Gevaarlijkheidsmeter:  
  (100/100)

Haal Cryptolocker weg

12

Cryptolocker is een gevaarlijke ransomware, die duidelijk uitgebracht is door dezelfde groep van cyber criminelen die verantwoordelijk zijn voor het  FBI virus, Police Central e-crime Unit virus, Department of Justice virus en vele andere dreigingen. Net zoals de bovenvermelde virussen,  blokkeerd Cryptolocker persoonlijke gebruikers bestanden en toont een enorme waarschuwing waarin het vraagt om $300 USD losgeld te betalen. Er zijn echter een paar nieuwigheden aan deze dreiging: Cryptolocker blokkeert deze bestanden met een asymmetrische codering, dit wil zeggen dat je twee sleutels moet kennen om aan je bestanden te raken.. Terwijl de vorige bedreigingen nog konden verwijdert worden door het volgen van specifieke instructies, vind deze dreiging een manier om hier aan te weerstaan. Het lijkt erop dat de enige manier is het verkrijgen van de tweede persoonlijke sleutel die enkel gekend is door de cyber criminelen. Volgens de waarschuwing van Cryptolocker, krijgt de gebruiker maar een bepaalde tijdspanne om het losgeld te betalen en de connectie met zijn bestanden opnieuw te verkrijgen. Anders kan zij/hij ‘Vaarwel’ zeggen tegen zijn betanden.

HOW CAN Cryptolocker INFECT MY COMPUTER?

Volgens experten wordt, Cryptolocker verspreid door middel van officieel uitziende e-mails. Meestal maken deze melding van een ontbrekende betaling, belastingen, aankopen en gelijkaardige dingen waardoor mensen makkelijk het kwaadaardige bestand openen. Van zodra zo’n bestand geopend is wordt de pc besmet met dit gevaarlijk virus wat onmiddellijk de bestanden van de gebruiker codeert. Typisch voor het virus is dat het bestanden met de volgende extenties zoekt: 3fr, accdb, ai, arw, bay, cdr, cer, cr2, crt, crw, dbf, dcr, der, dng, doc, docm, docx, dwg, dxf, dxg, eps, erf, indd, jpe, jpg, kdc, mdb, mdf, mef, mrw, nef, nrw, odb, odm, odp, ods, odt, orf, p12, p7b, p7c, pdd, pef, pem, pfx, ppt, pptm, pptx, psd, pst, ptx, r3d, raf, raw, rtf, rw2, rwl, srf, srw, wb2, wpd, wps, xlk, xls, xlsb, xlsm, xlsx.

Als je denkt dat je pc aangetast is door Cryptolocker, verlies dan geen tijd en volg de volgende handleiding:

HOE CRYPTOLOCKER VERWIJDEREN?

In de meeste gevallen kunne gebruikers de connectie met hun bestanden herstellen door System Restore te gebruiken of door een volledige systeemscan uit te voeren met één van deze toepassingen: STOPzilla, SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

We raden je ten zeerste aan om na te denken hoe zulke infecties te voorkomen. Hiervoor kun je de bovenvermelde programma’s gebruiken. Vergeet bovendien ook niet te denken aan de onschendbaarheid van je bestanden en maak een backup. Hiervoor kun je een USB stick, een externe harde schijf, CD’s, DVD’s, of gewoon simpelweg online backups, zoals Google Drive, Dropbox, Flickr en andere oplossingen gebruiken.

Lees tenslotte ook deze post en leer meer details over hoe Cryptolocker en andere ransomware virussen te vermijden: Trying to avoid ransomware or make it useless? Here are some tips.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden
Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Cryptolocker te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu
Download
opruimer voor Cryptolocker Tevredenheid
Garantie
Download
opruimer voor Cryptolocker
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één van of al onze toepassingen niet instaat was/waren om de parasiet te verwijderen zonder enige vorm van manuele interventie, lees alsjeblieft de manuele verwijdering instructies hieronder
SpyHunter is aangeraden om Cryptolocker te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van SpyHunter moeten kopen om de malware te verwijderen.

Meer informatie kan gevonden worden op SpyHunter review.

Als je beslist hebt om een andere anti-spyware te gebruiken, verwijder SpyHunter dan van je computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus is de aanbevolen opruimer voor het verwijderen van Cryptolocker 

te verwijderen. U moet het gebruik van de gratis versie bevestigen dat de huideige versie van de parasiet detecteert.
meer dan 40.000.000 downloads!
Alternatieve Software
Malwarebytes Anti Malware
We hebben de efficientie van Malwarebytes Anti Malware getest voor het verwijderen van Cryptolocker (2015-08-12)


Cryptolocker snapshot
Cryptolocker snapshotCryptolocker snapshotCryptolocker snapshot

Manuele Cryptolocker Verwijdering Handleiding

Methode 1. Verwijder $s door Safe Mode with Networking te gebruiken

Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking$s

Stap 2
Windows 7 / Vista / XP
 • Klik op Start Shutdown Restart OK.
 • Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
 • Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst
Selecteer 'Safe Mode with Networking'
Windows 10 / Windows 8
 • Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
 • Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
 • Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster
Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'

Stap 2: Haal Cryptolocker weg

Stap 3

Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download SpyHunter of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi Cryptolocker verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Methode 2. Verwijder $s door System Restore te gebruiken

Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt$s

Stap 2
Windows 7 / Vista / XP
 • Klik op Start Shutdown Restart OK.
 • Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
 • Selecteer Command Prompt uit de lijst
Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'
Windows 10 / Windows 8
 • Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
 • Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
 • Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster
Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'

Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen

Stap 3
 • Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
 • Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
 • Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van Cryptolocker is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
 • Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel

Stap 3: Voltooi de verwijdering van Cryptolocker

Na het herstellen van je ssysteem, moet je de kwaadaardige bestanden van Cryptolocker verwijderen omdat deze zich nog op de pc bevinden. Download hiervoor SpyHunter en scan je pc.

Als je individuele bestanden moet decoderen is het nu het moment om de Windows Previous Versions eigenschap te gebruiken. Selecteer een bestand met een rechter muisklik en selecteer Properties. Ga nu naar de Previous Versions tab en zoek naar een herstelpunt. Als er eentje is selecteer het dan en klik op Restore. Opgepast! Deze methode is enkel effectief na het inschakelen van de System Restore functie. Bovendien als je ransomware ontworpen is om Shadow Volume Copies van de bestanden te verwijderen, kan het zijn dat dit niet werkt voor jou. In dat geval moet je Photorec of R-studio proberen..

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Cryptolocker handmatige verwijdering:

Kill processen:
[random].exe

Bestanden verwijderen:
[random].exe

Verwijdering gidsen in andere talenNet als ons op Facebook