Gevaarlijkheidsmeter:  
  (19/100)

Haal Advanced Identity Protector weg - jan 2021 update

door Alice Woods - - | Het type: Systeemtools

Advanced Identity Protector – een nep tool dat zijn slachtoffers probeert te misleiden en geld afhandig te maken

Het Advanced Identity Protector programma

Advanced Identity Protector is zeer dubieuze toepassing die gemarkeerd werd als “potentieel ongewenst”. Ook al beweert zijn ontwerper, Systweak Software, dat dit tool de privacy van gebruikers enorm kan verbeteren en hun identiteit kan beschermen tijdens het surfen op het net, moeten we je waarwschuwen dat het reeds gecategoriseerd werd als scareware omdat het nep waarschuwingen veroorzaakt en dan zijn gelicenseerde versie promoot. In plaats daarvan raden we je ten zeerste aan om Advanced Identity Protector te verwijderen.

Naam Advanced Identity Protector
Ontwerper Systweak Software
Prijs €24,95 
Categorie Potentieel Ongewenste Toepassing
Voornaamste problemen Verlies van geld en persoonlijke informatie
Verwijdering Om identity protector te verwijderen, gebruik je ReimageIntego. Zorg ervoor dat je het bijwerkt naar zijn volledige versie voor je een scan uitvoert 

Ook wel gekend als AdvancedIdentityProtector, belooft de app de volgende functies die nuttig kunnen lijken voor netizens die hun cyberprivacy ernstig nemen:

 • scannen van browsers, bestanden, e-mails en het Windows register;
 • data versleuteling en verwijdering;
 • ruimt sporen van persoonlijke informatie op;
 • beschermt tegen identiteitsdiefstal.

Advance Identity Protector is beschikbaar om te downloaden op de officiële websites. Het heeft een gratis en een betalende versie. Er werd echter gemerkt dat de ontwerpers een nogal agressieve strategie gebruiken om de licentie van het programma te promoten. Zodra het geïnstalleerd is toont dit programma vervelende pop-ups en advertenties die aanbieden om deze software te upgraden.

Als je de gratis versie van Advanced Identity Protection installeert, zal je na de eerste systeemscan merken dat het enkel als een scanner functioneert. Daarnaast kan het overdreven systeemscan resultaten tonen die waarschuwen voor tientallen “identiteit sporen.” Het gratis programma kan deze problemen echter niet oplossen, dus wordt er aan gebruikers gevraagd om de licentie te kopen.

Deze dubieuze identiteit beschermer heeft ook een hulplijn die verondersteld wordt je te helpen bij het oplossen van allerlei problemen. Het technische ondersteuningspersoneel zal je echter ten alle koste proberen te overtuigen om de volledige versie van het programma te kopen. Het is dus niet aanbevolen om hen te bellen.

Beveiliging specialisten merken op dat het kan werken als een scareware om de verkoop van het programma te verbeteren. Wij raden je echter aan om de computer na te kijken met een betrouwbare beveiliging software, alle beschikbare updates te installeren en alle dubieuze toepassingen te verwijderen om ervoor te zorgen dat je identiteit en systeem beschermt zijn.

Dus, i.p.v. de licentie te kopen, is het beter dat je Advanced Identity Protector van je computer verwijdert. Je kan het verwijderen via het Controlepaneel. Het is echter aangeraden om te controleren of het geen gerelateerde componenten op het systeem plaatste. De meeste POT zijn in staat om extra toepassingen te installeren.

We raden je ten zeerste aan om je computer te scannen met ReimageIntego als je niet goed weet hoe dit programma op je pc terechtkwam. Het is mogelijk dat het programma verspreidt wordt in software bundels. Dus kan het op je systeem terechtgekomen zijn met de hulp van andere dubieuze toepassingen. Daarom is het beter dat je kiest voor een automatische verwijdering van Advanced Identity Protector zodat je zeker bent dat alle toepassingen die zonder je medeweten geïnstalleerd werden ook verwijdert worden.

Advanced Identity Protector scanAdvanced Identity Protector kan je nep scanresultaten tonen om je te overtuigen zijn licentie aan te schaffen.

Directe downloads zijn niet de voornaamste infiltratie methode

Het programma is beschikbaar op de officiële website advancedidentityprotector.com. Directe downloads lijken echter niet de voornaamste manier te zijn waarop deze POT het systeem infiltreert. De ontwerpers gebruiken bundelen om gratis scanners ongemert te installeren en op deze manier de gebruikers te misleiden tot het kopen van het volledige programma.

Het kan toegevoegd zijn aan freeware of shareware pakketten. Dus moet je voorzichtig en aandachtig zijn bij het downloaden van gratis programma’s vanop het internet zodat je de installatie van onnodige apps vermijdt. Als je vertrouwd op de Snelle/Standaard installatie, is het mogelijk dat je het zogenaamde Advanced Identity Protector virus installeerde zonder het te beseffen.

Om onnodige apps of zelfs malware te vermijden, moet je betrouwbare downloadbronnen gebruiken en kiezen voor de Geavanceerde/Aangepaste installatiemethode. Als de installatie wizard vooraf aangevinkte waarden van derden toont moet je deze allemaal deselecteren.

Specialisten van No Virus merken op dat een correcte installatie van freeware minder tijd in beslag neemt dan het verwijderen van POT. Denk hieraan als je nieuwe software installeert. Als je echter een fout maakte, ga dan verder naar de virus verwijderingshandleiding.

Uitleg over hoe Advanced Identity Protector te verwijderen

Je kunt Advanced Identity Protector handmatig verwijderen aan de hand van de volgende stappen:

 1. Klik op Start en open Toevoegen/Verwijderen programma’s (of Een Programma Verwijderen).
 2. Zoek het programma in de lijst van geïnstalleerde toepassingen. Klik erop en klik dan op de Verwijderen knop.

Het programma kan echter wat register waarden aangmaakt hebben welke ook verwijdert moeten worden. Het aanbrengen van wijzigingen in het Windows register kan gevaarlijk zijn, zeker als je dit nog nooit gedaan hebt. Beter is dus dat je kiest voor een automatische verwijdering van Advanced Identity Protector en je alle gerelateerde bestanden verwijdert met een anti-malware.

Oorspronkelijk was dit kwaadaardige programma gericht op Windows OS. Als je echter te maken kreeg met Advanced Identity Protector op Mac, kun je hieronder gedetailleerde verwijderingsinstructies vinden.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Advanced Identity Protector Verwijdering Handleiding:

Verwijder Advanced Identity Protector van Windows systems

Deze handleiding zal je helpen om Advanced Identity Protector volledig te verwijderen. Je moet echter ook zoeken naar andere verdachte programma’s als deze identiteit beschermer zonder je toestemming geïnstalleerd werd. Bovendien moet je ook je browsers nakijken of er geen dubieuze add-ons geïnstalleerd werden.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Advanced Identity Protector en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Advanced Identity Protector en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Advanced Identity Protector van Mac OS X systeem

Het is niet gebruikelijk voor dit programma om Mac OS X aan te tasten. Als je echter de Advanced Identity Protector scans op het scherm te zien krijgt, volg dan deze stappen om het programma te verwijderen:

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Advanced Identity Protector of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Advanced Identity Protector van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Advanced Identity Protector en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Advanced Identity Protector verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder Advanced Identity Protector van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Advanced Identity Protector uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Advanced Identity Protector van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Advanced Identity Protector en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Advanced Identity Protector. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Advanced Identity Protector van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Advanced Identity Protector en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Advanced Identity Protector. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Advanced Identity Protector van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Advanced Identity Protector of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Advanced Identity Protector te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Alice Woods
Alice Woods

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-advanced-identity-protector.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande Advanced Identity Protector