Haal AnchorFree US Srdr weg (Verwijdering Handleiding) - Gratis Instructies

door Alice Woods - - | Het type: Malware

AnchorFree US Srdr Verwijdering Handleiding

Wat is AnchorFree US Srdr?

De AnchorFree US Srdr fout maakt surfen ondragelijk voor gebruikers

AnchorFree US Srdr fout afbeelding

AnchorFree US Srdr is een fout die optreedt van zodra de gebruiker de Hotspot Shield software installeert. Weet dat dit privaat netwerk tool volledig legitiem is. Mensen maken echter melding van het feit dat ze omgeleid worden naar Anchorfree.us/srdr.php en niet in staat zijn om de gewenste website te bezoeken na het installeren van deze potentieel ongewenste toepassing.

Van zodra je de gratis versie van Hotspot Shield installeert, kan dit gedurende een dag of twee een uitstekende sotfware zijn. Daarna wordt de toegang tot normale sites, zoals Google geblokkeerd en worden gebruikers omgeleid naar de AnchorFree US Srdr fout. Deze zegt DAGELIJKSE BANDBREEDTE LIMIET BEREIKT en spoort de persoon aan om de elite versie van de software te kopen.

Het is mogelijk dat het AnchorFree US Srdr bericht getoond op de website gewoon een poging is om goedgelovige mensen te misleiden tot het aankopen van de betalende versie van de Hotspot Shield software. Weet dat de Elite versie je $83.88 per jaar kost, wat de inkomsten van de ontwerpers beduidend zou verhogen mochten mensen misleid worden door deze marketing truc.

Daarnaast moet je ook weten dat er tal van andere onbetrouwbare programma's gelinkt worden aan het AnchorFree Hotspot Shield virus zoals search.anchorfree.net, search.anchorfree.com, anchorfree.us. Deze kunnen je normale browsers gijzelen en het AnchorFree US Srdr virus bericht tonen.

AnchorFree US Srdr bericht illustratieAnchorFree US Srdr is een fout die gebruikers omleid naar een specifieke website en de toegang tot hun gewenste pagina blokkeert.

Daarnaast kan de AnchorFree US Srdr omleiding je surfervaring ook beduidend verminderen met vervelende en opdringerig advertenties. Weet dat deze potentieel gevaarlijk kunnen zijn en van zodra je erop klikt malware kunnen laten infiltreren of je naar zeer verdachte websites kunnen leiden. Wat het ook is je veiligheid is in gevaar, en je moet maatregelen treffen.

We raden je aan om AnchorFree US Srdr te verwijderen met de hulp van een professionele beveiliging software. Onze top keuze zou ReimageIntego zijn omdat het gemakkelijk te gebruiken is en getest werd door experts. Je kan echter ook een ander antivirus tool proberen, zolang het maar betrouwbaar en krachtig genoeg is.

Je kan beginnen met het verwijderen van AnchorFree US Srdr door aandachtig de instructies op het einde van dit artikel te lezen. Deze zullen je tonen hoe de software te verwijderen en je browser te herstellen. Hierna zul je al snel niet meer omgeleid worden naar de fout website.

POT vragen geen toestemming om je pc te infiltreren

Volgens het Virus Activity team, is het risico groot dat potentieel ongewenste toepassingen je systeem binnendringen tijdens de installatie van gratis toepassingen. Dit komt omdat deze gebundeld worden en voorgesteld worden als één toepassing. Tevens voeren mensen de installatie te snel uit en worden ze opgescheept met POT op hun systeem.

We raden je daarom aan jezelf te beschermen door het volgen van wat simpele POT preventie richtlijnen:

 1. Download software allen van geautoriseerde ontwerpers;
 2. Kies steeds voor de Aangepast/Geavanceerde parameters ipv de Aanbevolen/Snelle;
 3. Verwijder de reeds aangevinkte zaken die toestemming geven aan potentieel ongewenste toepassingen om geïnstalleerd te worden.

Verwijder het AnchorFree US Srdr fout virus nu

Normaal zouden ze je voorstellen om gewoon Hotspot Shield te verwijderen om verlost te worden van de AnchorFree US Srdr website omleiding. Gebruikers melden echter dat na het verwijderen hiervan ze nog steeds niet in staat waren de gewenste pagina's te bereiken en de pop-up te zien kregen. Gebruik dus een professionele antivirus software om dit probleem aan te pakken.

Download een anti-malware programma van geverifieerde en professionele ontwerpers en voer daarna een volledige systeemscan uit. Dit zou de verwijdering van AnchorFree US Srdr snel moeten voltooien waarna je weer kan genieten van je surfervaring.

Als je het AnchorFree US Srdr virus nu wilt verwijderen, bekijk dan onderstaande instructies en begin onmiddellijk met de procedure.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele AnchorFree US Srdr Verwijdering Handleiding

Verwijder AnchorFree US Srdr van Windows systems

Als je constant omgeleid wordt naar de anchorfree.us/srdr.php pagina, schoon dan je Windows op met de hulp van onderstaande handleiding.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder AnchorFree US Srdr en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar AnchorFree US Srdr en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder AnchorFree US Srdr van Mac OS X systeem

Als je niet in staat bent om websites te bezoeken en omgeleid wordt naar anchorfree.us/srdr.php gebruik dan de onderstaande handleiding om je Mac te herstellen.

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar AnchorFree US Srdr of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder AnchorFree US Srdr van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou AnchorFree US Srdr uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder AnchorFree US Srdr van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier AnchorFree US Srdr en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van AnchorFree US Srdr. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder AnchorFree US Srdr van Google Chrome

Zoek naar verdachte waarden en verwijder ze allemaal. Daarna moet je Chrome resetten.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier AnchorFree US Srdr en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van AnchorFree US Srdr. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder AnchorFree US Srdr van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar AnchorFree US Srdr of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van AnchorFree US Srdr te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de AnchorFree US Srdr register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Alice Woods
Alice Woods

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen