Super Optimizer. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Kwaadaardige software
12

Wat is Super Optimizer?

Super Optimizer van Super PC Tools ltd is een programma dat beweert in staat te zijn onnodige register waarden en slechte bestanden die de prestaties van je systeem verminderen te verwijderen. Gebruikers kunnen het makkelijk vrijwillig downloaden omdat het op verschillende sites van derden aangeboden wordt als een nuttig hulpmiddel. We hebben echter gemerkt dat Super Optimizer je pc ook kna infiltreren via andere software zonder je uitdrukkelijke toestemming. Hierom en ook wegens een aantal andere redenen heeft het reeds het label van potentieel ongewenste toepassing (POT) gekregen. Dus, hoewel de ontwerpers van Super Optimizer dit programma omschrijven als zeer positief, denk je toch beter tweemaal na voor je het download.

Na het te hebben getest, hebben we gemerkt dat na zijn installatie Super Optimizer elke keer je de pc opstart zijn register scan start. Het zou moeten zoeken naar verouderde register waarden die het systeem vertragen. Bijgevolg toont het je een lijst van register waarden waarvan beweert wordt dat ze veroudert of nutteloos zijn. Je moet weten dat meestal deze lijst slechts een klein deeltje slechte register waarden bevat, het verwijderen hiervan zal de prestaties van je pc heus niet verbeteren. Bovendien als je zou proberen deze register waarden en junk bestanden te verwijderen zal je merken dat dit niet mogelijk is zonder zijn gelicenseerde versie. Als je Super Optimizer reeds gekocht hebt, heb je waarschijnlijk al begrepen dat het weggegooid geld was. Het kan een paar honderden onnodige waarden verwijderen; het is echter niet in staat om je pc beter te laten functioneren. Meer nog, Super Optimizer kan beginnen met het veroorzaken van omleidingen naar gerelateerde sites, vertragingen en andere problemen.

Vertrouw het dus niet en betaal NOOIT voor deze toepassing want je kan niet enkel je geld verliezenmaar ook je persoonlijke informatie blootgeven aan mensen die je niet kent. Als je dit programma wenst te verwijderen zonder tijd te verliezen, scan ddan je computer met Reimage.

Hoe kan Super Optimizer op mijn pc verschijnen?

Aangezien Super Optimizer gepromoot word als een legitieme toepassing kan het van op verschillende download sites gedownload worden. Je moet echter ook weten dat het uit het niets op je pc kan verschijnen. Dit komt omdat het verspreid wordt via het bundelen. Meestal zit het verborgen in download managers, PDF creators en dergelijke programma’s. Om te voorkomen dat dit gebeurt, kies je best niet voor de Snelle, Aanbevolen en dergelijke installatie opties. Kies steeds voor de Geavanceerde of Aangepaste installatie en volg elke stap aandachtig zodat je de installatie van het Super Optimizer virus of gelijkaardige programma’s kan vermijden. Ga alsjeblieft niet akkoord met de installatie van onbekende programma’s die mee kunnen komen met het door jou gekozen programma. Je kan aanbiedingen tegenkomen om verschillende extensies, add-ons en plug-ins te installeren, alsook om je startpagina en standaard zoekmachine te wijzigen, accepteer dit nooit, zeker niet als je onbekende software installeert. Als je de Super Optimizer scanners reeds opgemerkt hebt op je systeem, negeer ze dan.

Hoe Super Optimizer verwijderen?

Daar Super Optimizer geen virus of malware is, kan je het waarschijnlijk vinden in de Toevoegen/Verwijderen Programmalijst. Het is echter zeer waarschijnlijk dat het register waarden geïnstalleerd heeft die het zullen helpen om actief te blijven zelfs als de hoofdwaarde verwijdert is. Daarom is het aangeraden om het automatisch te verwijderen met behulp van een betrouwbare anti-spyware. Hieronder kan je de programma’s vinden die wij aanraden: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus of Malwarebytes Anti Malware. Om Super Optimizer manueel te verwijderen kan je deze stappen volgen:

  • Klik op Start → Controle Paneel → Programma’s en Eigenschappen (als je Windows XP gebruikt, klik je op Toevoegen/Verwijderen Programma’s).
  • Zoek hier naar Super Optimizer.
  • Verwijder het alsook alle andere dubieuze programma’s.
  • Klik op OK om deze wijzigingen te bewaren.

Als je Windows 8 gebruikt, rechter muisklik in de linker benedenhoek van het scherm. Zodra het Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Controle Paneel en Programma Verwijderen.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Super Optimizer te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Super Optimizer te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Druk de genoemde op Reimage
Super Optimizer snapshot
Super Optimizer snapshot

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Meer informatie over de auteur

Bron: http://www.2-spyware.com/remove-super-optimizer.html

Verwijdering gidsen in andere talen