Verwijder TorrentLocker virus

TorrentLocker virus Verwijdering Handleiding

Wat is TorrentLocker virus?

Wat is het TorrentLocker virus?

Het TorrentLocker virus is een gevaarlijke cyber dreiging, die ondergebracht werd in de ‘ransomware’ categorie. Net zoals de CryptoLocker en CryptoWall virussen, kan deze dreiging specifieke bestanden zijn slachtoffer coderen (foto’s, video’s, audio bestanden) en dan een bericht tonen waarin gevraagd wordt om een losgeld te betalen om deze te herstellen. Het beweert ook dat als je dit niet betaald, je bestanden voor goed verloren zijn. Dit is de waarheid. Een nieuw ding aan deze dreiging is dat het je instructies geeft hoe te betalen. Het vraagt je een bepaalde Australische Bitcoin site te bezoeken, er bitcoins aan te schaffen en dan een betaling te sturen aan het vereiste Bitcoin adres. Dit en vele ander factoren laten onze beveiligingsexperten geloven dat deze ransomware specifiek ontworpen werd voor de Australische pc gebruikers. Niemand kan echter garanderen dat iemand die in een ander werelddeel woont zich veilig mag voelen. Wees alsjeblieft zeer voorzichtig met TorrentLocker en denk steeds aan de veiligheid van je bestanden voor ze geblokkeerd worden.

Hoe kan het TorrentLocker mijn pc infecteren?

Volgens de laatste berichten wordt het TorrentLocker virus meestal verspreid via spam. Om zulke vervelende parasieten als deze te vermijden moet je zeer voorzichtig zijn met mails die eruit zien alsof ze je willen informeren over belangrijke betalingen, aankopen en leveringen. Je moet altijd uitkijken voor typo’s en spellingfouten en controleer ook de afzender en vergelijk deze met een mail van het bedrijf. Als het er verdacht uitziet, neem dan contact op met het bedrijf en doe navraag over de e-mail. Anders zou je wel eens een geïnfecteerde bijlage kunnen downloaden, welke je pc makkelijk kan infecteren met het TorrentLocker virus. Als deze ransomware op je pc raakt, zal het je bestanden coderen met de hulp van het Rijndael algoritme en dan beginnen met het tonen van de waarschuwing. Als je pc geïnfecteerd werd met het TorrentLocker virus, denk je toch beter tweemaal na voor je betaald omdat je om die manier de hackers steunt in hun toekomstige misdaden. Om deze ransomware van het systeem te verwijderen moet je de onderstaande handleiding volgen:

Hoe het TorrentLocker virus verwijderen?

Jammer genoeg is er maar één manier om je bestanden te decoderen als het TorrentLocker virus je pc geïnfecteerd heeft, en dat is betalen. Natuurlijk raden we je dit niet aan omdat je op die manier hackers steunt in hun smerige activiteiten. Om hetTorrentLocker virus fte verwijderen, raden we je ten zeerste aan om FortectIntego of SpyHunter 5Combo Cleaner te gebruiken. Als je deze programma’s niet kan opstarten, volg dan deze stappen:

  1. Herstart je geïnfecteerde PC in ‘Veilige modus met opdracht prompt’ om het virus uit te schakelen (dit zou bij alle versies van deze dreiging moeten werken)
  2. Start Regedit
  3. Zoek naar WinLogon Waarden en noteer alle bestanden die niet explorer.exe of blanco zijn. Vervang ze met explorer.exe.
  4. Zoek in het register naar de bestanden die je genoteerd hebt en verwijder de registersleutels die er naar verwijzen.
  5. Herstart en voer een volledige systeemscan uit met een bijgewerkte anti-spyware.

Als dit voor je werkt, dient het echter enkel om je pc te deblokkeren.. We raden ten zeerste aan om eens na te denken over het voorkomen van zulke infecties. Hiervoor kan je de bovenvermelde programma’s gebruiken. Vergeet bovendien ook niet een backup te maken van je bestanden. Hiervoor kan je gebruik maken van externe USB harde schijven, CD’s, DVD’s, of gewoon vertrouwen op online backups, zoals Google Drive, Dropbox, Flickr en andere oplossingen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen