Pc Optimizer Pro. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Kwaadaardige software
Reimage is aangeraden om Pc Optimizer Pro te verwijderen.
Verwijder het nu! Verwijder het nu! Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen.
Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
12

Wat is PC Optimizer Pro?

Pc optimizer Pro is een rogue sytstem optimizer die we kunnen classificeren als malware. Dit virus beweert een legitiem programma te zijn, welke de beveiligin software van je pc verbeterd en de pc beschermd. Desalniettemin mag je dit niet zomaar geloven want het is zeer misleidend en kan leiden tot het verlies van je geld. PC Optimizer Pro is gerelateerd aan een ander programma genaamd Fake Antivirus. Deze producten zijn NEP en je mag ze nooit kopen. Ja dit is wat ze willen. Hoe ze dat doen? Meestal gebruiken technieken die je bang maken met het doel je een volledige versie van de software te laten kopen. Daarom zal dit programma je systeem scannen zodra het dit geïnfiltreerd heeft. Nadat het dit gedaan heeft beweert PC Optimizer Pro zelfs dat een paar van de legale en essentiële windows bestanden geïnfecteerd zijn. Om deze te verwijderen moet je de volledige versie aanschaffen. We raden je echter niet aan om dit te doen omdat dit rechtstreeks leid tot geld verlies. Al deze alarmen, waarschuwingen en gevonden infecties zijn nep. Koop dit programma aub niet. Hier zijn een paar voorbeelden van PC Optimizer Pro meldingen:

Attention
Suspicious software activity is detected by PC Optimizer Pro on your computer.
Please start system files scanning for details.

Warning!
Name: taskmgr.exe
Name: C:\WINDOWS\taskmgr.exe

PC Optimizer Pro

Hoe kan PC Optimizer Pro mijn pc infecteren?

Dit virus wordt meestal verdeeld via geïnfecteerde websites en het gebruik van Trojanen of het uitbuiten van je systeem. SOm dit dus te vermijden moet je weg blijven van illegale sites en een bijgewerkte anti-spyware downloaden, welke je kan helpen bij het detecteren van verdachte programma’s voor hun infiltratie. Tenslotte raden we je ook aan om nep meldingen die proberen om of je pc gratis na te kijken of om je programma’s bij te werken, te mijden. Zodra PC optimizer Pro op je pc raakt kan het proberen om andere toepassingen te blokkeren en je te vertellen dat ze geïnfecteerd zijn. Bovendien kan dit programma proberen om de browser instellingen e wijzigen, te verbinden met het internet, actief te blijven op de achtergrond en de toegang tot legitieme anti-virus en anti-spyware programma’s te blokkeren.

Jammer genoeg is het verwijderen van deze app een moeilijke taak, als je dus niet over voldoende computer kennis beschikt is het aangeraden dit virus automatisch te verwijderen.

Hoe kan ik PC Optimizer Pro verwijderen?

Als je denkt geïnfecteerd te zijn, voer dan een volledige systeemscan uit met Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus of Malwarebytes Anti Malware. Deze programma’s zullen je helpen om verlost te worden van alle kwaadaardige bestanden die op je pc gevonden worden. Natuurlijk kan je ook proberen om het manueel te verwijderen maar dit geeft geen garantie dat alle verdachte en gevaarlijke programma’s van je pc verwijdert zijn. Voor het manueel verwijderen van PC Optimizer Pro, kan je deze stappen gebruiken:

 1. Klik op ‘Start’ en selecteer ‘Controle Paneel.
 2. Klik op ‘Programma verwijderen’ onder ‘Programma’s’.
 3. Kies ‘PC Optimizer Pro’ en selecteer de ‘Verwijderen/Wijzigen’ optie.
 4. Klik op ‘Ja’ en ‘OK’ om de wijzigingen te bewaren.

VEEL GESTELDE VRAGEN (FAQ)

Vraag. Ik heb net PC Optimizer Pro op mijn computer ontdekt en ik weet zeker dat ik het niet geïnstalleerd heb. Kan het zijn dat PC Optimizer Pro een virus is dat mijn pc achter mijn rug om geïnfiltreerd heeft?

PC Optimizer Pro is een zeer misleidende toepassing, die geld van je wil. Het is geweten dat het verspreid wordt net zoals andere nep optimaliseerders, wat betekent dat het geen verrassing mag heten dat het opdook zonder dat je het gedownload hebt. Meestal worden zulke programma’s verspreid via nep pop-up advertenties, software bundels, trojanen en andere misleidende methodes. Als je net PC Optimizer Pro ontdekt hebt op je computer, verlies dan geen tijd en scan hem met een bijgewerkte anti-spyware omdat het makkelijk voor bijkomende problemen op je computer kan zorgen. Wij raden je aan om PC Optimizer Pro automatisch te verwijderen.

Vraag. Zodra ik mijn computer aanzet, begint PC Optimizer Pro met het scannen van mijn computer. Meestal vind het honderden pc fouten en andere problemen. Ik kan deze echter niet herstellen zonder het programma te kopen. Moet ik dit doen?

Betaal alsjeblieft NIET voor de PC Optimizer Pro malware omdat het een nep PC optimalisatie hulpmiddel is! Als je echt de pc wil controleren op problemen moet je Reimage of een andere betrouwbare anti-spyware downloaden omdat PC Optimizer Pro een nep optimaliseerder is die je geld wil afhandig maken. Om je oc en de data die er op staat te beschermen moet je dit programma van je computer verwijderen. Ook hiervoor kan je SpyHunter gebruiken.

Vraag. Help me, ik ben geïnfecteerd door PC Optimizer Pro! Ik heb het gegoogled en heb gezien dat het een gevaarlijk programma is maar ik weet niet hoe ik het moet verwijderen. Kunnen jullie mij een gedetailleerde handleiding geven voor het verwijderen van PC Optimizer Pro?

Inderdaad, je bent geïnfecteerd door een zeer verdacht programma, wat je nooit mag aankopen. Als je verlost wil worden van PC Optimizer Pro en al zijn bestanden moet je Reimage of een gelijkaardige betrouwbare anti-spyware downloaden. Zorg ervoor dat deze bijgewerkt is voor je een volledige systeemscan uitvoert en je alle kwaadaardige bestanden die gerelateerd zijn aan het PC Optimizer Pro virus verwijdert.

Vraag. Ik was aan het surfen op het internet toen er een enorme waarschuwing opdook. Deze bood mij aan om mijn pc na te kijken op fouten en ik heb er op geklikt. Nu krijg ik constant te maken met PC Optimizer Pro waarschuwingen die me vragen om zijn licentie te kopen. Het voornaamste probleem is dat ik deze malware niet kan verwijderen omdat het niet voorkomt in mijn Programmalijst.

Jammer genoeg ben je in de val van hackers gelopen die zulke misleidende technieken gebruiken om hun virussen te verspreiden. In dit geval moet je een volledige systeemscan uitvoeren met een bijgewerkte anti-spyware en de kwaadaardige bestanden verwijderen. Als je er zeker wil van zijn dat PC Optimizer Pro zich niet ergens in de achtergrond op je systeem verbergt moet je Reimage gebruiken.

Vraag. Kan je me helpen te weten te komen of PC Optimizer Pro kwaadaardig is of niet? Ik zou zijn licentie aanschaffen om de prestaties van mijn pc te verbeteren.

Betaal alsjeblieft NIET voor de licentie van PC Optimizer Pro omdat het een nep PC optimalisatie hukpmiddel is! Het maakt niet uit wat zijn ontwerpers ook mogen beloven, ze promoten een nutteloos programma dat zelfs gebruikt kan worden voor het stelen van je persoonlijke informatie. Als je jezelf wil beschermen moet je het PC Optimizer Pro virus van je pc verwijderen. Je kan dit doen met behulp van Reimage.

doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Pc Optimizer Pro te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
Reimage is aangeraden om Pc Optimizer Pro te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één van of al onze toepassingen niet instaat was/waren om de parasiet te verwijderen zonder enige vorm van manuele interventie, lees alsjeblieft de manuele verwijdering instructies hieronder

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Druk de genoemde op Reimage
Pc Optimizer Pro snapshot
Pc Optimizer Pro snapshot

Pc Optimizer Pro handmatige verwijdering:

Verwijder registerwaarden:
HKLMSoftwareClasses*shellexContextMenuHandlersPCOptmizerProContextMenu
HKLMSoftwareClassesclsid{EB5A3A22-ECA7-4198-BEBF-2A3DE20513B7}
HKLMSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallPC Optimizer Pro


Bestanden verwijderen:
%AppData%MicrosoftInternet ExplorerQuick LaunchPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%DesktopPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%DesktopPCOptimizerProSetup.exe->(nsis-6-PCOptimizerPro.exe)
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer proPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer proUninstall.lnk
%ProgramFiles%pc optimizer propcophelpfile.chm
%ProgramFiles%PC Optimizer ProPCOptimizerPro.exe
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptimizerPro.exe.manifest
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptProCtxMenu.dll
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptProTrays.exe
%ProgramFiles%pc optimizer prouninst.exe
%ProgramFiles%pc optimizer proUpdatesDll.dll
%windir%TasksPC Optimizer Pro.job

Verwijder directories:
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer pro
%ProgramFiles%pc optimizer pro

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Bron: http://www.2-spyware.com/remove-pc-optimizer-pro.html

Verwijdering gidsen in andere talen


 • petra

  graag wil ik pc optimizer verwijderd word van mijn computer daar ik een hekel heb aan deze progamma,s die zijn altijd in engels geschreven en daar ik niet zo goed in ben wil ik het liever in het nederlands daar ik het beter kan bergrijpen ik heb al een een beschermer avast en die bevalt me prima dus bij deze graag verwijderen.
  met vriendelijke groeten petra stoutemas

 • V.C.J. Gommers

  Ik wens dat u mij uit uw systeem verwijderd en dus niet meer lastig valt met uw onverwachte publicaties op mijn scherm.
  Dank U.

 • d van gils

  wat is hier nou voor leuks aan om een ander zo te treiteren met ongevraagde rommel bij iedereen op zijn pc te zetten hartelijk bedankt

 • Cloetens Elias

  IK vind het zeer verdacht en opdringerig. Graag had ik vernomen hoe die aanbieding kan gestopt worden.
  Hopelijk laat U iets weten.
  Dank U