Gevaarlijkheidsmeter:  
  (24/100)

Fake Adobe Flash Player install. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Trojaans Paard

Trojan.Ransomware is een Trojaan die zich verstopt onder de naam van Adobe Flash Player. DezeTrojaan doet zich voor als een ‘installer’ voor deze software, maar probeert in werkelijkheid echter enkel een SMS fraude uit te voeren. Als het uitgevoerd wordt maakt Trojan.Ransomware een kopie van zichzelf in %ALLUSERSPROFILE% en begint dan met nep meldingen te tonen in het Russisch. Meestal zeggen deze meldingen dat Trojan.Ransomware vereist dat je een SMS verstuurd om een bepaalde activatiecode te ontvangen om het nep Adobe Flash installatie proces te voltooien.

In plaats van een bericht te sturen zou je Trojan.Ransomware moeten verwijderen nadat je een bericht zoals hierboven afgebeeld opgemerkt hebt. Probeer de serie code 35676549, 28527548 bij het verwijderen en draai ook STOPzilla anti-spyware.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Fake Adobe Flash Player install te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Fake Adobe Flash Player install te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
We hebben de efficientie van Malwarebytes getest voor het verwijderen van Fake Adobe Flash Player install (2014-06-28)
Alternatieve Software
Malwarebytes
We hebben de efficientie van Malwarebytes getest voor het verwijderen van Fake Adobe Flash Player install (2014-06-28)
Fake Adobe Flash Player install snapshot
Fake Adobe Flash Player install snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-fake-adobe-flash-player-install.html

Verwijdering gidsen in andere talen