Gevaarlijkheidsmeter:  
  (100/100)

Haal GameOver Zeus weg

| Het type: Trojaans Paard

GameOver Zeus (ook gekend als GameOver Trojan en P2PZeuS) is een gevaarlijke Trojan horse, die uit Rusland en Oekraïne komt. Het wordt vooral gebruikt om hackers toegang vanop afstand tot je pc te geven en hen te helpen om gevoelige informatie, zoals bankgegevens, wachtwoorden en andere financiële gegevens te stelen. Volgens experten is het in staat om zichzelf bij te werken, specifieke bestanden te verwijderen en andere virussen te downloaden. Er wordt aangenomen dat GameOver Zeus actief gebruikt werd om systemen te infiltreren en te infecteren met een ransomware virus dat gekend is als Cryptolocker. Zodra dat het geïnstalleerd is, codeert het alle belangrijke bestanden die op de pc opgeslagen zijn en vraagt het om te betalen om deze te decoderen. Volgens de nieuwste berichten heeft het FBI aangekondigt deze dreigingen te elimineren. Er zijn echter nog steeds honderden computers die geïnfecteerd zijn. Als je denkt dat jou systeem door één van deze dreigingen geïnfecteerd werd, moet je het scannen op GameOver Zeus en Cryptolocker met een betrouwbaar beveiligingsprogramma..

Hoe kan GameOver Zeus mijn pc infecteren?

Het is geweten dat het GameOver Zeus virus actief verspreidt werd door spam campagnes. Vol met slechte links, hebben deze e-mails miljoenen mensen wereldwijd bereikt. Meestal zien ze eeruit als belangrijke berichten van bekende organisaties zoals, FDIC, IRS, MySpace, Facebook, of Microsoft. Ze maken meestal melding van uitgevonden problemen en vragen je om op een link te klikken die ook in het bericht staat. Natuurlijk wordt een pc die niet beschermd is na het klikken op zo’n link geïnfecteerd met GameOver Zeus. Kijk je pc alsjeblieft tweemaal na als u een e-email zoals hierboven beschreven ontvangen hebt en op de link klikte. Anders verliest u mogelijk uw persoonlijke informatie en belangrijke bestanden. Je kan hiervoor onderstaande handleiding volgen:

Hoe GameOver Zeus verwijderen?

Als je zeker wil zijn dat je pc niet geïnfecteerd is met Gameover Zeus, moet je hem nakijken met Reimage Reimage Cleaner Intego of SpyHunter 5Combo Cleaner. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie gebruikt om alle bestanden te kunnen detecteren die gerelateerd zijn aan dit gevaarlijk virus. Als GameOver Zeus je pc reeds geïnfecteerd heeft met Cryptolocker, probeer dan volgende stappen:

  1. Herstart je geïnfecteerde PC in ‘Veilige modus met opdrachtprompt’ om het virus uit te schakelen (dit zou bij alle versies moeten werken)
  2. Start Regedit
  3. Zoek naar WinLogon Entries en noteer alle bestanden die niet explorer.exe of blanco zijn. Vervang ze met explorer.exe.
  4. Zoek in het register naar de bestanden die je genoteerd hebt en verwijder de registersleutels die er naar refereren.
  5. Herstart en voer een volledige systeemscan uit met een bijgewerkte Reimage Reimage Cleaner Intego.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-gameover-zeus.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande GameOver Zeus