Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Haal “Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam weg (Verwijdering Handleiding) - Simpele Verwijdering Handleiding

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Malware

“Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Ondersteuning Scam – herken het als je niet wenst misleid te worden!

"Windows Defender Alert: Zeus Virus" Tech Ondersteuning Scam

Het “Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech ondersteuning scam virus is een kwaadaardig computer programma dat omleidingen naar phising veroorzaakt en probeert om je angst aan te jagen door het tonen van nep beveiligingswaarschuwingen. De site die deze waarschuwingen toont heeft meestal een blauwe achtergrond met wat witte tekst erop, hij speelt een audiobericht af en bevriesd de browser.

De site bevat Windows logo's om het slachtoffer ervan te overtuigen dat het bericht afkomstig is van een legitieme bron. Daarna toont de site een pop-up waarop staat: “Windows Defender Alert: Zeus Virus Gedetecteerd Op Je Computer!!! Sluit Je Computer Niet Af of Herstart Hem Niet.” TDit is een misleidend bericht en je mag het niet geloven – het is zeer waarschijnlijk dat er zich geen Zeus virus op je systeem bevind.

Windows Defender zal nooit waarschuwingen openen via je browsers en zal ook nooit voorstellen om techniekers telefonisch te contacteren. Zulke scam pagina's dreigen er meestal mee dat als je het nummer niet belt (in dit geval, +1-844-313-7003) , de denkbeeldige aanvallers je wachtwoorden, surfgeschiedenis, kredietkaart informatie en bestanden op je harde schijf zullen stelen.

Zulke beweringen worden enkel gebruikt om de “ernst” van de zaak aan te halen zodat je onmiddellijk de scammers zou bellen. Als je zo'n bericht te zien kreeg op je schrm, kan je de Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech ondersteuning scam verwijderen met de hulp van een anti-malware software – Reimage Reimage Cleaner Intego.

“Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam
"Windows Defender Alert: Zeus Virus" Tech Ondersteuning Scam

Scammers die wachten op een telefoontje van slachtoffers zijn klaar om allerlei leugens te vertellen. Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech ondersteuning scammers zijn op zoek naar makkelijke slachtoffers – als het slachtoffer overtuigd wordt om de scammers te bellen, is het ook zeer waarschijnlijk dat ze hun evelen ook zullen opvolgen.

Trap niet in deze val! Deze fraudeurs willen op welke manier dan ook je geld afhandig maken, en meestal laten ze je een aantal nutteloze taken uitvoeren. Als eerste, vragen ze je wat je ziet op het scherm. Op deze manier, weten ze met welke soort van tech ondersteuning scam programma je geïnfecteerd werd; daarna, vertellen ze dat je naar bepaalde mappen moet gaan, op toetsen moet drukken en andere dingen om je nog meer in de war te brengen.

Tenslotte, zeggen ze wat het probleem is en sporen ze je aan om een, veel te duur, beveiliging softwarepakket te kopen, of erger nog, ze stellen voor om je van op afstand te helpen. Als je hen toegang op afstand geeft tot je computer, kunnen scammers binnen enkele seconden ransomware of andere gevaarlijke programma's op je systeem plaatsen.

Om contact met scammers te vermijden en je computer veilig te houden, moet je onmiddellijk “Windows Defender Alert: Zeus Virus” verwijderen.

De distributie van tech ondersteuning scam virussen

Tech ondersteuning scams verdelen malware via software bundels, kwaadaardige spam, en mogelijk nog andere technieken. Gelukkig, kunnen slachtoffers de installatie van zulke kwaadaardige programma's vrij makkelijk voorkomen. Meestal is het enige wat je moet doen, het niet openen van verdachte e-mailbijlagen en nieuwe software op een correcte manier installeren.

Wil je weten wat de correcte manier is om computerprogramma's te installeren? Laat ons het je vertellen. Helaas, geloven veel mensen dat het volstaat om op “Volgende” te klikken en het proces te voltooien. Deze manier van installeren geeft echter allerlei potentieel ongewenste toepassingen de toestemming om je systeem ongemerkt binnen te dringen.

Daarom moet je steeds het Privacy Belied en de Algemen Voorwaarden nalezen en de installatie instellingen aanpassen. Om dit te doen, moet je steeds kiezen voor de Aangepaste of Geavanceerde instellingen i.p.v. de Standaard instellingen. Alles wat je dan nog moet doen is, de ongewenste apps en extensies die men je voorstelt uitvingen.

Verwijder de “Windows Defender Alert: Zeus Virus” malware

Als de beschreven pop-ups dagelijks op je scherm opduiken, wacht dan niet langer en verwijder de “Windows Defender Alert: Zeus Virus” tech ondersteuning scam. Om het virus uit te schakelen, moet je een degelijk anti-malware programma kiezen zoals Reimage Reimage Cleaner Intego.

Probeer om de browser, die je deze vervelende pop-ups blijft tonen, te sluiten en als dit niet lukt, volg dan de onderstaande handleiding om je pc te herstarten in Veilige Modus met Netwerk. Zodra je dit gedaan hebt, voer je een volledige systeemscan uit met een anti-malware software om het “Windows Defender Alert: Zeus Virus” scam virus voor eens en altijd te verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele “Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam Verwijdering Handleiding:

Verwijder “Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam door Safe Mode with Networking te gebruiken

Het virus heeft de neiging om de computer te bevriezen, zodat je de browser niet kan sluiten. Dit is de reden waarom je de pc moet herstarten in Veilige Modus met Netwerk, zodat je het virus deactiveert en de anti-spyware software de kans geeft het te verwijderen.

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal “Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download Reimage Reimage Cleaner Intego of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi “Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen “Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Over de auteur

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-windows-defender-alert-zeus-virus-tech-support-scam.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande “Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam