Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Verwijder Mylucky123.com virus (Verwijdering Handleiding) - Verwijdering Instructies

door Lucia Danes - - | Het type: Browser hijacker

Mylucky123.com valt Mozilla en Chrome-browsers aan:

Browser-hijackers zoals het Mylucky123.com-virus zijn niet kieskeurig. Het zijn lichte infecties, zodat ze gewoonlijk elke computer kunnen infecteren die de browsers van Google Chrome en Mozilla Firefox hebben geïnstalleerd, en daarna hun vooraf bepaalde zoekmachines en startpagina’s wijzigen in http://mylucky123.com/. Gelukkig betekent dit dat Edge, Internet Explorer en Safari relatief veilige alternatieven zijn die u zou kunnen gebruiken als uw computer ooit met dit virus besmet is geraakt. Desondanks mogen we niet vergeten dat dergelijke potentieel ongewenste programma's (PUP's) praktisch onmogelijk te voorspellen zijn, dus er is een kans dat Mylucky123 op een dag wordt aangepast om de browsers aan te vallen die momenteel nog veilig zijn. Daarom moet u altijd een gerenommeerd antivirusprogramma hebben, zoals Reimage Reimage Cleaner Intego (of SpyHunter 5Combo Cleaner als u een Mac OS X-gebruiker bent) aan uw zijde hebben, voor in geval van nood.

An image of the Mylucky123.com browser hijacker virus

In de beginfases van de Mylucky123.com-kaping kan het zijn dat u totaal geen vermoeden heeft dat er iets aan de hand is met de site, anders dan zijn onverwachte verschijnen op uw internetbrowser. De website kopieert de stijl van de bekende zoekmachine Google en biedt precies dezelfde functies als een andere zoekmachine zou doen. Echter, omdat de deskundigen aandringen op de verwijdering van Mylucky123.com, moet er iets fout zijn aan dit programma. Alles wordt duidelijk zodra u begint, of beter, probeert om deze website te gebruiken volgens zijn doel. Allereerst: Mylucky123 is gebaseerd op de Google Custom Search-functie, wat betekent dat de zoekresultaten die het levert, kunnen worden veranderd, aangepast en geprioriteerd, wat de makersvan de site dan ook beslissen. Het is duidelijk dat de focus van deze bepaalde zoekmachineligt op de partner-advertenties. In feite lijken de programma-makers meer geïnteresseerd te zijn in het maken van winst via de partner-advertenties dan het echt aanbieden aan de gebruikers van de verwachte service. Zo kan uw zoektocht naar relevante informatie op deze site storend lang duren of helemaal falen.  

Ten tweede kunnen de gesponsorde links en reclame beginnen te verschijnen op willekeurige websites die u ook bezoekt. Helaas, is dit de manier waarop de op advertenties gebaseerde programma’s zoals Mylucky123.com-malware geld verdienen. Wees voorzichtig: deze advertenties kunnen u naar willekeurige webpagina's doorsturen, u ervan proberente overtuigen om onbruikbare software te downloaden of ze kunnen als ingang dienen voor diverse zwendels op het gebied van zogenaamde technische ondersteuning.

Het ergste van alles is nog dat deze nutteloze zoekmachine zich vasthecht aan uw browser met behulp van batchbestanden (C:\ProgramData\Google Chrome.lnk.bat en C:\ProgramData\Mozilla Firefox.lnk.bat) die het deponeert in de %AppData%-map. Deze bestanden helpen Mylucky123.com om uw browsers telkens weer om te leiden naar deze site, wanneer u uw browser opstart. Zelfs nadat u de extensie heeft verwijderd en de instellingen van uw browser heeft gereset, kan deze verdachte zoekmachine steeds opnieuw worden toegewezen aan de posities telkens als u probeert terug te keren naar uw gewone Google, Bing of Yahoo. Toch is het mogelijk om de malware van Mylucky123.com van het geïnfecteerde apparaat te verwijderen. U heeft alleengerenommeerde antivirusprogramma's nodig om dat te doen.

Kunt u dit virus vermijden?

In tegenstelling tot Trojans, wormen en soortgelijke gevaarlijke infecties kunnen browser-hijackers de computer redelijk gemakkelijkbinnenkomen. Mylucky123.com balanceert ook op de rand van legitimiteit, zodat het vaak kan worden toegevoegd aan de betrouwbare freeware-pakketten en geïntroduceerd worden als optionele downloads. Desondanks, rekening houdend met het feit dat er nog steeds beveiligingsbewuste gebruikers zijn die deze onbekende zoekmachine als verdacht aanmerken en hem dus niet willeninstalleren, hebben de programma-makers de zoekmachine gewijzigd om hem zo verdekt als mogelijk te installeren. Ze verbergen het optionele selectievakje “Stel Mylucky123.com in als mijn startpagina” in de “Geavanceerde” installatie-instellingen. Dan hoeven ze er alleen maar op te wachten dat de minder voorzichtige gebruikers de “Basis” of “Snelle” installatie uitvoeren, waarbij deze extra optie niet wordt getoond. Dus, om de Mylucky 123-hijacker niet uw startpagina te laten vervangen, kiest uvoor de geavanceerde instellingen en deselecteertu het vooraf bepaalde selectievakje dat de installatie van My Lucky 123 toestaat.

Wat zijn uw opties voor het verwijderen van Mylucky123:

Er zijn een aantal strategieën voor het verwijderen van het Mylucky123.com virus die u kunt toepassen. De eerste, en tevens de meest betrouwbare, is de automatische viruseliminatie. Onthoud echter dat er een professioneel antivirusprogramma gebruikt moet worden om het virus succesvol uit uw computer te verwijderen. We raden u aan om enkele van de onderstaande voorzieningen te bekijken. Als alternatieve manier om Mylucky123.com van uw computer te verwijderen, kunt u de handleiding voor de handmatige eliminatie, zoals hieronder vermeld, raadplegen. Deze geïllustreerde handleidingkan u helpen om uw computer te herstellen zonder onverwachte fouten te ondervinden. Zelfs als u kiest voor de handmatige Mylucky123.co- verwijderingsmethode, raden we u aan om een ​​antivirusprogramma aan te schaffen om u te beschermen tegen soortgelijke malware-aanvallen in de toekomst.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Mylucky123.com virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder Mylucky123.com van Windows systems

C:\ProgramData\Google Chrome.lnk.bat en C:\ProgramData\Mozilla Firefox.lnk.bat zijn de belangrijkste batchbestanden die verantwoordelijk zijn voor het resetten van Mylucky123.com als uw standaard zoekmachine en startpagina na een poging om ze te wijzigen met een gewoon en gerenommeerd domein. Zo zorgt u ervoor dat u naast de verwijdering van de uitvoerende bestanden van Mylucky123.com in uw takenbeheerder, deze bestanden uit uw pc verwijdert en uw browsers vervolgens opnieuw instelt.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Mylucky123.com en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Mylucky123.com en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'
 5. Verwijder Mylucky123.com uit de Windows snelkoppelingen
  Rechter muisklik op de snelkoppeling van Mozilla Firefox en selecteer Properties. Rechter muisklik op het browsers icoon en selecteer 'Properties'
 6. Ga naar de Shortcut tab en bekijk het Target veld. Verwijder de kwaadaardige URL die aan je virus gerelateerd is. Selecteer de 'Shortcut' tab en verwijder 'http://isearch.babylon.com...' of andere verdachte URL

Herhaal bovenstaande stappen voor alle browser snelkoppelingen, inclusief Internet Explorer en Google Chrome. Zorg ervoor dat je alle locaties van deze snelkoppelingen nakijkt, inclusief het bureaublad, start menu en taakbalk.

Verwijder Mylucky123.com van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Mylucky123.com en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op menu (rechter bovenhoek), kies Options General.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef de gewenste site op of klik op Restore to default.
 5. Klik op OK om deze wijzigingen te bewaren. In de 'General' tab, verwijder je de kwaadaardige URL uit de 'Home Page' sectie of klik op de 'Restore to Default' knop. Klik op 'OK' om de wijzigingen te bewaren
 6. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 7. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Mylucky123.com. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop
WindowsFirefoxGoogle Chrome

Verwijder Mylucky123.com van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Mylucky123.com en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Wijzig je startpagina en standaard zoekmachine als deze door het virus aangepast waren
  Klik op het menu icoon en kies Settings.
 4. Zoek hier naar Open a specific page or set of pages onder de On startup optie en klik op Set pages. Nadat je op het menu en 'Settings' geklikt hebt, selecteer je 'Set pages'
 5. Nu zou u een ander venster te zien moeten krijgen. Verwijder hier kwaadaardige zoekmachines en geef degenen op die je als startpagina wenst. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 6. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 7. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 8. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 9. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 10. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Mylucky123.com. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Computergebruikers kunnen verschillende verliezen lijden als gevolg van cyberinfecties of eigen foutieve handelingen. Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus onderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Lucia Danes
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-mylucky123-com-virus.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande Mylucky123.com virus