Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Haal “Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam weg (Verwijdering Instructies) - sep 2020 update

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Malware

“Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Ondersteuning Scam – herken het als je niet wenst misleid te worden!

"Windows Defender Alert: Zeus Virus" Tech Ondersteuning Scam

Het “Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech ondersteuning scam virus is een kwaadaardig computer programma dat omleidingen naar phising veroorzaakt en probeert om je angst aan te jagen door het tonen van nep beveiligingswaarschuwingen. De site die deze waarschuwingen toont heeft meestal een blauwe achtergrond met wat witte tekst erop, hij speelt een audiobericht af en bevriesd de browser.

De site bevat Windows logo’s om het slachtoffer ervan te overtuigen dat het bericht afkomstig is van een legitieme bron. Daarna toont de site een pop-up waarop staat: “Windows Defender Alert: Zeus Virus Gedetecteerd Op Je Computer!!! Sluit Je Computer Niet Af of Herstart Hem Niet.” TDit is een misleidend bericht en je mag het niet geloven – het is zeer waarschijnlijk dat er zich geen Zeus virus op je systeem bevind.

Windows Defender zal nooit waarschuwingen openen via je browsers en zal ook nooit voorstellen om techniekers telefonisch te contacteren. Zulke scam pagina’s dreigen er meestal mee dat als je het nummer niet belt (in dit geval, +1-844-313-7003) , de denkbeeldige aanvallers je wachtwoorden, surfgeschiedenis, kredietkaart informatie en bestanden op je harde schijf zullen stelen.

Zulke beweringen worden enkel gebruikt om de “ernst” van de zaak aan te halen zodat je onmiddellijk de scammers zou bellen. Als je zo’n bericht te zien kreeg op je schrm, kan je de Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech ondersteuning scam verwijderen met de hulp van een anti-malware software – Reimage Reimage Cleaner Intego.

“Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam"Windows Defender Alert: Zeus Virus" Tech Ondersteuning Scam

Scammers die wachten op een telefoontje van slachtoffers zijn klaar om allerlei leugens te vertellen. Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech ondersteuning scammers zijn op zoek naar makkelijke slachtoffers – als het slachtoffer overtuigd wordt om de scammers te bellen, is het ook zeer waarschijnlijk dat ze hun evelen ook zullen opvolgen.

Trap niet in deze val! Deze fraudeurs willen op welke manier dan ook je geld afhandig maken, en meestal laten ze je een aantal nutteloze taken uitvoeren. Als eerste, vragen ze je wat je ziet op het scherm. Op deze manier, weten ze met welke soort van tech ondersteuning scam programma je geïnfecteerd werd; daarna, vertellen ze dat je naar bepaalde mappen moet gaan, op toetsen moet drukken en andere dingen om je nog meer in de war te brengen.

Tenslotte, zeggen ze wat het probleem is en sporen ze je aan om een, veel te duur, beveiliging softwarepakket te kopen, of erger nog, ze stellen voor om je van op afstand te helpen. Als je hen toegang op afstand geeft tot je computer, kunnen scammers binnen enkele seconden ransomware of andere gevaarlijke programma’s op je systeem plaatsen.

Om contact met scammers te vermijden en je computer veilig te houden, moet je onmiddellijk “Windows Defender Alert: Zeus Virus” verwijderen.

De distributie van tech ondersteuning scam virussen

Tech ondersteuning scams verdelen malware via software bundels, kwaadaardige spam, en mogelijk nog andere technieken. Gelukkig, kunnen slachtoffers de installatie van zulke kwaadaardige programma’s vrij makkelijk voorkomen. Meestal is het enige wat je moet doen, het niet openen van verdachte e-mailbijlagen en nieuwe software op een correcte manier installeren.

Wil je weten wat de correcte manier is om computerprogramma’s te installeren? Laat ons het je vertellen. Helaas, geloven veel mensen dat het volstaat om op “Volgende” te klikken en het proces te voltooien. Deze manier van installeren geeft echter allerlei potentieel ongewenste toepassingen de toestemming om je systeem ongemerkt binnen te dringen.

Daarom moet je steeds het Privacy Belied en de Algemen Voorwaarden nalezen en de installatie instellingen aanpassen. Om dit te doen, moet je steeds kiezen voor de Aangepaste of Geavanceerde instellingen i.p.v. de Standaard instellingen. Alles wat je dan nog moet doen is, de ongewenste apps en extensies die men je voorstelt uitvingen.

Verwijder de “Windows Defender Alert: Zeus Virus” malware

Als de beschreven pop-ups dagelijks op je scherm opduiken, wacht dan niet langer en verwijder de “Windows Defender Alert: Zeus Virus” tech ondersteuning scam. Om het virus uit te schakelen, moet je een degelijk anti-malware programma kiezen zoals Reimage Reimage Cleaner Intego.

Probeer om de browser, die je deze vervelende pop-ups blijft tonen, te sluiten en als dit niet lukt, volg dan de onderstaande handleiding om je pc te herstarten in Veilige Modus met Netwerk. Zodra je dit gedaan hebt, voer je een volledige systeemscan uit met een anti-malware software om het “Windows Defender Alert: Zeus Virus” scam virus voor eens en altijd te verwijderen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
"Windows Defender Alert: Zeus Virus" Tech Ondersteuning Scam snapshot
"Windows Defender Alert: Zeus Virus" Tech Ondersteuning Scam snapshot"Windows Defender Alert: Zeus Virus" Tech Ondersteuning Scam snapshot
"Windows Defender Alert: Zeus Virus" Tech Ondersteuning Scam snapshot

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Computergebruikers kunnen verschillende verliezen lijden als gevolg van cyberinfecties of eigen foutieve handelingen. Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-windows-defender-alert-zeus-virus-tech-support-scam.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande “Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam