Waarom je Delta Search en andere neppe zoek programma’s moet verwijderen

Why you should avoid Delta Search and other fake search enginesDe meeste van de huidige internet gebruikers zijn niet bewust dat er honderden zoekprogramma’s zijn die schade aan je computer kunnen aanrichten. Deze online zoekmachines zijn niet zoals de betrouwbare zoekmachines: Google, Yahoo of Bing. Ze publiceren vage websites bovenaan je zoek resultaten. Door dat te doen, kunnen ze gemakkelijk mensen naar hun domeinen sturen en onbruikbare spullen verkopen, ongewenste services promoten of virussen verspreiden.

Het is het ook waard om in te zien dat deze zoek machines vage programma’s gebruiken om in de computer van hun slachtoffer komen, en alle Internet browsers die geïnstalleerd zijn aan te tasten. Daarvoor vertrouwen zij vaak op browser hackers die de mogelijkheid hebben om een computer binnen te dringen via beveiligingsproblemen en zodra ze binnen zijn de computer instellingen aanpassen. Een andere populaire methode, welke ook daarvoor gebruikt word, is gebaseerd op freeware en shareware. Deze programma’s hebben de neiging om er een zoek programma aan de installatie toe te voegen, dus wees alsjeblieft erg zorgvuldig wanneer je dit download en installeert.

Een van deze vage zoek machines welke verspreid wordt door deze oneerlijke distributiemethoden te gebruiken, en dan resultaten weergeeft gevuld met troep, is Delta Search. We hebben ervoor gekozen om aan deze zoekmachine extra aandacht te besteden, omdat haar makers gestart zijn om best lastige programma’s te gebruiken om PC gebruikers er van te overtuigen dat het legitiem is en vertrouwd kan worden. Om een misleidend imago te geven voor Delta Search dat bij een betrouwbare organisatie hoort, plaatsen ze verschillende reacties op forums over dat ze een betrouwbare zoekmachine zijn. Ze zeggen niet alleen dat ze legitiem zijn, maar hier plaatsen ze ook hun e-mail, die volgens hun zou helpen met het verwijderen van Delta Search. Natuurlijk werkt dat helemaal niet.

We raden je dan ook ten strengste aan om van al hun reacties en al het andere wat in verband is te brengen Delta search weg te blijven. Wat ze ook beweren, dit is nep, en de site is alleen bedoeld om onoplettende internet gebruikers op te lichten. Als je zeker wilt zijn dat je de goede zoekmachines gebruikt, Gebruik dan de beter bekende machines

Over de auteur
Alice Woods
Alice Woods

Ze houdt ervan om gebruikers te leren om virussen te vermijden.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Lezen in een andere taal
Software
Vergelijk