Gevaarlijkheidsmeter:  
  (25/100)

Haal Delta-homes.com weg (Verwijdering Instructies) - sep 2020 update

door Julie Splinters - -   Delta Homes redirect | Het type: Browser hijacker

Wat is Delta-homes.com?

Delta-Homes.com is een browser hacker die instaat is om je Windows operatie systeem plat te leggen. We hebben al meer dan honderden meldingen ontvangen vanuit USA, Polen, VK, Frankrijk en andere wereld landen. Het is belangrijk dat je weet dat Delta Homes geen virus is maar een verdachte zoekmachine die gekend is voor het tonen van gesponserde advertenties. Het belangrijkste is dat je niet weet welke websites het probeert te promoten Het kan gebruikt worden om je te doorsturen naar legale en betrouwbare websites maar ook naar zeer verdachte plaatsen die gebruikt worden om malware te verspreiden. Wanneer je geïnfecteerd bent zal je Delta Homes je start pagina veranderen naar zijn website en je standaard zoekmachine wordt ook verandert op elke web browser die je op je computer hebt staan zoals Google CHrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer en vele andere. Als je Delta-Homes.com wilt vermijden en worden doorgestuurd naar verdachte en mogelijk ook gevaarlijke websited dan moet je het zo snel mogelijk verwijderen van je computer. Pas op dat het verwijderen van deze browser hacker niet zo gemakkelijk is omdat zich leunt op Search Protect, dit programma beschermt alle aangepaste browser instellingen en voorkomt het verwijderen van dit programma. Dat is waarom de meeste veiligheids experten je aanraden om het automatisch te verwijderen.

Als je last hebt gehad van doorsturingen naar delta-homes.com kan het zijn dat je één zaak bent vergeten. Als je kunt lezen wat in hun Privacy Policy staat, namelijk: Dat het pc gebruikers zijn zoek opdrachten en zoek gewoontes kan opsporen. De ontwerpers van dit programma beweren dat ze geïnsteresseerd zijn in de on-identificeerbare informatie. Maar je weet nooit zeker welke personen dit allemaal te zien krijgen. Je wilt zeker niet dat ongekende mensen weten welke websites je het meest opzoekt, de data die je invult wanneer je ze bezoekt, wat je IP adress is, je email adres. Je moet dus zeker weg blijven van Delta-homes.com virus. Zoals we al eerder vermeld hebben denken we dat de automatische verwijder methode de beste is om dit programma van je computer te verwijderen omdat het kan herverschijnen op je computer nadat het zich ge-update heeft. In dit geval raden we je zeker aan om Reimage Reimage Cleaner Intego te gebruiken om dit programma te verwijderen en zijn verdachte inhoud zoals Search Protect. Als je niet weet hoe je dit programma moet installeren en te gebruiken om delta-homes van je computer te halen kan je best het volgende artikel lezen: SpyHunter tutorial.

Hoe kan Delta-Homes.com mijn computer gijzelen?

Delta-homes.com browser hacker is weeral een ongewenst potentieel programma dat verspreid wordt via bundels. Deze verspreidings methode is al vaak besproken door veiligheids onderzoekers. Maar het is nog steeds legaal en dus ook toegelaten. Als je dit wilt vermijden moet je heel zorgvuldig je freeware op je computer installeren. Denk erom dat je de installatie dubbel check van de volgende freeware programma’s: Softonic, Babylon Toolbar, uTorrent, Any.Do, BeeLine Reader, Foxit Reader en nog veel meer programma’s. Wanneer je eigenlijk eigenhandig je startpagina en je zoekmachine kan veranderen zullen deze programma’s dit doen zonder je te vragen. Daarom wordt er ook aangeraden de volgende zeker te vermijden: (Conduit, www-searching.com, mystartsearch.com, v9.com, sweet-page.com, mystart, websearch.fixsearch.info,genieo.com, etc.). Er is ook iets dat je zeker moet onthouden: Je moet ALTIJD de geavanceerde of custom installatie nemen wanneer je freeware download van ongekende ontwerpers. Kijk na wat de optionele installaties zijn en of er ook programma’s bij zijn die je zeker niet wilt hebben op je computer zoals toolbars, zoekmachines etc.. Als je aan het kijken bent op een zin die zegt: Maak Delta-homes.com my start page of Maak delta-homes.com mijn standaard zoek machine moet je dit zeker verwijderen uit je installatie. Natuurlijk kan het bezitten van een betrouwbare anti-spyware uiteraard geen kwaad want dit laat je direct merken als je een verdacht of onbetrouwbaar programma aan het installeren bent.

Hoe verwijder je Delta-Homes.com?

Als je al geïnfecteerd bent door het programma en je wilt het verwijderen dan moet je de gids hieronder lezen. Je kan kiezen tussen de manuele en de automatische, we raden je tenzeerste aan om de automatische te nemen want je kan gemakkelijk iets over het hoofd zien.

Frequently asked questions (FAQ)

Vraag: Ik heb hulp nodig met het verwijderen van Delta-homes.com Search van mijn browser (ik gebruik Google Chrome). Zou je me kunnen helpen?

Antwoord: Je kan Delta Homes automatisch verwijderen of manueel de stappen volgen. Beide de gidsen zijn hieronder te vinden. Denk erom dat de veiligste en meest effectieve manier is om een volledige scan uit te voeren met een betrouwbare en upgedate anti-spyware. Dit zal je zeker en vast helpen om het herverschijnen van dit programma te vermijden.

Vraag: Help me! Ik denk dat mijn computer besmet is met delta-homes.com virus. Het liet zich zien vanaf dat mijn computer opgestart was.

Antwoord. Nee, Delta-homes browser hacker is enkel een potentieel ongewenst programma dat probeert als je browsers te gijzelen. Je zal waarschijnlijk dit programma gedownload hebben samen met een bundel van een gratis applicatie op het internet. Als je delta-homes.com wilt verwijderen dan kan je de stappen die je moet ondernemen hieronder volgen.

Vraag: Ik ben bezorgd omdat al mijn zoekresultaten worden gestoord door delta-homes.com zijn doorsturigen. Deze pagina verschijnt telkens op mijn startpagina en mijn standaard zoekmachine. Ik dacht dat ik mijn computer gefixt had wanneer ik delta homes, delta search, conduit en andere extensies van mijn pc had verwijdert. Jammer genoeg lieten ze zich weer van zich horen nadat ik mijn pc had heropstart…. Zou je me kunnen helpen? Ik wil graag terug rustig op het internet gaan zonder enige verstoringen door delta homes.

Antwoord: Het verwijdern van Delta Homes Search pagina vraagt veel kennis omdat het zich betrouwt op het Search Protect. Deze applicatie beschermt de aangepaste instellingen en vermijd het verwijderen van delta-homes.com van je computer. Als je deze browser hacker van je computer wilt verwijderen dan moet je voor de automatische manier gaan dan kan je met zekerheid zeggen dat het verwijdert is. Je kan natuurlijk ook de manuele manier toepassen die gemaakt is door onze spyware veiligheids experten. Maar je moet enorm goed opletten als je die gebruikt. Denk erom dat je alle stappen goed moet uitvoeren en de juist volgorde moet nagaan.

Vraag: Mijn computer is besmet met Delta Homes search virus en ik word nu lasti gevallen door verschillende doorsturingen en advertenties. Ze vertellen met dat ik mijn registry error of windows error moet reparen. Moet ik ze vertrouwen? Ook zou je me kunnen helpen met het verwijderen van delta-homes.com? Het lijk me enorm complex.

Antwoord: Eerst en vooral moet je weg blijven van de advertenties veroorzaakt door delta-homes.com omdat ze misleidend zijn. Als je erop klikt kan je pc gemakkelijk besmet geraken met bijkomende bedreigingen zoals adwares, browser hackers, verdachte PC optimizer en soort gelijkende applicaties. Wanneer je delta-homes.com van je pc wilt verwijderen moet je weten dat het zich in een bundel verplaatst met veel verschillende componenten die moeilijk gedetecteerd worden. Dit is ook waarom we iedereen aanraden om een upgedate anti-spyware te downloaden. AUB lees de gids hieronder dit je goed verteld hoe je dit soort problemen moet aanpakken.

Vraag: Hoe kan ik delta-homes.com volledig verwijderen? Het lijkt dat het zich altijd blijft redden van mijn pogingen om het te verwijderen.

Antwoord:Als je het volledig wilt verwijderen kan je beter naar beneden scrollen en de gids lezen die we met onze experten hebben samen gesteld om te verwijderen. Denk erom dat je goed moet opletten wanneer je de manuele methode toepast.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Delta-homes.com snapshot
Delta-homes.com snapshotDelta-homes.com snapshotDelta-homes.com snapshotDelta-homes.com snapshot
Delta-homes.com snapshot

Manuele Delta-homes.com Verwijdering Handleiding:

Verwijder Delta-homes.com van Windows systems

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Delta-homes.com en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Delta-homes.com en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'
 5. Verwijder Delta-homes.com uit de Windows snelkoppelingen
  Rechter muisklik op de snelkoppeling van Mozilla Firefox en selecteer Properties. Rechter muisklik op het browsers icoon en selecteer 'Properties'
 6. Ga naar de Shortcut tab en bekijk het Target veld. Verwijder de kwaadaardige URL die aan je virus gerelateerd is. Selecteer de 'Shortcut' tab en verwijder 'http://isearch.babylon.com...' of andere verdachte URL

Herhaal bovenstaande stappen voor alle browser snelkoppelingen, inclusief Internet Explorer en Google Chrome. Zorg ervoor dat je alle locaties van deze snelkoppelingen nakijkt, inclusief het bureaublad, start menu en taakbalk.

Verwijder Delta-homes.com van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Delta-homes.com of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Delta-homes.com van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Delta-homes.com en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Delta-homes.com verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder Delta-homes.com van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Delta-homes.com uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Delta-homes.com van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Delta-homes.com en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op menu (rechter bovenhoek), kies Options General.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef de gewenste site op of klik op Restore to default.
 5. Klik op OK om deze wijzigingen te bewaren. In de 'General' tab, verwijder je de kwaadaardige URL uit de 'Home Page' sectie of klik op de 'Restore to Default' knop. Klik op 'OK' om de wijzigingen te bewaren
 6. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 7. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Delta-homes.com. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Delta-homes.com van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Delta-homes.com en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Wijzig je startpagina en standaard zoekmachine als deze door het virus aangepast waren
  Klik op het menu icoon en kies Settings.
 4. Zoek hier naar Open a specific page or set of pages onder de On startup optie en klik op Set pages. Nadat je op het menu en 'Settings' geklikt hebt, selecteer je 'Set pages'
 5. Nu zou u een ander venster te zien moeten krijgen. Verwijder hier kwaadaardige zoekmachines en geef degenen op die je als startpagina wenst. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 6. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 7. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 8. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 9. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 10. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Delta-homes.com. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Delta-homes.com van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Delta-homes.com of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Start je Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte. Selecteer hier Preferences zoals het voordien werd getoond en selecteer General.
 4. Bekijk hier het Homepage veld. Als het gewijzigd werd door Delta-homes.com verwijder je de ongewenste link en geef degene op die je wenst te gebruiken voor je zoekopdrachten. Denk eraan om de "http://" voor je adres in te geven. Verwijdere in 'General' de kwaadaardige URL en geef je gewenste domein op
 5. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 6. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Delta-homes.com te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Computergebruikers kunnen verschillende verliezen lijden als gevolg van cyberinfecties of eigen foutieve handelingen. Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-delta-homes-com.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande Delta-homes.com