Gevaarlijkheidsmeter:  
  (50/100)

Haal “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam weg (Verwijdering Handleiding) - geüpdatet jan 2021

door Julie Splinters - - | Het type: Adware

Bedreigd door het zeus virus?

“You Have A ZEUS Virus” Tech support scam

Waarschuwingen, zoals “You Have A ZEUS Virus”, kan sommige gebruikers alarmeren, vooral de minder ervaren gebruiker kan onwetend zijn dat dit een algemene strategie is die gebruikt wordt door bedriegers. Dit precieze virus ging als een gek tekeer op het internet een paar jaar geleden. Hoofdzakelijk werkt het als een trojan.

Zoals je misschien al weet, dit laatste wordt beschouwd als een serieuze bedreiging omdat het de mogelijkheid heeft zich te verbergen als een legitiem bestand, in te sluipen in het apperaat en persoonlijke data te stelen waaronder de login data van uw bank rekening.

Gebruikers die zo'n onaangename ervaring hebben meegemaakt, kunnen nog steeds huiveren met de gedachte aan deze cyber infectie. Toch blijven deze dreigementen nieuwe generaties internetcriminelen inspireren.

Deze huidige technische ondersteuning oplichting geeft vooral een waarschuwingssignaal bij gedateerde of beschadigde dienstdoende systemen, waar andere vooral waarschuwingssignalen geven bij gijzelsoftware virussen.

Op dezelfde wijze, kiezen deze virus ontwikkelaars deze techniek om geld te ontfutselen. Gelukkig is het best gemakkelijk om een oplichtingsmelding te onderscheiden van de originele windows error of systeem melding. Start het ” You Have A ZEUS Virus” verwijderings proces en neem kennis van de preventie maatregels. ReimageIntego is één van de opties die het proces versnellen.

Angstaanjagende berichten over een virus aanval werken als een manipulatie werktuig voor geld af te pakken van goedgelovige gebruikers. De bedriegers proberen ook gealarmeerde gevoelens aan te wakkeren door verschillende gevolgen voor een geinfecteerd systeem te leveren.

“You Have A ZEUS Virus” Tech support scam

Daarom, zelfs gebruikers die zich niet bewust zijn, van hoe erg het Zeus virus was, kunnen mogelijks toch nog vallen voor de truc en de crimineel zijn eisen volgen na het zien van een vals BSOD scherm in de angst dat hun data verloren is. Gewoonlijk zal de cyber crimineel u vragen om het weergegeven nummer te bellen.

WARNING! Your Hard drive will be DELETED if your close this page. You have a ZEUS Virus! Please call Support Now!. Call Toll-Free: 1-844-859-0337 To Stop This Process

Er zijn zijn verschillende opties in welke richting dit komend gesprek zal lopen indien je poogt het nummer te bellen. Je zal of mogelijk overtuigd worden om een vals malware verwijderings hulpprogramma te instaleren dat niets zal doen buiten het verwijderen van deze valse “You Have A ZEUS Virus” meldingen.

Ten tweede, zal je een vereiste van meer als 300 USD moeten betalen voor zo'n technische oplossing. Anderzijds zal de vermeende technieker je rondleiden door verscheidene vermoeiende stappen die zogezegd de bedreiging zouden moeten verwijderen. Je zal ook gevraagd worden om een specifieke code te vertellen aan de bedrieger.

Dit blijkt de fraudeur te helpen bij het indentificeren van de locatie van het slachtoffer. Echter, je zal in woede ontsteken wanneer je de rekening te zien krijgt van het telecommunicatie bedrijf op het moment van de belastingsbetaling. Ten derde, Er is een mogelijkheid van een “You Have A ZEUS Virus” omleiding.

In het kort, je kan misleid worden naar een ander obscuur domein dat misschien een echt virus bevat. Indien je een soortgelijk bericht ziet in de toekomst, haast je niet om de orders te volgen en “You Have A ZEUS Virus” of een ander virus te verwijderen.

Hoe bezet het malware uw apperaat?

Verassend genoeg kan de oplichting zich geinfiltreerd hebben in het systeem op het moment dat jij door de stappen van de installatie wizard aan het gaan bent. Met als resultaat kan het overzien van de add-ons resulteren in “You Have A ZEUS Virus” kaping. Het is cruciaal dat je genoeg aandacht besteed tijdens het instaleren van een programma. Houd er rekening mee dat programmas die verdeeld worden door vertrouwde websites mogelijk frauduleuze bijlages bevatten.

Moest dit zo zijn, zelfs als je skype of een andere applicatie installeerd, kijk uit voor allerlei gepromote zoekmachines en verdachte programmas. laat ze zijn voor wat ze zijn en ga enkel verder met de installatie als je zeker weet dat er geen ongewenste applicatie geinstalleerd zullen worden.

“You Have A ZEUS Virus” Tech support scam

“Je hebt een ZEUS Virus” verwijderings richtlijnen

Zelfs als is het geen complex virtueel gevaar, toch raden wij niet aan om te opteren voor manuele verwijdering van “You Have A ZEUS Virus”. Je zou moeten kunnen rekenen op een beveiligingsapperaat dat het werk voor jouw doet. Installeer een anti-spyware programma, bijvoorbeeld: ReimageIntego or SpyHunter 5Combo Cleaner, en laat het “You Have A ZEUS Virus” verwijderen.

Het eigenlijke verwijderingsproces duurt niet lang, de tijdsduur heeft vooral te maken met je hardware capaciteiten. Ter aanvulling raden wij aan de onderstaande instructies te overzien voor het wissen van ongewenste elementen. Als laatste, moest je ooit een soortgelijke bedrieging tegenkomen, haast je niet om roekeloze acties te ondernemen, maar kijk voor hints die je de essentie van het fenomeen laten zien.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
"Je Hebt een ZEUS Virus" Technische ondersteuning oplichting snapshot
"Je Hebt een ZEUS Virus" Technische ondersteuning oplichting snapshot

Manuele “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam Verwijdering Handleiding:

Verwijder “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam van Windows systems

Gebruikers van alle browsers worden aangeraden om de geavanceerde methode te gebruiken launching powershell die voorzien is onder de Microsoft Edge instructies. Deze richtlijnen zullen je helpen om alle elementen te verwijderen van de “You Have A ZEUS Virus tech support scam”.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen