Verwijder Luckysite123.com virus - apr 2017 update

Luckysite123.com virus Verwijdering Handleiding

Wat is Luckysite123.com virus?

Kunt u voordeel hebben van Luckysite123.com?

Het Luckysite123.com virus werkt niet als een standaard zoekmachine. Gebaseerd op zijn specifieke gedrag hebben IT-onderzoekers het bestempeld als een browser-hijacker. Dit instrument om mee te surfen op het internet wordt ervan beschuldigd dat het profiteert van de pay-per-click monetisatietechniek. U ziet het in uw browser verschijnen direct nadat u deze browser-hijacker heeft geïnstalleerd. Uiteindelijk zul u ook geïrriteerd raken door de hinderlijke gevolgen van het fenomeen dat Luckysite123.com al uw zoekopdrachten zal gaan omleiden. Advertenties zullen u ongewild leiden naar diverse gesponsorde domeinen die worden gecontroleerd door derden. Deze PUP treedt momenteel het vaakst op bij gebruik van de browsers van Google Chrome en Mozilla Firefox. Maar hij is ook compatibel met andere browsers. Bovendien staat de privacyverklaring bol van bepalingen die de verdachte gedragingen en de oorspronkelijke doelstelling onthullen van dit instrument om mee te surfen op het internet. Kijk maar eens naar dit uittreksel uit het document:

Luckysite123 kan op verschillende manieren persoonlijke gegevens van online gebruikers aanvragen of verzamelen, met inbegrip van online formulieren […];

Luckysite123.com maakt gebruik van logbestanden. Deze kunnen de volgende informatie bevatten: internetprotocol (IP) adressen, het type browser, internetprovider (Engels: internet service provider = ISP), pagina’s die u doorgeleiden of die het laatst zijn opgevraagd, het type platform, datum/tijdstempel en het aantal klikken;

Onze klanten en gebruikers zullen af ​​en toe nieuwsbrieven of e-mails ontvangen met informatie over producten, diensten of speciale aanbiedingen;

 Luckysite123.com virus hijacked Chrome

Zoals u kunt zien, kan het voorkomen dat u wordt gevraagd om uw persoonlijke gegevens via online formulieren te verstrekken en ook dat u zult worden gecontroleerd door de traceercookies van Lucky Site123, die ook niet-identificeerbare informatie zullen verzamelen. Er wordt melding gemaakt van het feit dat deze gegevens mogelijkerwijs gebruikt zullen worden voor onderzoeksdoeleinden. De eigenaren verklaren dat deze gegevens niet met derden zullen worden verhandeld. Desondanks, in geval van een fusie, wordt deze informatie doorgegeven aan de nieuwe eigenaren. Als u voorzichtig bent wat betreft uw online privacy, kunnen dergelijke bepalingen een bron van grote zorg worden. Als het gespamd worden met gepersonaliseerde aanbiedingen u geen aantrekkelijke optie lijkt, raden we u aan geen persoonlijke gegevens of e-mailadres te verstrekken via welk formulier dan ook dat deze louche website u aanbiedt.

Dit is een van de belangrijkste redenen waarom u LuckySite123 direct zou moeten verwijderen. De belangrijkste aandachtspunten zijn de zoekresultaten die dit instrument aanlevert en ook zijn advertenties. We raden u aan om daar niet op te klikken, hoe interessant, nuttig of aantrekkelijk ze er ook uitzien. U kunt dan namelijk naar gevaarlijke websites worden doorgeleid die vol staan met misleidende informatie of andersoortige informatie waar u liever bij uit de buurt blijft. U zou kunnen worden gevraagd om u te registreren op louche websites, suggesties ontvangen om valse Java of Flash-updates te installeren of andere typen programma’s toe te voegen aan uw computersysteem. Accepteer dergelijke aanbiedingen niet! Dergelijke downloads kunnen namelijk schokkende verrassingen opleveren, bijvoorbeeld spyware of malware. In aanmerking nemende dat dit zoekinstrument waarschijnlijk links naar louche websites aanbiedt, zou u Luckysite123.com van uw computersysteem moeten verwijderen door middel van een anti-malware of anti-spyware programma. U kunt FortectIntego, Malwarebytes gebruiken of gewoon de onderstaande instructies voor de handmatige verwijdering van Luckysite123.com opvolgen.

Advies voor het vermijden van PUP’s

Het is typisch dat potentieel ongewenste programma’s (Engels: potentially unwanted programs = PUP’s) samen worden verspreid met andere software. Om dus te voorkomen dat ze worden geïnstalleerd, moet u weten hoe u een programma op correcte wijze installeert. De oplossing is om voor de juiste installatie-instellingen te kiezen. Als u altijd kiest voor de ‘standaardinstellingen’, is het niet verwonderlijk dat u spyware installeert. U zou altijd voor ‘Aangepaste’ of “Geavanceerde instellingen’ moeten kiezen en daarna de lijst van voorgestelde programma’s van derden bekijken en dan weigeren om die te installeren. Om deze toevoegingen te weigeren, moet u de markeringen van deze add-ons deselecteren. Onthoud deze tip voor de volgende keer dat u nieuwe programma’s op uw computer installeert. Installateurs van software verbergen vaak informatie over aanvullende software van derden, en daarom is het dan ook essentieel om ook alle informatie in de kleine lettertjes goed te lezen. Op dezelfde manier kunt u dan niet alleen de kaping van uw computer door LuckySite123 vermijden, maar ook andere, meer ernstige bedreigingen.

Verwijder Luckysite123.com snel en effectief

Als u een ervaren computergebruiker bent, zou u het Luckysite123.com virus gemakkelijk moeten kunnen verwijderen. Echter, minder ervaren gebruikers vinden het misschien moeilijk om het te verwijderen, en dat is heel normaal. In feite is deze browser-hijacker erg hardnekkig en het vergt heel veel geduld om het te verwijderen. Lees de onderstaande verwijderinstructies wat betreft Luckysite123.com dus eerst heel aandachtig door voordat u ermee begint om het te verwijderen van uw computer. De veiligste optie is om gebruik te maken van een ​​automatisch spyware-verwijderingsinstrument om uw computer voor u te laten zuiveren.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Luckysite123.com virus Verwijdering Handleiding

Verwijderen van Windows

Volg deze instructies en vergeet niet om alle verdachte programma’s te verwijderen waarvan u zich niet herinnert dat u ze zelf heeft geïnstalleerd.

Om Luckysite123.com virus van Windows 10/8 machines te verwijderen, dient u onderstaande stappen te volgen:

 1. Typ Configuratiescherm in het zoekvak van Windows en druk op Enter of klik op het zoekresultaat.
 2. Selecteer onder Programma's een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Zoek in de lijst naar vermeldingen die gerelateerd zijn aan Luckysite123.com virus (of een ander recent geïnstalleerd verdacht programma). 
 4. Klik met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteer Verwijderen.
 5. Als Gebruikersaccountcontrole verschijnt, klikt u op Ja.
 6. Wacht tot verwijderingsproces is voltooid en klik op OK.  Verwijderen van Windows

Als je een Windows 7/XP-gebruiker bent, ga je verder met de volgende instructies:

 1. Klik op Windows Start > Configuratiescherm in het rechterdeelvenster (als je Windows XP-gebruiker bent, klik je op Programma's toevoegen/verwijderen).
 2. Selecteer in het Configuratiescherm Programma's > Een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Kies de ongewenste toepassing door er eenmaal op te klikken.
 4. Klik bovenaan op Verwijderen/Wijzigen.
 5. Kies Ja in het bevestigingsbericht.
 6. Klik op OK zodra het verwijderingsproces is voltooid.

Verwijder Luckysite123.com van Mac OS X systeem

Verwijder items uit de map Toepassingen:

 1. Selecteer in de menubalk Ga > Toepassingen.
 2. Zoek in de map Toepassingen naar alle gerelateerde items.
 3. Klik op de app en sleep deze naar de Prullenbak (of klik met de rechtermuisknop en kies Verplaats naar prullenbak) Verwijder Luckysite123.com van Mac OS X systeem

Om een ongewenste app volledig te verwijderen, moet je naar de mappen Applicatie-ondersteuning, LaunchAgents en LaunchDaemons gaan en de relevante bestanden verwijderen:

 1. Selecteer Ga > Ga naar map.
 2. Voer /Bibliotheek/Applicatie-ondersteuning in en klik op Go of druk op Enter.
 3. Zoek in de map Applicatie-ondersteuning naar dubieuze items en verwijder deze.
 4. Ga nu op dezelfde manier naar de mappen /Bibliotheek/LaunchAgents en /Library/LaunchDaemons en verwijder alle gerelateerde .plist-bestanden. Verwijder Luckysite123.com van Mac OS X systeem

MS Edge/Chromium Edge resetten

Verwijder ongewenste extensies van MS Edge:

 1. Selecteer Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en kies Extensies.
 2. Kies uit de lijst de extensie en klik op het pictogram Versnelling.
 3. Klik onderaan op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cookies en andere browsergegevens:

 1. Klik op het Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en selecteer Privacy & beveiliging.
 2. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 3. Selecteer alles (behalve wachtwoorden, hoewel je misschien ook Medialicenties wilt toevoegen, indien van toepassing) en klik op Wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Herstel nieuw tabblad en startpagina instellingen:

 1. Klik op het menupictogram en kies Instellingen.
 2. Zoek dan het onderdeel Bij opstarten.
 3. Klik op Uitschakelen als je een verdacht domein hebt gevonden.

Reset MS Edge als de bovenstaande stappen niet hebben gewerkt:

 1. Klik op Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te openen.
 2. Klik op de pijl Meer details onderin het venster.
 3. Selecteer het tabblad Details.
 4. Scroll nu naar beneden en zoek elke vermelding met de naam Microsoft Edge erin. Klik met de rechtermuisknop op elk van hen en selecteer Taak beëindigen om te voorkomen dat MS Edge wordt uitgevoerd. MS Edge/Chromium Edge resetten

Indien deze oplossing je niet heeft kunnen helpen, dien je een geavanceerde Edge reset methode te gebruiken. Onthoud dat je een back-up van je gegevens moet maken voordat je verder gaat.

 1. Zoek naar het volgende op je computer: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Klik op Ctrl + A op je toetsenboard om alle folders te selecteren. 
 3. Klik er met de rechtermuisknop op en kies Verwijderen  MS Edge/Chromium Edge resetten
 4. Klik nu met de rechtermuisknop op de knop Start en kies Windows PowerShell (Admin).
 5. Wanneer het nieuwe venster opent, kopieer en plak dan het volgende commando, en druk op Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose MS Edge/Chromium Edge resetten

Instructies voor Chromium-gebaseerde Edge

Verwijder extensies van MS Edge (Chromium):

 1. Open Edge en klik op Instellingen > Extensies.
 2. Wis ongewenste extensies door te klikken op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cache en site gegevens:

 1. Klik op Menu en ga naar Instellingen.
 2. Selecteer Privacy en diensten.
 3. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 4. Kies onder Tijdsbereik Alle tijden.
 5. Selecteer Nu wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Reset Chromium-gebaseerde MS Edge:

 1. Klik op Menu en selecteer Instellingen.
 2. Aan de linkerkant, kies Reset instellingen.
 3. Selecteer Instellingen herstellen naar de standaardwaarden.
 4. Bevestig met Reset. MS Edge/Chromium Edge resetten

Mozilla Firefox opnieuw instellen

Herstel in Firefox de startpagina en verwijder de zoekmachine van Luckysite123 via de sectie ‘Beheer zoekmachines’. Gebruik de onderstaande instructies.

Verwijder gevaarlijke extensies:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu (drie horizontale lijnen rechtsboven in het venster).
 2. Selecteer Add-ons.
 3. Selecteer hier plugins die gerelateerd zijn aan Luckysite123.com virus en klik op Verwijderen. Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel de homepage opnieuw in:

 1. Klik op drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek om het menu te openen.
 2. Kies Opties
 3. Voer onder Home-opties je voorkeurssite in die telkens wordt geopend wanneer je Mozilla Firefox voor het eerst opent.

Wis cookies en sitegegevens:

 1. Klik op Menu en kies Opties
 2. Ga naar de sectie Privacy & Veiligheid
 3. Scroll naar beneden en zoek Cookies en Sitegegevens
 4. Klik op Gegevens Wissen …
 5. Selecteer Cookies en Sitegegevens, evenals Gecachte Webinhoud en druk op Wissen Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel Mozilla Firefox opnieuw in

In het geval Luckysite123.com virus niet werd verwijderd na het volgen van bovenstaande instructies, dien je Mozilla Firefox opnieuw in te stellen:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu
 2. Ga naar Help en kies vervolgens Probleemoplossingsinformatie Mozilla Firefox opnieuw instellen
 3. Klik onder de sectie Firefox een opfrisbeurt geven op Firefox verversen …
 4. Zodra de pop-up verschijnt, bevestig je de actie door op Firefox verversen te klikken; dit zou de verwijdering van Luckysite123.com virus moeten voltooien Mozilla Firefox opnieuw instellen

Reset Google Chrome

Verwijder in Chrome de link naar de startpagina van Luckysite123.com, zoals hieronder aangegeven, en verwijder ook in de sectie ‘Verschijning’ (Engels: ‘Appearance’) de link naar Luckysite123.com.

Verwijder schadelijke extensies van Google Chrome: 

 1. Open Google Chrome, klik op Menu (drie verticale bolletjes rechts bovenaan) en selecteer Meer hulpprogramma's > Extensies.
 2. In het nieuw geopende venster zal je alle geïnstalleerde extensies zien. Verwijder alle verdachte plugins door te klikken op Verwijderen. Reset Google Chrome

Wis cache en websitegegevens van Chrome:

 1. Klik op Menu en vervolgens op Instellingen.
 2. Selecteer onder Privacy en beveiliging Browsegegevens wissen.
 3. Selecteer Browsegeschiedenis, Cookies en andere sitegegevens, evenals Cached afbeeldingen en bestanden.
 4. Klik op Gegevens wissen.  Reset Google Chrome

Je homepagina veranderen:

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Zoek naar een verdachte website in het onderdeel Op startup. 
 3. Klik op Open een specifieke of set pagina's en klik op drie puntjes om de optie Verwijderen te vinden.

Reset Google Chrome:

Als bovenstaande werkwijze je niet heeft geholopen, moet je Google Chrome resetten om alle componenten te verwijderen.

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Bij Instellingen scroll je naar beneden en klik je op Geavanceerd.
 3. Scroll naar beneden en zoek het onderdeel Reset en opschonen. 
 4. Klik nu op Instellingen herstellen naar de oorspronkelijke standaardwaarden.
 5. Bevestig met Reset instellingen om de verwijdering te voltooien. Reset Google Chrome

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Luckysite123.com register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen