Gevaarlijkheidsmeter:  
  (24/100)

Haal Fake Adobe Flash Player install weg

| Het type: Trojaans Paard

Trojan.Ransomware is een Trojaan die zich verstopt onder de naam van Adobe Flash Player. DezeTrojaan doet zich voor als een ‘installer’ voor deze software, maar probeert in werkelijkheid echter enkel een SMS fraude uit te voeren. Als het uitgevoerd wordt maakt Trojan.Ransomware een kopie van zichzelf in %ALLUSERSPROFILE% en begint dan met nep meldingen te tonen in het Russisch. Meestal zeggen deze meldingen dat Trojan.Ransomware vereist dat je een SMS verstuurd om een bepaalde activatiecode te ontvangen om het nep Adobe Flash installatie proces te voltooien.

In plaats van een bericht te sturen zou je Trojan.Ransomware moeten verwijderen nadat je een bericht zoals hierboven afgebeeld opgemerkt hebt. Probeer de serie code 35676549, 28527548 bij het verwijderen en draai ook STOPzilla anti-spyware.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Fake Adobe Flash Player install snapshot
Fake Adobe Flash Player install snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-fake-adobe-flash-player-install.html

Verwijdering gidsen in andere talen