Gevaarlijkheidsmeter:  
  (30/100)

Haal Pc Optimizer Pro weg (Verwijdering Handleiding) - jan 2021 update

door Jake Doevan - - | Het type: Malware

Wat is PC Optimizer Pro?

Pc Optimizer Pro

Pc optimizer Pro is een rogue sytstem optimizer die we kunnen classificeren als malware. Dit virus beweert een legitiem programma te zijn, welke de beveiligin software van je pc verbeterd en de pc beschermd. Desalniettemin mag je dit niet zomaar geloven want het is zeer misleidend en kan leiden tot het verlies van je geld.

PC Optimizer Pro is gerelateerd aan een ander programma genaamd Fake Antivirus. Deze producten zijn NEP en je mag ze nooit kopen. Ja dit is wat ze willen. Hoe ze dat doen? Meestal gebruiken technieken die je bang maken met het doel je een volledige versie van de software te laten kopen.

Daarom zal dit programma je systeem scannen zodra het dit geïnfiltreerd heeft. Nadat het dit gedaan heeft beweert PC Optimizer Pro zelfs dat een paar van de legale en essentiële windows bestanden geïnfecteerd zijn. Om deze te verwijderen moet je de volledige versie aanschaffen.

We raden je echter niet aan om dit te doen omdat dit rechtstreeks leid tot geld verlies. Al deze alarmen, waarschuwingen en gevonden infecties zijn nep. Koop dit programma aub niet. Hier zijn een paar voorbeelden van PC Optimizer Pro meldingen:

Attention
Suspicious software activity is detected by PC Optimizer Pro on your computer.
Please start system files scanning for details.

Warning!
Name: taskmgr.exe
Name: C:\WINDOWS\taskmgr.exe

Pc Optimizer Pro

Hoe kan PC Optimizer Pro mijn pc infecteren?

Dit virus wordt meestal verdeeld via geïnfecteerde websites en het gebruik van Trojanen of het uitbuiten van je systeem. SOm dit dus te vermijden moet je weg blijven van illegale sites en een bijgewerkte anti-spyware downloaden, welke je kan helpen bij het detecteren van verdachte programma's voor hun infiltratie. Tenslotte raden we je ook aan om nep meldingen die proberen om of je pc gratis na te kijken of om je programma's bij te werken, te mijden.

Zodra PC optimizer Pro op je pc raakt kan het proberen om andere toepassingen te blokkeren en je te vertellen dat ze geïnfecteerd zijn. Bovendien kan dit programma proberen om de browser instellingen e wijzigen, te verbinden met het internet, actief te blijven op de achtergrond en de toegang tot legitieme anti-virus en anti-spyware programma's te blokkeren.

Jammer genoeg is het verwijderen van deze app een moeilijke taak, als je dus niet over voldoende computer kennis beschikt is het aangeraden dit virus automatisch te verwijderen.

Hoe kan ik PC Optimizer Pro verwijderen?

Als je denkt geïnfecteerd te zijn, voer dan een volledige systeemscan uit met ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes. Deze programma's zullen je helpen om verlost te worden van alle kwaadaardige bestanden die op je pc gevonden worden. Natuurlijk kan je ook proberen om het manueel te verwijderen maar dit geeft geen garantie dat alle verdachte en gevaarlijke programma's van je pc verwijdert zijn.

Voor het manueel verwijderen van PC Optimizer Pro, kan je deze stappen gebruiken:

 1. Klik op 'Start' en selecteer 'Controle Paneel.
 2. Klik op 'Programma verwijderen' onder 'Programma's'.
 3. Kies 'PC Optimizer Pro' en selecteer de 'Verwijderen/Wijzigen' optie.
 4. Klik op 'Ja' en 'OK' om de wijzigingen te bewaren.

VEEL GESTELDE VRAGEN (FAQ)

Vraag. Ik heb net PC Optimizer Pro op mijn computer ontdekt en ik weet zeker dat ik het niet geïnstalleerd heb. Kan het zijn dat PC Optimizer Pro een virus is dat mijn pc achter mijn rug om geïnfiltreerd heeft?

PC Optimizer Pro is een zeer misleidende toepassing, die geld van je wil. Het is geweten dat het verspreid wordt net zoals andere nep optimaliseerders, wat betekent dat het geen verrassing mag heten dat het opdook zonder dat je het gedownload hebt. Meestal worden zulke programma's verspreid via nep pop-up advertenties, software bundels, trojanen en andere misleidende methodes.

Als je net PC Optimizer Pro ontdekt hebt op je computer, verlies dan geen tijd en scan hem met een bijgewerkte anti-spyware omdat het makkelijk voor bijkomende problemen op je computer kan zorgen. Wij raden je aan om PC Optimizer Pro automatisch te verwijderen.

Vraag. Zodra ik mijn computer aanzet, begint PC Optimizer Pro met het scannen van mijn computer. Meestal vind het honderden pc fouten en andere problemen. Ik kan deze echter niet herstellen zonder het programma te kopen. Moet ik dit doen?

Betaal alsjeblieft NIET voor de PC Optimizer Pro malware omdat het een nep PC optimalisatie hulpmiddel is! Als je echt de pc wil controleren op problemen moet je ReimageIntego of een andere betrouwbare anti-spyware downloaden omdat PC Optimizer Pro een nep optimaliseerder is die je geld wil afhandig maken. Om je oc en de data die er op staat te beschermen moet je dit programma van je computer verwijderen. 

Vraag. Help me, ik ben geïnfecteerd door PC Optimizer Pro! Ik heb het gegoogled en heb gezien dat het een gevaarlijk programma is maar ik weet niet hoe ik het moet verwijderen. Kunnen jullie mij een gedetailleerde handleiding geven voor het verwijderen van PC Optimizer Pro?

Inderdaad, je bent geïnfecteerd door een zeer verdacht programma, wat je nooit mag aankopen. Als je verlost wil worden van PC Optimizer Pro en al zijn bestanden moet je ReimageIntego of een gelijkaardige betrouwbare anti-spyware downloaden. Zorg ervoor dat deze bijgewerkt is voor je een volledige systeemscan uitvoert en je alle kwaadaardige bestanden die gerelateerd zijn aan het PC Optimizer Pro virus verwijdert.

Vraag. Ik was aan het surfen op het internet toen er een enorme waarschuwing opdook. Deze bood mij aan om mijn pc na te kijken op fouten en ik heb er op geklikt. Nu krijg ik constant te maken met PC Optimizer Pro waarschuwingen die me vragen om zijn licentie te kopen. Het voornaamste probleem is dat ik deze malware niet kan verwijderen omdat het niet voorkomt in mijn Programmalijst.

Jammer genoeg ben je in de val van hackers gelopen die zulke misleidende technieken gebruiken om hun virussen te verspreiden. In dit geval moet je een volledige systeemscan uitvoeren met een bijgewerkte anti-spyware en de kwaadaardige bestanden verwijderen. Als je er zeker wil van zijn dat PC Optimizer Pro zich niet ergens in de achtergrond op je systeem verbergt moet je ReimageIntego gebruiken.

Vraag. Kan je me helpen te weten te komen of PC Optimizer Pro kwaadaardig is of niet? Ik zou zijn licentie aanschaffen om de prestaties van mijn pc te verbeteren.

Betaal alsjeblieft NIET voor de licentie van PC Optimizer Pro omdat het een nep PC optimalisatie hukpmiddel is! Het maakt niet uit wat zijn ontwerpers ook mogen beloven, ze promoten een nutteloos programma dat zelfs gebruikt kan worden voor het stelen van je persoonlijke informatie. Als je jezelf wil beschermen moet je het PC Optimizer Pro virus van je pc verwijderen. Je kan dit doen met behulp van ReimageIntego.

 

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Pc Optimizer Pro Verwijdering Handleiding:

Verwijder Pc Optimizer Pro van Windows systems

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Pc Optimizer Pro en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Pc Optimizer Pro en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Pc Optimizer Pro van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Pc Optimizer Pro of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Pc Optimizer Pro van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Pc Optimizer Pro en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Pc Optimizer Pro verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder Pc Optimizer Pro van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Pc Optimizer Pro uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Pc Optimizer Pro van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Pc Optimizer Pro en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Pc Optimizer Pro. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Pc Optimizer Pro van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Pc Optimizer Pro en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Pc Optimizer Pro. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Pc Optimizer Pro van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Pc Optimizer Pro of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Pc Optimizer Pro te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-pc-optimizer-pro.html
Verwijdering gidsen in andere talen

 1. petra zegt:
  december 27th, 2012 at 10:58 am

  graag wil ik pc optimizer verwijderd word van mijn computer daar ik een hekel heb aan deze progamma,s die zijn altijd in engels geschreven en daar ik niet zo goed in ben wil ik het liever in het nederlands daar ik het beter kan bergrijpen ik heb al een een beschermer avast en die bevalt me prima dus bij deze graag verwijderen.
  met vriendelijke groeten petra stoutemas

 2. V.C.J. Gommers zegt:
  augustus 20th, 2013 at 6:43 am

  Ik wens dat u mij uit uw systeem verwijderd en dus niet meer lastig valt met uw onverwachte publicaties op mijn scherm.
  Dank U.

 3. d van gils zegt:
  maart 27th, 2014 at 6:46 pm

  wat is hier nou voor leuks aan om een ander zo te treiteren met ongevraagde rommel bij iedereen op zijn pc te zetten hartelijk bedankt

 4. Cloetens Elias zegt:
  maart 27th, 2014 at 11:45 pm

  IK vind het zeer verdacht en opdringerig. Graag had ik vernomen hoe die aanbieding kan gestopt worden.
  Hopelijk laat U iets weten.
  Dank U

Uw mening aangaande Pc Optimizer Pro