Haal Driver Tonic weg (Verwijdering Handleiding) - geüpdatet dec 2020

Driver Tonic Verwijdering Handleiding

Wat is Driver Tonic?

Driver Tonic beoordelingen zeggen: het is een nep systeemoptimalisatietool die de functies van pc's nauwelijks kan verbeteren

Driver Tonic afbeelding

Driver Tonic is een potentieel gevaarlijke toepassing die verondersteld wordt ongeldige registers op te ruimen en systeemdrivers bij te werken. Dit programma is vergelijkbaar met Mac Tonic, Win Tonic en andere producten die zijn ontwikkeld door PC Tonics Inc. Ondanks de aantrekkelijke beschrijving op de officiële website, rapporteren gebruikers over eindeloze meldingen over verouderde registers. Hoewel het misschien onbeduidend lijkt, is de enige manier om alle aangeboden softwarefuncties te gebruiken en de waarschuwingen te stoppen, de aankoop van de Driver Tonic-activeringscode.

Houd er rekening mee dat de ontwikkelaars die een dergelijke app promoten gewoon zoveel mogelijk inkomsten willen halen uit alle betalingen die gebruikers doen om de verhoogde variant te krijgen en de systeemproblemen te “herstellen”. Bovendien hebben ze talloze bedreigingen verspreid in een bundel met Driver tonic. Deze bundels bevatten Win Tonic, Malware Crusher, Similar Photo Cleaner, dus zorg ervoor dat je al deze aanbiedingen weigert.

Naam Driver Tonic
Type Systeemhulpmiddelen
Ontwikkelaar PC Tonics Inc.
Vergelijkbare apps Win Tonic, Mac Tonic
Apps gepresenteerd in een bundel
 • Malware Crusher
 • Similar Photo Cleaner
 • Win Tonic
Symptomen Gebruikers ontvangen waarschuwingen over niet-bestaande systeemproblemen en worden aangemoedigd om de softwarelicentie te kopen
Verspreiding
 • Schadelijke advertenties
 • Valse links
 • Bundeling
Preventie Gebruik alleen originele installatieprogramma's en kies voor de Aangepaste configuratiemodus
Verwijdering Met FortectIntego kun je de werkelijke staat van je pc controleren en Driver Tonic onmiddellijk verwijderen

Volgens de officiële website biedt Driver Tonic de volgende functies:

 • Driver updates
 • Ongeldige register scans
 • Webbeveiliging
 • Opstartbeheer

Deze systeemoptimalisatiesoftware lijkt op het eerste zicht misschien een alles-in-één hulpprogramma om uitstekende computerprestaties te behouden. Als je je echter afvraagt of dit computerprogramma veilig en legitiem is, moet je je ervan bewust zijn dat dit programma niet echt voldoet aan de beloftes van zijn leverancier. Volgens beoordelingen van Driver Tonic is het belangrijkste doel van deze app om inkomsten te genereren.

We willen zeggen dat de download van Driver Tonic niet je doel zou moeten zijn. Zodra je deze verdachte computeroptimalisatietool downloadt, zul je waarschijnlijk nog meer meldingen krijgen. Ook zou het programma een 'herstelling' kunnen nabootsen en alle eerdere fouten zogezegd 'succesvol' oplossen, terwijl er in eerste instantie zelfs helemaal geen problemen waren.

Beveiligingsonderzoekers waarschuwen dat de ontwikkelaars van deze software hun omzet willen verhogen en hiervoor malafide technieken gebruiken. Met andere woorden, het Driver Tonic-virus geeft vervalste computerscanresultaten weer om gebruikers te laten geloven dat ze hulp nodig hebben. Vervolgens wordt hen aangeboden om de Driver Tonic-licentiesleutel te kopen om alle computergerelateerde problemen op te lossen.

Driver Tonic illustratie

Houd er rekening mee dat software voor het schoonmaken van computers niet doeltreffend is als het gaat om de veiligheid van je computer. Deskundigen raden we je ten zeerste aan om Driver Tonic te verwijderen en een professioneel beveiligingshulpmiddel te gebruiken. Op deze manier weet je zeker dat je alleen geverifieerde meldingen over cyberbedreigingen of systeemfouten ontvangt.

Online zijn er tal van twijfelachtige beveiligingstoepassingen te vinden. Het kan ook moeilijk zijn om er een te kiezen. Wij adviseren om FortectIntego te gebruiken voor het verwijderen van Driver Tonic. Bovendien kan dit antivirusprogramma andere potentieel ongewenste programma's (PUP's) die op je pc aanwezig kunnen zijn, met succes identificeren.

Als je nieuwsgierig bent naar de handmatige Driver Tonic-deïnstallatietechniek, kun je best de handige gids bekijken die we onderaan deze tekst hebben opgenomen. Dit zal je helpen om de verdachte toepassing van je computersysteem te verwijderen en geïnfecteerde webbrowsertoepassingen te reinigen van van alle potentieel gevaarlijke inhoud die je browse-ervaring belemmert.

We willen alle gebruikers nogmaals informeren om NIET te kiezen voor het Driver Tonic-updateprogramma. Als je ooit advertenties hebt gezien die dit potentieel ongewenste programma promoten, sluit ze dan gewoon af en blokkeer ze met een advertentieblokker, zoals AdBlock of Adblock Plus, die je makkelijk kunt downloaden naar je webbrowser.

Driver Tonic hulpmiddel

Onbetrouwbare toepassingen kunnen je systeem infiltreren via nep-optimalisatietools

Meestal kunnen gebruikers Driver Tonic installeren vanaf de officiële website. Onderzoekers melden echter dat ze dit potentieel ongewenste programma (PUP) hebben gedetecteerd als één applicatie met freeware. Met andere woorden, deze tool kan samen met gratis software op je systeem terechtkomen.

Dit gebeurt wanneer mensen het EULA (End-user license agreement), Privacybeleid, de Gebruiksvoorwaarden en andere relevante informatie niet lezen voordat ze applicaties installeren. Houd er rekening mee dat PUP's zich tijdens de installatie als optionele componenten verbergen en alleen kunnen worden gedetecteerd via Aangepaste of Geavanceerde instellingen.

Daarom, als je ongewenste programma's wilt vermijden, moet je softwaregerelateerde informatie aandachtig lezen en ver weg blijven van de Snelle/Aanbevolen installatiemodus. Zoek naar vooraf geselecteerde opties die toestemming geven voor het invoeren van PUP's en schakel deze uit.

Een andere mogelijke voorzorgsmaatregel is het downloaden en installeren van een betrouwbaar computerbeveiligingsprogramma dat je computer optimaliseert, je systeem beschermt tegen alle inkomende bedreigingen en je waarschuwt als er vanaf het internet iets verdachts in je computer probeert in te breken.

Verwijder Driver Tonic en krijg in plaats daarvan een betrouwbare beveiligingstool

Het is duidelijk dat je Driver Tonic best kunt verwijderen als je op zoek bent naar professionele computerhulp. Deze toepassing is noch effectief, noch betrouwbaar. Je kunt het verwijderen met een ander professioneel antivirusprogramma. Download gewoon het beveiligingshulpmiddel van de officiële website en laat dit je pc scannen. Je kunt de resultaten van beide programma's controleren en vergelijken; we kunnen je garanderen dat ze van elkaar verschillen.

Bovendien zal het antivirusprogramma het Driver Tonic-virus en andere potentieel gevaarlijke programma's voor je verwijderen. Als je echter IT-ervaring hebt, kun je onderstaande richtlijnen voor handmatige verwijdering volgen. Dankzij deze handige stappen kun je het verwijderingsproces voltooien, je Windows-computer stabiliseren en ervoor zorgen dat er geen verdachte content blijft draaien.

Maak gebruik van de Driver Tonic-verwijderingsvideo

Driver Tonic is een malafide toepassing die beweert dat het systeemstuurprogramma's op Windows-computers bijwerkt. De app toont echter vaak vals-positieven om gebruikers te laten geloven dat hun computers verouderd zijn. Dit wordt gedaan om hen de volledige versie van Driver Tonic te laten kopen.

Helaas is het mogelijk dat deze downloadtool voor stuurprogramma's verkeerde stuurprogramma's installeert of zelfs niets installeert en beweert dat het systeem is hersteld. Om die reden moeten degenen die de app hebben geïnstalleerd deze onmiddellijk verwijderen. Helaas hebben gebruikers gemerkt dat dit programma moeilijk af te sluiten is, omdat het enkele sporen achterlaat. Om er zeker van te zijn dat alle Driver Tonic-componenten worden verwijderd, kun je volgende videogids bekijken:

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Driver Tonic Verwijdering Handleiding

Verwijderen van Windows

Verwijder Driver Tonic van Windows:

Om Driver Tonic van Windows 10/8 machines te verwijderen, dient u onderstaande stappen te volgen:

 1. Typ Configuratiescherm in het zoekvak van Windows en druk op Enter of klik op het zoekresultaat.
 2. Selecteer onder Programma's een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Zoek in de lijst naar vermeldingen die gerelateerd zijn aan Driver Tonic (of een ander recent geïnstalleerd verdacht programma). 
 4. Klik met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteer Verwijderen.
 5. Als Gebruikersaccountcontrole verschijnt, klikt u op Ja.
 6. Wacht tot verwijderingsproces is voltooid en klik op OK.  Verwijderen van Windows

Als je een Windows 7/XP-gebruiker bent, ga je verder met de volgende instructies:

 1. Klik op Windows Start > Configuratiescherm in het rechterdeelvenster (als je Windows XP-gebruiker bent, klik je op Programma's toevoegen/verwijderen).
 2. Selecteer in het Configuratiescherm Programma's > Een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Kies de ongewenste toepassing door er eenmaal op te klikken.
 4. Klik bovenaan op Verwijderen/Wijzigen.
 5. Kies Ja in het bevestigingsbericht.
 6. Klik op OK zodra het verwijderingsproces is voltooid.

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Driver Tonic register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus onderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Lucia Danes
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen