Gevaarlijkheidsmeter:  
  (50/100)

Haal Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked weg (Tech support scam) - geüpdatet jan 2021

door Jake Doevan - - | Het type: Malware

Het echte doel van de meldingen van “Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked”

De melding “Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked” verschijnt meestal wanneer uw systeem is besmet met een scamvirus dat technische ondersteuning zou behoeven . De zogenaamde TTS-scammers trachten gebruikers te bewegen om het telefoonnummer van een nep-technische ondersteuning te bellen. U kunt per ongeluk tegen een dergelijke website aanlopen tijdens het surfen op het web, en in dergelijke gevallen is het dan in wezen genoeg om een dergelijke webpagina direct te verlaten. Echter, als deze pop-ups heel vaak op uw scherm verschijnen, en als het lijkt dat u er geen controle over heeft, betekent dit dat uw computer is geïnfecteerd met de ‘Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked’-malware. Deze malware blijft misleidende berichten versturen, maakt programma's langzaam, blokkeert bepaalde websites en gebruikt andere technieken om de gebruiker ervan te overtuigen dat zijn computer ernstig wordt beïnvloed door de een of andere soort van cyberparasiet. Aangezien de ‘Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked’-advertenties echter nep zijn en automatisch worden gegenereerd, is er geen enkele manier hoe deze scam-app zou kunnen bepalen of uw computer is geïnfecteerd of niet. Het tracht de PC-gebruiker te intimideren door teksten als de onderstaande en soortgelijke weer te geven:

Windows System Alert!;
Windows Health is Critical Do Not Restart;
System has been infected due to unexpected error!;
Private and Financial Data is at Risk!

Als u echter dergelijke berichten ziet verschijnen in nieuwe browservensters of tabbladen, en als de sites die dergelijke “informatie” over uw computerstatus verschaffen, extra pop-upmeldingen naar u versturen die moeilijk te sluiten zijn, hoeft u niet in paniek te raken en u niet te haasten om naar het opgegeven nummer te bellen. Dergelijke symptomen tonen aan dat uw pc is gekaapt door een stiekem opererend programma, waarschijnlijk een adware , die door cybercriminelen is gecreëerd. Wanneer u ze belt, zullen ze proberen om u ervan te overtuigen dat u een ​​nutteloze softwaremoet kopen of u zelfs vragen om hen op afstand toegang te geven tot uw computer zodat ze uw pc kunnen “repareren”. Meestal, in plaats van te helpen, zetten ze gewoon malware op uw computer. Dus, als u deze pop-ups op uw computerscherm ziet verschijnen, moet u niet wachten en verwijderen de nep-waarschuwingen van ‘Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked’ met behulp van een anti-malware-programma. We raden u aan om ReimageIntego te gebruiken.].

Het "Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked"-virus

Scareware verspreidt via zich malvertising en schadelijke spamcampagnes

De scareware van “Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked” kan onbedoeld worden gedownload vanaf onbetrouwbare internetsites samen met andere gratis programma's. Dit programma kan zich ook verspreiden via malvertising en e-mailspam. De beste optie om uw pc te beveiligen tegen dergelijke misleidende programma's, is om deze te beveiligen door er een anti-malware-software op te plaatsen. Uiteraard kunt u proberen om misleidende advertenties te vermijden, geen twijfelachtige e-mails te openen en programma's met de nodige voorzichtigheid te installeren, maar onthoud dat het kan gebeuren dat u op enig momentnog steeds malware op uw computer installeert. We willen u ook een belangrijke tip geven over hoe u computerprogramma's correct installeert (dit kan u helpen bij het voorkomen dat u mogelijk ongewenste programma's installeert en ook een kaping door “Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked’ voorkomen). Wanneer u een programma downloadt en het installatieprogramma opent, los van het feit of u denkt dathet programma helemaal virusvrij is, dan moet u een belangrijk ding controleren. Het door u geselecteerde programma kan worden aangevuld met optionele software, en om die te zien, moet u gebruik maken van de ‘aangepaste’ of ‘geavanceerde’installatieinstellingen. Als het programma extra elementen bevat, deselecteer ze dan eerst allemaal en ga daarna verder met de installatie.

Illustratie van "Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked"In de bovenstaande afbeelding kunt u de nepmelding zien van "Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked".

Leer hoe u de pop-ups van “Your Windows (Microsoft) computer (has been blocked” kunt verwijderen

Het “Your Windows (Microsoft) computer has been blocked”-virus moet zonder enige spijt worden verwijderd, omdat het een nutteloos programma is. Het streeft ernaar de gebruiker aan het schrikken te maken en een gevoel van angst te veroorzaken om het slachtoffer ervan te overtuigen een ​​nep anti-virus programma te kopen of zelfs een paar nep computertechnici van op afstand op zijn computer toe te laten. Laat u niet voor de gek houden; identificeer deze bedreiging met behulp van echte anti-malware software en verwijder het meteen. De verwijdering van “Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked” kan worden uitgevoerd met een anti-malware software zoals ReimageIntego. Houd er rekening mee dat u dit schadelijke programma niet handmatig moet proberen te verwijderen, omdat u onverwacht benodigde bestanden kunt verwijderen en goede en veilige computerprogramma's kunt beschadigen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked snapshot
Nepmelding die aangeeft: "Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked"

Manuele Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked Verwijdering Handleiding:

Verwijder Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked van Windows systems

Meldingen van “Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked” zijn waarschijnlijk door een adwarevirus op uw pc geplaatst. Dus om te voorkomen dat deze pop-ups uw pc blijven aanvallen, moet u de PUP vinden en verwijderen van uw computer. 

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked van Internet Explorer (IE)

Om helemaal af te komen van ongewenste pop-ups, moet u uw browser terugzetten naar de oorspronkelijke instellingen. Leer hieronder hoe u dit kunt doen:

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked van Mozilla Firefox (FF)

Verwijder adware voorgoed van uw pc door de browser terug te zetten naar de standaardinstellingen.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked van Google Chrome

Van adware is bekend dat zeongewenste extra applicaties installeren op computers om nog meer van het geïnfecteerde systeem te profiteren. We raden u dus ten zeerste aan om de lijst met extensies van uw browser te controleren en om elkeverdachtecomponent te verwijderen.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-your-windows-microsoft-computer-has-been-blocked.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked