Cryptolocker verwijderen

Gevaarlijkheidsmeter:  
  (100/100)

Cryptolocker is een gevaarlijke ransomware, die duidelijk uitgebracht is door dezelfde groep van cyber criminelen die verantwoordelijk zijn voor het  FBI virus, Police Central e-crime Unit virus, Department of Justice virus en vele andere dreigingen. Net zoals de bovenvermelde virussen,  blokkeerd Cryptolocker persoonlijke gebruikers bestanden en toont een enorme waarschuwing waarin het vraagt om $300 USD losgeld te betalen. Er zijn echter een paar nieuwigheden aan deze dreiging: Cryptolocker blokkeert deze bestanden met een asymmetrische codering, dit wil zeggen dat je twee sleutels moet kennen om aan je bestanden te raken.. Terwijl de vorige bedreigingen nog konden verwijdert worden door het volgen van specifieke instructies, vind deze dreiging een manier om hier aan te weerstaan. Het lijkt erop dat de enige manier is het verkrijgen van de tweede persoonlijke sleutel die enkel gekend is door de cyber criminelen. Volgens de waarschuwing van Cryptolocker, krijgt de gebruiker maar een bepaalde tijdspanne om het losgeld te betalen en de connectie met zijn bestanden opnieuw te verkrijgen. Anders kan zij/hij ‘Vaarwel’ zeggen tegen zijn betanden.

HOW CAN Cryptolocker INFECT MY COMPUTER?

Volgens experten wordt, Cryptolocker verspreid door middel van officieel uitziende e-mails. Meestal maken deze melding van een ontbrekende betaling, belastingen, aankopen en gelijkaardige dingen waardoor mensen makkelijk het kwaadaardige bestand openen. Van zodra zo’n bestand geopend is wordt de pc besmet met dit gevaarlijk virus wat onmiddellijk de bestanden van de gebruiker codeert. Typisch voor het virus is dat het bestanden met de volgende extenties zoekt: 3fr, accdb, ai, arw, bay, cdr, cer, cr2, crt, crw, dbf, dcr, der, dng, doc, docm, docx, dwg, dxf, dxg, eps, erf, indd, jpe, jpg, kdc, mdb, mdf, mef, mrw, nef, nrw, odb, odm, odp, ods, odt, orf, p12, p7b, p7c, pdd, pef, pem, pfx, ppt, pptm, pptx, psd, pst, ptx, r3d, raf, raw, rtf, rw2, rwl, srf, srw, wb2, wpd, wps, xlk, xls, xlsb, xlsm, xlsx.

Als je denkt dat je pc aangetast is door Cryptolocker, verlies dan geen tijd en volg de volgende handleiding:

HOE CRYPTOLOCKER VERWIJDEREN?

In de meeste gevallen kunne gebruikers de connectie met hun bestanden herstellen door System Restore te gebruiken of door een volledige systeemscan uit te voeren met één van deze toepassingen: STOPzilla, SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Om de systeem blokkering te omzeilen kun je deze stappen volgen:

  1. Herstart je geïnfecteerde PC in ‘Veilige modus met opdrachtprompt’ om het virus uit te schakelen (dit zou bij alle versies van de dreiging moeten werken)
  2. Start Regedit
  3. Zoek naar WinLogon Waarden en noteer alle bestanden die niet explorer.exe of blanco zijn. Vervang ze door explorer.exe.
  4. Zoek in het register naar de waarden die je genoteerd hebt en verwijder de registersleutels die naar deze bestanden reffereren.
  5. Herstart je pc en voer een volledige systeemscan uit met een bijgewerkte anti-spyware.

Als dit echter niet werkt voor jou is er een grote kans dat je niet in staat zal zijn om je bestanden te recupereren…

We raden je ten zeerste aan om na te denken hoe zulke infecties te voorkomen. Hiervoor kun je de bovenvermelde programma’s gebruiken. Vergeet bovendien ook niet te denken aan de onschendbaarheid van je bestanden en maak een backup. Hiervoor kun je een USB stick, een externe harde schijf, CD’s, DVD’s, of gewoon simpelweg online backups, zoals Google Drive, Dropbox, Flickr en andere oplossingen gebruiken.

Lees tenslotte ook deze post en leer meer details over hoe Cryptolocker en andere ransomware virussen te vermijden: Trying to avoid ransomware or make it useless? Here are some tips.

Automatisch Cryptolocker verwijderen:

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden
Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Cryptolocker te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu
Download
opruimer voor Cryptolocker Tevredenheid
Garantie
Download
opruimer voor Cryptolocker
Compatibel met Microsoft Compatibel met OS X
SpyHunter Webroot SecureAnywhere AntiVirus is de aanbevolen opruimer voor het verwijderen van Cryptolocker te verwijderen. U moet het gebruik van de gratis versie bevestigen dat de huideige versie van de parasiet detecteert.
Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één van of al onze toepassingen niet instaat was/waren om de parasiet te verwijderen zonder enige vorm van manuele interventie, lees alsjeblieft de manuele verwijdering instructies hieronder
meer dan 40.000.000 downloads!

Alternatieve Software

STOPzilla
We hebben de efficientie van STOPzilla getest voor het verwijderen van Cryptolocker (2015-05-28)
Malwarebytes Anti Malware
We hebben de efficientie van Malwarebytes Anti Malware getest voor het verwijderen van Cryptolocker (2015-05-28)
Defender Pro Ultimate
We hebben de efficientie van Defender Pro Ultimate getest voor het verwijderen van Cryptolocker (2015-05-28)
XoftSpy AntiVirus Pro
We hebben de efficientie van XoftSpy AntiVirus Pro getest voor het verwijderen van Cryptolocker (2015-05-28)

Cryptolocker snapshot

Cryptolocker snapshotCryptolocker snapshotCryptolocker snapshot

Cryptolocker handmatige verwijdering:

Kill processen:
[random].exe

Bestanden verwijderen:
[random].exe

Verwijdering gidsen in andere talenNet als ons op Facebook
nieuws
Virussen
Druk op Noemt