Zondervirus stelt voor ReviewedbyPro - een nieuwe website om malware te bestrijden

Een Hub voor Cyberbeveiliging Nieuws en Beoordelingen

In september werd er een nieuwe site gelanceerd tegen cybercriminaliteit. Bezoek Reviewedbypro.com – een plaats waar gepassioneerde beveilgingsexperts hun kennis over de meest krachtige anti-malware oplossingen met je delen.

Met miljoenen aan nieuwe virussen die elke week uitgebracht worden (tot 1 miljoen per dag!), is een betrouwbaar beveiliging tool iets dat je ernstig moet overwegen. Zonder, kan je jezelf veroordelen tot een infectie vanop de eerste dag dat je begint te surfen, je apparaat vernielen, en kan je private informtie gestolen worden!

Cyberdreigingen kunnen zeer verschillend zijn in wat ze doen. Wat echter ook hun doel is, je zal schade ondervinden tijdens het proces. Bijvoorbeeld, ransomware werd ontworpen om e geld afhandig te maken door het versleutelen van je bestanden en een losgeld te eisen voor de decoderingssleutel.

Trojanen glippen je systeem binnen als zogenaamd veilige bestanden en laten een hacker de controle over je computer overnemen. Zelfs adware kan veel schade berokkenen, het kan je browser spammen met vervelende pop-ups, in tekst advertenties en banners tot op het punt dat het onmogelijk wordt je apparaat nog verder te gbruiken.

De Juiste Cyberbeveiligig Software Vinden

ReviewedbyPro kan je helpen om niet verloren te lopen in de wereld van beveiligingstoepassingen. De beoordelingen, die gepubliceerd worden, zullen je helpen bij het kiezen van het beveiliging tool dat het beste voldoet aan jouw noden.

Er zijn ook secties die gewijd zijn aan het downloaden, installeren en gebruiken van de software, deze bevatten stap voor stap handleidingen. Om je te helpen de beste beslissing te nemen, kan je ook een vergelijkende tabel vinden waarin de belangrijkste kenmerken vergeleken worden.

Omdat Reviewed by Pro sterk geloofd in de privacy van onze gebruikers, biedt het je ook een breed gamma van VPN (Virtual Private Network) beoordelingen aan. Een VPN laat je veilig werken over openbare WiFi en voorkomt cybergevaren als je probeert je werk te doen op plaatsen zoals een koffieshop of een restaurant.

Dankzij de overvloed aan VPN beoordelingen en vergelijkende tabellen, zal je in staat zijn om prijzen, bijkomende kenmerken en dergelijke info te vergelijken.

Als je reeds je gewenste software hebt gekozen, kan je een kijkje nemen op de Nieuws sectie van ReviewedbyPro.com, om meer te weten te komen over de nieuwste malware aanvallen en hoe jezelf er tegen te beschermen.

Slotopmerkingen over ReviewedbyPro

Als je vragenhebt over veiligheid, privacy of andere gelijkaardige onderwerpen, aarzel dan niet en deel je zorgen met een expert op de site. Er is een VRAAG sectie in de rechterbovenhoek van de pagina, hier kan je een vraag stellen.

Bovendien kan je ook de voordien gestelde vragen lezen en je ideeën delen bij de opmerkingen. Houdt er wel rekening mee dat, om een opmerking te kunnen plaatsen, je een geregistreerde gebruiker van de pagina moet zijn. Wacht niet langer en bezoek deze pagina, die ontworpen werd door mensen die echt begaan zijn met je veiligheid en privacy.

Over de auteur
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Ugnius Kiguolis is een professionele malware analyst die tevens de stichter en eigenaar is van zondervirus.nl. Op dit moment neemt hij over als hoofdredacteur.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Lezen in een andere taal
Bestanden
Software
Vergelijk