Verwijder yeabests.cc virus (Verwijdering Instructies) - jan 2021 update

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Browser hijacker

Het Yeabests.cc virus en TopYea Search. Wat zijn de verschillen?

yeabests.cc virus

Net zoals TopYea Search, lijkt het Yeabests.cc virus op een traditionele zoek site. Het kan je er makkelijk van overtuigen dat het een nuttige zoekmachine is die nuttige links naar je favoriete sites bevat.

Heb je, je desalniettemin al ooit eens afgevraagd of deze zoekmachine gebruikt kan worden voor het promoten van onveilige sites en dubieuze programma's? We kunnen raden dat het antwoord “nee” is.

Bovendien kan het Yeabest omleiding probleem gevolgd worden door het verzamelen van je persoonlijk niet ientificeerbare info. Door het traceren van informatie over je meest bezochte sites, je zoekopdrachten en dergelijke krijgt deze browser hijacker de mogelijkheid om je interesses te weten te komen en opvallende advertenties pre-selecteren.

Je moet weten dat je door deze advertenties misleid kan worden tot het bezoeken van onvelige sites die malware op je computer willen installeren. Daarom raden beveiliging onderzoekers van zondervirus.nl aan om het Yeabests.cc virus te mijden. Als je het wilt verwijderen, scan dan je pc met ReimageIntego.

Als je een aandachtige gebruiker bent, heb je misschien gemerkt dat yeabests.cc de mogelijkheid bied om winkel en gok sites rechtstreeks van op je startpagina te openen. Zulke functionaliteit kan echter schadelijker blijken te zijn dan wel nuttig. Dit komt omdat de browser hijacker veracht wordt om zijn yeabests.cc omleiding mogelijkheid.

Als je verleid wordt tot het openen van sites uit het app platform dat getoond word op je startpagina, kan je de gekozen pagina misschien wel bereiken maar dan na ettelijke omleidingen naar reclame, gok of zelfs porno sites.

Hoewel de eerste pagina's onschadelijk zijn, kunnen deze laatste schade veroorzaken op je pc. Sommige van de omleiding sites leiden naar andere webpagina's met vernietigende malware en virussen.

yeabests.cc virus

Meer nog de yeabests.cc hijack kan schadelijk zijn in de zin van het verzamelen van NPII (Niet Persoonlijk Identificeerbare Info) door deze POT. Dit omvat je zoekopdrachtenm bezochte sitesm ggevens van je besturingssysteem, en geografische locatie. Deze data kan terechtkomen bij derden die hun advertenties aan je tonen.

Van zodra ze deze info hebben analyseren ze hem. Daarna generen de scammers nieuwe advrtenties die aangepast zijn aan je persoonlijke voorkeuren en interesses. Dus afhankelijk van het aantal klikken verzamelen deze ontwerpers een leuk betaal per klik inkomen. Als je het idee van constant in de gaten te worden gehouden niet leuk vind moet je onmiddellijk yeabests.cc verwijderen.

Hoe infecteerd Yeabests mijn computer?

Als je de officiële site niet bezocht dan infiltreerde het hoogst waarschijnlijk je pc via freeware. Probeer je te herinneren of je een nieuwe audio speler installeerde. Dan kun je je misschien herinneren dat er een kleine add-on was met de naam “yeabests.cc.”

Na het voltooien van het installatieproces nestelde de browser hijacker zich op je computer. Dit is een veel voorkomende fout, gemaakt door ontelbare gebruikers wereldwijd. De meesten zullen waarschijnlijk beweren dat ze niet de tijd hebben om de installatie instructies te lezen. Zoals je merkt neemt het echter aanzienlijk meer tijd in beslag om achteraf deze en gelijkaardige malware te verwijderen.

Al bij al, als je wil vermijden dat een browser hijacker rommelt op je computer, lees dan deze tips die we je geven. Kies voor de “Aangepaste” installatiemethode i.pv. de “Aanbevolen” instellingen. Zorg er dan voor dat je de onnodige vooraf geselecteerde toepassingen deselecteerd.

Yeabests.cc verwijderingsinstructies

Als je in alle verwijdering opties geïnteresseerd bent kan je als eerste de manuele richtlijnen eens bestuderen. Zorg ervoor dat je geen enkel detail mist. Anders kunnen er een paar gerelateerde bestanden van het yeabests.cc virus achterblijven. Waardoor de kans dat deze hijacker terugkeert aanzienlijk toeneemt.

Als alternatief kan je ook een anti-spyware toepassing installeren om yeabests.cc te verwijderen. Dit garandeert dat de hijacker volledig verwijdert is. Deze software is niet enkel handig voor deze potentieel ongewenste toepassin maar ook voor allerlei andere types van malware.

Tenslotte willen we ook aanbevelen om het bij de legitieme en betrouwbare Google of Bing zoekmachines te houden dan te kiezen voor een nieuw maar hoogst onveilig alternatief.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele yeabests.cc virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder yeabests.cc van Windows systems

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder yeabests.cc en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar yeabests.cc en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder yeabests.cc van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar yeabests.cc of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder het yeabests.cc virus uit Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou yeabests.cc uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder yeabests.cc van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier yeabests.cc en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van yeabests.cc. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder yeabests.cc van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier yeabests.cc en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van yeabests.cc. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder yeabests.cc van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar yeabests.cc of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van yeabests.cc te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de yeabests.cc register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen