Haal Win Speedup 2018 weg (Verwijdering Handleiding) - geüpdatet jul 2018

Win Speedup 2018 Verwijdering Handleiding

Wat is Win Speedup 2018?

Win Speedup 2018 is een nep-optimalisatietool die geen positieve resultaten oplevert voor de prestaties van het systeem

Het Win Speedup 2018-virus

Win Speedup 2018 is een mogelijk ongewenst programma dat nep-foutmeldingen over systeemproblemen toont. Dit programma wordt geadverteerd als optimalisatietool waarmee verschillende systeemproblemen op uw computer zouden kunnen worden gevonden en verholpen. Dit programma lijkt legitiem en trekt mensen aan, maar in de meeste gevallen kan dit het systeem zonder toestemming infiltreren. Dit is de belangrijkste reden waarom Win Speedup 2018 een PUP wordt genoemd. Nadat dat is gebeurd, wordt het systeem gescand en ziet u mogelijk een lijst met beveiligingsproblemen of mogelijke bedreigingen die door deze tool zouden zijn gevonden. De meesten van hen zijn echter nep en uw systeem is niet in gevaar maar geïnfecteerd met een louche beveiligingssoftware. Het Win Speed ​​up 2018-virus vermomt zich als een nuttige tool, maar dit programma kan uw pc-problemen niet detecteren of oplossen.

Naam Win Speedup 2018
Type Nep-optimalisatie tool
Symptomen Geeft foutmeldingen weer die suggereren dat u andere hulpmiddelen moet kopen
Gevarenniveau Laag. Geen toegang tot systeeminstellingen
Distributie Softwarebundels
Eliminatie FortectIntego is de beste tool voor het verwijderen van virussen

Win Speedup 2018 beweert vooral dat het de snelheid van uw pc kan verhogen door het Windows-register op te schonen. Maar zelfs als u honderden van deze vermeldingen kunt verwijderen, kan dit de snelheid van uw pc nauwelijks verbeteren. Bovendien kan dit programma nuttige en belangrijke informatie verwijderen en op deze manier ernstige problemen veroorzaken op uw systeem.

De ontwikkelaars van Win Speedup 2018 PUP genereren inkomsten uit de aankopen die mensen maken nadat ze zijn misleid dat hun systemen worden beïnvloed en dat ze zichtbaar kunnen worden verbeterd. Nadat u de lijst met problemen hebt ontvangen, geeft het virus aan dat het kopen van de gelicentieerde versie de enige manier is om het betreffende systeem te repareren. Het internet staat echter vol met soortgelijke apps die gratis worden aangeboden, dus het is niet nodig om te investeren in een dubieuze toepassing als WinSpeedup2018. Zodra u het koopt, stopt het gewoon met het weergeven van deze lijst met bedreigingen en blijft het tot de volgende tijdsperiode staan.

Als u niet meer weet hoe Win Speed ​​2018 in uw systeem terecht is gekomen, is er een mogelijkheid dat dit programma samen met andere apps op uw systeem is terechtgekomen. Optimalisatiehulpmiddelen zoals deze lokken mensen door logo’s of namen te gebruiken die vergelijkbaar zijn met die van legitieme bedrijven. Dit soort programma’s kan scareware worden genoemd vanwege de gebruikte social-engineeringtechnieken om mensen te laten betalen voor hun licentie. De indruk van legitimiteit zet mensen aan om en de nep-tools of programma’s te kopen omdat ze denken dat ze zullen helpen om hun computers weer als nieuw te laten functioneren. We zijn echter van mening dat het verwijderen van Win Speedup 2018 uw prioriteit moet worden nadat u deze app op het systeem hebt gevonden zonder deze te downloaden.

Zoals we hebben vermeld, maakt Win Speedup 2018 geen verbeteringen aan uw pc en creëert het meer problemen dan oplossingen. Het feit dat dit programma valse berichten en scanners weergeeft, kan de pc-prestaties nog meer beïnvloeden. Daarom zou u Win Speedup 2018 zonder enige twijfel direct moeten verwijderen. Gebruik anti-malwaretools zoals FortectIntego om een ​​volledige systeemcontrole uit te voeren.

Win Speedup 2018Win Speedup 2018 is een adware-type programma dat nep-foutmeldingen toont.

Intrusieve advertenties en bundeltechnieken helpen Win Speedup 2018 PUP om zich te verspreiden

Meestal worden dergelijke opdringerige programma’s weergegeven via bundeling en social engineering. Ze kunnen in uw computer komen nadat u op een dubieuze advertentie hebt geklikt, zodat u de snelheid van uw computer met slechts één klik kunt verbeteren. Deze klik kan echter ernstige gevolgen hebben. Het maakt niet uit hoe actief de ontwikkelaar van Win Speedup 2018 het promoot als veilig en nuttig, het team van Bedynet.ru herinnert eraan dat als u iets van de advertentie koopt, u kunt worden opgelicht.

Ook de bundeltechniek wordt vaak gebruikt. Ontwikkelaars verbergen op deze manier deze opdringerige programma’s met freeware die u met opzet downloadt. Maar als u ervoor kiest om enkele stappen over te slaan, krijgt u mogelijk extra bedreigingen binnen op uw systeem. De enige goede manier is om de geavanceerde of aangepaste opties te kiezen tijdens die installatieprocessen. Door dit te doen, pakt u die bundels uit en kunt u alle ongewenste stukken van de lijst verwijderen.

Verwijder Win Speedup 2018-tool direct als u dit programma op uw computer hebt

Om Win Speedup 2018 te verwijderen en terug te gaan naar een veilig pc-systeem, moet u specifieke stappen uitvoeren die hieronder worden beschreven. Als u echt denkt dat u de functionaliteit van uw pc moet verbeteren, moet u alleen professionele tools en programma’s selecteren. Omdat PUP’s met andere soortgelijke bedreigingen gepaard kunnen gaan, moet u ervoor zorgen dat ze allemaal worden verwijderd na het verwijderen van Win Speedup 2018. Het is ook belangrijk om uw pc te scannen om uw systeem in algemene zin te bewaken.

Een opdringerig programma dat verschillende schadelijke wijzigingen kan aanbrengen, moet niet te lang op uw computer staan. Daarom is voor deze case de directe verwijdering van Win Speedup 2018 vereist. We hebben een paar suggesties voor de juiste tools hieronder weergegeven, maar wees vrij om andere betrouwbare programma’s te gebruiken. Wees u bewust van mogelijke bedreigingen en infecties.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Win Speedup 2018 Verwijdering Handleiding

Verwijderen van Windows

Verwijder Win SpeedUp 2018 van Windows OS met behulp van deze gids:

Om Win Speedup 2018 van Windows 10/8 machines te verwijderen, dient u onderstaande stappen te volgen:

 1. Typ Configuratiescherm in het zoekvak van Windows en druk op Enter of klik op het zoekresultaat.
 2. Selecteer onder Programma's een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Zoek in de lijst naar vermeldingen die gerelateerd zijn aan Win Speedup 2018 (of een ander recent geïnstalleerd verdacht programma). 
 4. Klik met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteer Verwijderen.
 5. Als Gebruikersaccountcontrole verschijnt, klikt u op Ja.
 6. Wacht tot verwijderingsproces is voltooid en klik op OK.  Verwijderen van Windows

Als je een Windows 7/XP-gebruiker bent, ga je verder met de volgende instructies:

 1. Klik op Windows Start > Configuratiescherm in het rechterdeelvenster (als je Windows XP-gebruiker bent, klik je op Programma's toevoegen/verwijderen).
 2. Selecteer in het Configuratiescherm Programma's > Een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Kies de ongewenste toepassing door er eenmaal op te klikken.
 4. Klik bovenaan op Verwijderen/Wijzigen.
 5. Kies Ja in het bevestigingsbericht.
 6. Klik op OK zodra het verwijderingsproces is voltooid.

Verwijder Win Speedup 2018 van Mac OS X systeem

Verwijder items uit de map Toepassingen:

 1. Selecteer in de menubalk Ga > Toepassingen.
 2. Zoek in de map Toepassingen naar alle gerelateerde items.
 3. Klik op de app en sleep deze naar de Prullenbak (of klik met de rechtermuisknop en kies Verplaats naar prullenbak) Verwijder Win Speedup 2018 van Mac OS X systeem

Om een ongewenste app volledig te verwijderen, moet je naar de mappen Applicatie-ondersteuning, LaunchAgents en LaunchDaemons gaan en de relevante bestanden verwijderen:

 1. Selecteer Ga > Ga naar map.
 2. Voer /Bibliotheek/Applicatie-ondersteuning in en klik op Go of druk op Enter.
 3. Zoek in de map Applicatie-ondersteuning naar dubieuze items en verwijder deze.
 4. Ga nu op dezelfde manier naar de mappen /Bibliotheek/LaunchAgents en /Library/LaunchDaemons en verwijder alle gerelateerde .plist-bestanden. Verwijder Win Speedup 2018 van Mac OS X systeem

MS Edge/Chromium Edge resetten

Verwijder ongewenste extensies van MS Edge:

 1. Selecteer Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en kies Extensies.
 2. Kies uit de lijst de extensie en klik op het pictogram Versnelling.
 3. Klik onderaan op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cookies en andere browsergegevens:

 1. Klik op het Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en selecteer Privacy & beveiliging.
 2. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 3. Selecteer alles (behalve wachtwoorden, hoewel je misschien ook Medialicenties wilt toevoegen, indien van toepassing) en klik op Wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Herstel nieuw tabblad en startpagina instellingen:

 1. Klik op het menupictogram en kies Instellingen.
 2. Zoek dan het onderdeel Bij opstarten.
 3. Klik op Uitschakelen als je een verdacht domein hebt gevonden.

Reset MS Edge als de bovenstaande stappen niet hebben gewerkt:

 1. Klik op Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te openen.
 2. Klik op de pijl Meer details onderin het venster.
 3. Selecteer het tabblad Details.
 4. Scroll nu naar beneden en zoek elke vermelding met de naam Microsoft Edge erin. Klik met de rechtermuisknop op elk van hen en selecteer Taak beëindigen om te voorkomen dat MS Edge wordt uitgevoerd. MS Edge/Chromium Edge resetten

Indien deze oplossing je niet heeft kunnen helpen, dien je een geavanceerde Edge reset methode te gebruiken. Onthoud dat je een back-up van je gegevens moet maken voordat je verder gaat.

 1. Zoek naar het volgende op je computer: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Klik op Ctrl + A op je toetsenboard om alle folders te selecteren. 
 3. Klik er met de rechtermuisknop op en kies Verwijderen  MS Edge/Chromium Edge resetten
 4. Klik nu met de rechtermuisknop op de knop Start en kies Windows PowerShell (Admin).
 5. Wanneer het nieuwe venster opent, kopieer en plak dan het volgende commando, en druk op Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose MS Edge/Chromium Edge resetten

Instructies voor Chromium-gebaseerde Edge

Verwijder extensies van MS Edge (Chromium):

 1. Open Edge en klik op Instellingen > Extensies.
 2. Wis ongewenste extensies door te klikken op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cache en site gegevens:

 1. Klik op Menu en ga naar Instellingen.
 2. Selecteer Privacy en diensten.
 3. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 4. Kies onder Tijdsbereik Alle tijden.
 5. Selecteer Nu wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Reset Chromium-gebaseerde MS Edge:

 1. Klik op Menu en selecteer Instellingen.
 2. Aan de linkerkant, kies Reset instellingen.
 3. Selecteer Instellingen herstellen naar de standaardwaarden.
 4. Bevestig met Reset. MS Edge/Chromium Edge resetten

Mozilla Firefox opnieuw instellen

Verwijder gevaarlijke extensies:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu (drie horizontale lijnen rechtsboven in het venster).
 2. Selecteer Add-ons.
 3. Selecteer hier plugins die gerelateerd zijn aan Win Speedup 2018 en klik op Verwijderen. Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel de homepage opnieuw in:

 1. Klik op drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek om het menu te openen.
 2. Kies Opties
 3. Voer onder Home-opties je voorkeurssite in die telkens wordt geopend wanneer je Mozilla Firefox voor het eerst opent.

Wis cookies en sitegegevens:

 1. Klik op Menu en kies Opties
 2. Ga naar de sectie Privacy & Veiligheid
 3. Scroll naar beneden en zoek Cookies en Sitegegevens
 4. Klik op Gegevens Wissen …
 5. Selecteer Cookies en Sitegegevens, evenals Gecachte Webinhoud en druk op Wissen Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel Mozilla Firefox opnieuw in

In het geval Win Speedup 2018 niet werd verwijderd na het volgen van bovenstaande instructies, dien je Mozilla Firefox opnieuw in te stellen:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu
 2. Ga naar Help en kies vervolgens Probleemoplossingsinformatie Mozilla Firefox opnieuw instellen
 3. Klik onder de sectie Firefox een opfrisbeurt geven op Firefox verversen …
 4. Zodra de pop-up verschijnt, bevestig je de actie door op Firefox verversen te klikken; dit zou de verwijdering van Win Speedup 2018 moeten voltooien Mozilla Firefox opnieuw instellen

Reset Google Chrome

Ontdoe u van Win Speedup 2018-advertenties van Google Chrome door het opnieuw in te stellen:

Verwijder schadelijke extensies van Google Chrome: 

 1. Open Google Chrome, klik op Menu (drie verticale bolletjes rechts bovenaan) en selecteer Meer hulpprogramma's > Extensies.
 2. In het nieuw geopende venster zal je alle geïnstalleerde extensies zien. Verwijder alle verdachte plugins door te klikken op Verwijderen. Reset Google Chrome

Wis cache en websitegegevens van Chrome:

 1. Klik op Menu en vervolgens op Instellingen.
 2. Selecteer onder Privacy en beveiliging Browsegegevens wissen.
 3. Selecteer Browsegeschiedenis, Cookies en andere sitegegevens, evenals Cached afbeeldingen en bestanden.
 4. Klik op Gegevens wissen.  Reset Google Chrome

Je homepagina veranderen:

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Zoek naar een verdachte website in het onderdeel Op startup. 
 3. Klik op Open een specifieke of set pagina's en klik op drie puntjes om de optie Verwijderen te vinden.

Reset Google Chrome:

Als bovenstaande werkwijze je niet heeft geholopen, moet je Google Chrome resetten om alle componenten te verwijderen.

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Bij Instellingen scroll je naar beneden en klik je op Geavanceerd.
 3. Scroll naar beneden en zoek het onderdeel Reset en opschonen. 
 4. Klik nu op Instellingen herstellen naar de oorspronkelijke standaardwaarden.
 5. Bevestig met Reset instellingen om de verwijdering te voltooien. Reset Google Chrome

Reset Safari

Verwijder ongewenste extensies van Safari:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. In het nieuwe venster klik je op Extensies
 3. Selecteer de ongewenste extensie gerelateerd aan Win Speedup 2018 en selecteer Verwijderen.  Reset Safari

Verwijder cookies en andere websitegegevens van Safari: 

 1. Klik op Safari > Geschiedenis wissen
 2. In het uitklapmenu onder Wissen, klik je op volledige geschiedenis. 
 3. Bevestig met Geschiedenis wissen. Reset Safari

Reset Safari als bovenstaande stappen je niet hebben geholpen:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. Ga naar het tabblad Geavanceerd
 3. Vink het vakje Toon Ontwikkelingsmenu in de menubalk aan. 
 4. Klik in de menubalk op Ontwikkelen, en selecteer dan Caches legen. Reset Safari

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Win Speedup 2018 register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Alice Woods
Alice Woods

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen