunnen helpen? Ik wil graag terug rustig op het internet gaan zonder enige verstoringen door delta homes.

Antwoord: Het verwijdern van Delta Homes Search pagina vraagt veel kennis omdat het zich betrouwt op het Search Protect. Deze applicatie beschermt de aangepaste instellingen en vermijd het verwijderen van delta-homes.com van je computer. Als je deze browser hacker van je computer wilt verwijderen dan moet je voor de automatische manier gaan dan kan je met zekerheid zeggen dat het verwijdert is. Je kan natuurlijk ook de manuele manier toepassen die gemaakt is door onze spyware veiligheids experten. Maar je moet enorm goed opletten als je die gebruikt. Denk erom dat je alle stappen goed moet uitvoeren en de juist volgorde moet nagaan.

Vraag: Mijn computer is besmet met Delta Homes search virus en ik word nu lasti gevallen door verschillende doorsturingen en advertenties. Ze vertellen met dat ik mijn registry error of windows error moet reparen. Moet ik ze vertrouwen? Ook zou je me kunnen helpen met het verwijderen van delta-homes.com? Het lijk me enorm complex.

Antwoord: Eerst en vooral moet je weg blijven van de advertenties veroorzaakt door delta-homes.com omdat ze misleidend zijn. Als je erop klikt kan je pc gemakkelijk besmet geraken met bijkomende bedreigingen zoals adwares, browser hackers, verdachte PC optimizer en soort gelijkende applicaties. Wanneer je delta-homes.com van je pc wilt verwijderen moet je weten dat het zich in een bundel verplaatst met veel verschillende componenten die moeilijk gedetecteerd worden. Dit is ook waarom we iedereen aanraden om een upgedate anti-spyware te downloaden. AUB lees de gids hieronder dit je goed verteld hoe je dit soort problemen moet aanpakken.

Vraag: Hoe kan ik delta-homes.com volledig verwijderen? Het lijkt dat het zich altijd blijft redden van mijn pogingen om het te verwijderen.

Antwoord:Als je het volledig wilt verwijderen kan je beter naar beneden scrollen en de gids lezen die we met onze experten hebben samen gesteld om te verwijderen. Denk erom dat je goed moet opletten wanneer je de manuele methode toepast.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Delta-homes.com Verwijdering Handleiding

Verwijderen van Windows

Om Delta-homes.com van Windows 10/8 machines te verwijderen, dient u onderstaande stappen te volgen:

 1. Typ Configuratiescherm in het zoekvak van Windows en druk op Enter of klik op het zoekresultaat.
 2. Selecteer onder Programma's een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Zoek in de lijst naar vermeldingen die gerelateerd zijn aan Delta-homes.com (of een ander recent geïnstalleerd verdacht programma). 
 4. Klik met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteer Verwijderen.
 5. Als Gebruikersaccountcontrole verschijnt, klikt u op Ja.
 6. Wacht tot verwijderingsproces is voltooid en klik op OK.  Verwijderen van Windows

Als je een Windows 7/XP-gebruiker bent, ga je verder met de volgende instructies:

 1. Klik op Windows Start > Configuratiescherm in het rechterdeelvenster (als je Windows XP-gebruiker bent, klik je op Programma's toevoegen/verwijderen).
 2. Selecteer in het Configuratiescherm Programma's > Een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Kies de ongewenste toepassing door er eenmaal op te klikken.
 4. Klik bovenaan op Verwijderen/Wijzigen.
 5. Kies Ja in het bevestigingsbericht.
 6. Klik op OK zodra het verwijderingsproces is voltooid.

Verwijder Delta-homes.com van Mac OS X systeem

Verwijder items uit de map Toepassingen:

 1. Selecteer in de menubalk Ga > Toepassingen.
 2. Zoek in de map Toepassingen naar alle gerelateerde items.
 3. Klik op de app en sleep deze naar de Prullenbak (of klik met de rechtermuisknop en kies Verplaats naar prullenbak) Verwijder Delta-homes.com van Mac OS X systeem

Om een ongewenste app volledig te verwijderen, moet je naar de mappen Applicatie-ondersteuning, LaunchAgents en LaunchDaemons gaan en de relevante bestanden verwijderen:

 1. Selecteer Ga > Ga naar map.
 2. Voer /Bibliotheek/Applicatie-ondersteuning in en klik op Go of druk op Enter.
 3. Zoek in de map Applicatie-ondersteuning naar dubieuze items en verwijder deze.
 4. Ga nu op dezelfde manier naar de mappen /Bibliotheek/LaunchAgents en /Library/LaunchDaemons en verwijder alle gerelateerde .plist-bestanden. Verwijder Delta-homes.com van Mac OS X systeem

MS Edge/Chromium Edge resetten

Verwijder ongewenste extensies van MS Edge:

 1. Selecteer Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en kies Extensies.
 2. Kies uit de lijst de extensie en klik op het pictogram Versnelling.
 3. Klik onderaan op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cookies en andere browsergegevens:

 1. Klik op het Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en selecteer Privacy & beveiliging.
 2. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 3. Selecteer alles (behalve wachtwoorden, hoewel je misschien ook Medialicenties wilt toevoegen, indien van toepassing) en klik op Wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Herstel nieuw tabblad en startpagina instellingen:

 1. Klik op het menupictogram en kies Instellingen.
 2. Zoek dan het onderdeel Bij opstarten.
 3. Klik op Uitschakelen als je een verdacht domein hebt gevonden.

Reset MS Edge als de bovenstaande stappen niet hebben gewerkt:

 1. Klik op Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te openen.
 2. Klik op de pijl Meer details onderin het venster.
 3. Selecteer het tabblad Details.
 4. Scroll nu naar beneden en zoek elke vermelding met de naam Microsoft Edge erin. Klik met de rechtermuisknop op elk van hen en selecteer Taak beëindigen om te voorkomen dat MS Edge wordt uitgevoerd. MS Edge/Chromium Edge resetten

Indien deze oplossing je niet heeft kunnen helpen, dien je een geavanceerde Edge reset methode te gebruiken. Onthoud dat je een back-up van je gegevens moet maken voordat je verder gaat.

 1. Zoek naar het volgende op je computer: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Klik op Ctrl + A op je toetsenboard om alle folders te selecteren. 
 3. Klik er met de rechtermuisknop op en kies Verwijderen  MS Edge/Chromium Edge resetten
 4. Klik nu met de rechtermuisknop op de knop Start en kies Windows PowerShell (Admin).
 5. Wanneer het nieuwe venster opent, kopieer en plak dan het volgende commando, en druk op Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose MS Edge/Chromium Edge resetten

Instructies voor Chromium-gebaseerde Edge

Verwijder extensies van MS Edge (Chromium):

 1. Open Edge en klik op Instellingen > Extensies.
 2. Wis ongewenste extensies door te klikken op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cache en site gegevens:

 1. Klik op Menu en ga naar Instellingen.
 2. Selecteer Privacy en diensten.
 3. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 4. Kies onder Tijdsbereik Alle tijden.
 5. Selecteer Nu wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Reset Chromium-gebaseerde MS Edge:

 1. Klik op Menu en selecteer Instellingen.
 2. Aan de linkerkant, kies Reset instellingen.
 3. Selecteer Instellingen herstellen naar de standaardwaarden.
 4. Bevestig met Reset. MS Edge/Chromium Edge resetten

Mozilla Firefox opnieuw instellen

Verwijder gevaarlijke extensies:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu (drie horizontale lijnen rechtsboven in het venster).
 2. Selecteer Add-ons.
 3. Selecteer hier plugins die gerelateerd zijn aan Delta-homes.com en klik op Verwijderen. Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel de homepage opnieuw in:

 1. Klik op drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek om het menu te openen.
 2. Kies Opties
 3. Voer onder Home-opties je voorkeurssite in die telkens wordt geopend wanneer je Mozilla Firefox voor het eerst opent.

Wis cookies en sitegegevens:

 1. Klik op Menu en kies Opties
 2. Ga naar de sectie Privacy & Veiligheid
 3. Scroll naar beneden en zoek Cookies en Sitegegevens
 4. Klik op Gegevens Wissen …
 5. Selecteer Cookies en Sitegegevens, evenals Gecachte Webinhoud en druk op Wissen Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel Mozilla Firefox opnieuw in

In het geval Delta-homes.com niet werd verwijderd na het volgen van bovenstaande instructies, dien je Mozilla Firefox opnieuw in te stellen:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu
 2. Ga naar Help en kies vervolgens Probleemoplossingsinformatie Mozilla Firefox opnieuw instellen
 3. Klik onder de sectie Firefox een opfrisbeurt geven op Firefox verversen …
 4. Zodra de pop-up verschijnt, bevestig je de actie door op Firefox verversen te klikken; dit zou de verwijdering van Delta-homes.com moeten voltooien Mozilla Firefox opnieuw instellen

Reset Google Chrome

Verwijder schadelijke extensies van Google Chrome: 

 1. Open Google Chrome, klik op Menu (drie verticale bolletjes rechts bovenaan) en selecteer Meer hulpprogramma's > Extensies.
 2. In het nieuw geopende venster zal je alle geïnstalleerde extensies zien. Verwijder alle verdachte plugins door te klikken op Verwijderen. Reset Google Chrome

Wis cache en websitegegevens van Chrome:

 1. Klik op Menu en vervolgens op Instellingen.
 2. Selecteer onder Privacy en beveiliging Browsegegevens wissen.
 3. Selecteer Browsegeschiedenis, Cookies en andere sitegegevens, evenals Cached afbeeldingen en bestanden.
 4. Klik op Gegevens wissen.  Reset Google Chrome

Je homepagina veranderen:

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Zoek naar een verdachte website in het onderdeel Op startup. 
 3. Klik op Open een specifieke of set pagina's en klik op drie puntjes om de optie Verwijderen te vinden.

Reset Google Chrome:

Als bovenstaande werkwijze je niet heeft geholopen, moet je Google Chrome resetten om alle componenten te verwijderen.

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Bij Instellingen scroll je naar beneden en klik je op Geavanceerd.
 3. Scroll naar beneden en zoek het onderdeel Reset en opschonen. 
 4. Klik nu op Instellingen herstellen naar de oorspronkelijke standaardwaarden.
 5. Bevestig met Reset instellingen om de verwijdering te voltooien. Reset Google Chrome

Reset Safari

Verwijder ongewenste extensies van Safari:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. In het nieuwe venster klik je op Extensies
 3. Selecteer de ongewenste extensie gerelateerd aan Delta-homes.com en selecteer Verwijderen.  Reset Safari

Verwijder cookies en andere websitegegevens van Safari: 

 1. Klik op Safari > Geschiedenis wissen
 2. In het uitklapmenu onder Wissen, klik je op volledige geschiedenis. 
 3. Bevestig met Geschiedenis wissen. Reset Safari

Reset Safari als bovenstaande stappen je niet hebben geholpen:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. Ga naar het tabblad Geavanceerd
 3. Vink het vakje Toon Ontwikkelingsmenu in de menubalk aan. 
 4. Klik in de menubalk op Ontwikkelen, en selecteer dan Caches legen. Reset Safari

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Delta-homes.com register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen