Gevaarlijkheidsmeter:  
  (19/100)

Haal WebNavigatorBrowser weg (Makkelijke Verwijdering Handleiding) - Gratis Instructies

door Lucia Danes - - | Het type: Browser hijacker

WebNavigatorBrowser is de browser-kaper die problemen veroorzaakt met prestaties en online verkeer

WebNavigatorBrowser-kaperWebNavigator is een bepaald programma dat problemen veroorzaakt met de functies en prestaties van de webbrowser wanneer de verdachte website begint met het omleiden van gebruikers naar promotionele sites begint om te leiden en commerciële content pop-ups het scherm vullen. Het is geen ernstige malware of een cruciale gevaarlijke indringer. Dit potentieel ongewenst programma kan echter wel veranderingen in belangrijke delen van het systeem teweegbrengen, bepaalde opstartfuncties beïnvloeden en u verleiden tot het installeren van andere louche programma's of systeemtools. Er zijn verschillende promotionele en directe reclamepagina's die op het scherm verschijnen en worden toegevoegd aan de zoekresultaten wanneer de betreffende webbrowser wordt getriggerd met een zoekpoging. 

Helaas, wanneer de PUP alle wijzigingen in specifieke secties van de browser activeert, zoals de homepage, nieuwe tabbladen, zoekmachines, standaardtools of functies, gaan alle zoekopdrachten automatisch door het louche domein. Daarnaast focust het WebNavigatorBrowser-virus zich op omleidingen en pop-upadvertenties. Dit is een van de vele PUP's die gerelateerd zijn aan externe sponsors en makers van commerciële content, dus het wordt onmogelijk om online toegang te krijgen tot gezocht materiaal zonder het invoeren van een advertentie of site met opdringerige advertenties en mogelijk ad-tracking functionaliteiten..

Naam WebNavigatorBrowser
Type Browser-kaper/Potentieel ongewenst programma
Symptomen De pagina richt zich op het omleiden van mensen naar de sites van adverteerders, het leveren van pop-ups met commerciële content
Distributie Freeware-installaties leiden tot automatische downloads van de mogelijk ongewenste programma's, zodat u de infectie niet kunt opmerken of de infiltratie kunt voorkomen. Andere programma's kunnen de adware of een browser-kapers gemakkelijk op het toestel laten vallen als de computer al is aangetast 
Problemen

Er zijn veel programma's die zonder uw toestemming kunnen worden toegevoegd, u komt ook omleidingen tegen naar commerciële pagina's en mogelijk kwaadaardige programma's of sites. Deze advertenties van derden kunnen leiden tot andere problemen met betrekking tot verdacht online materiaal en het volgen van advertenties.

Verwijdering U dient WebNavigatorBrowser te verwijderen met behulp van anti-malware tools of beveiligingsprogramma's die kunnen controleren op verschillende onderdelen van de PUP en de indringer op de juiste manier kunnen verwijderen
Herstelling Het systeem wordt beïnvloed door de indringer, dus u moet de schade opruimen door de gewijzigde gegevens of iets wat beschadigd raakt te herstellen. ReimageIntego zou moeten helpen met deze problemen

WebNavigator Browser is identiek aan WebExplorer, het programma dat verschillende problemen met het toestel veroorzaakt omdat het veranderingen in de webbrowser triggert. Het is ontwikkeld door hetzelfde dubieuze bedrijf Better Cloud Solutions, dus er zijn veel problemen die u kunt tegenkomen terwijl deze PUP veranderingen en andere problemen triggert.

WebNavigatorBrowser is de op Chrome gebaseerde webbrowser die uw online ervaring moet verbeteren omdat het betere zoekresultaten laat zien, toegang biedt tot exclusief materiaal en uw apparaat beter beheert. Dit is echter het programma dat is gemaakt om gebruikers bloot te stellen aan ander gesponsord materiaal en het online verkeer te controleren.

U moet er rekening mee houden dat het WebNavigator-virus niet de veiligste webbrowser add-on is om te gebruiken, vooral wanneer het uit het niets wordt geïnstalleerd en het onbetrouwbare pop-ups en omleidingen triggert. Het moet worden verwijderd uit de browser, ook al staat het daar niet alleen. Het wordt voornamelijk geïnstalleerd tijdens andere freeware-installaties als een extra toepassing die in de bundel is opgenomen.

WebNavigatorBrowser-virusWebNavigator Browser is de PUP die problemen veroorzaakt met het apparaat zodra de specifieke wijzigingen worden aangebracht in de instellingen van de webbrowser. Het lijkt misschien makkelijk om WebNavigator Browser te verwijderen, omdat het alleen problemen met de webbrowser veroorzaakt. Er zijn echter meer problemen die het resultaat zijn van deze cyberinfectie dan u denkt. Hoewel het symptomen veroorzaakt met uw Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Mozilla Firefox of andere webbrowsers, wordt het gecontroleerd door het mogelijk ongewenste programma.

U heeft een goed WebNavigatorBrowser-verwijderingsproces nodig als u zich wilt ontdoen van de problemen die door deze toepassing worden veroorzaakt. Het kan tijd kosten als u besluit om zelf naar alle onderdelen op zoek te gaan. Experts benadrukken in deze context de persistentie en indringendheid van de PUP.

Besteed aandacht aan dergelijke tips, zoals het volledig opschonen van het toestel, en het verwijderen van verdachte extensies en add-ons uit de browser. Zo kunt u alle sporen en eventueel verwante toepassingen van WebNavigatorBrowser verwijderen. De werking van hulpmiddelen zoals SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes kan de beveiligingsstatus aanzienlijk verbeteren.

U kunt WebNavigatorBrowser echter wel verwijderen met behulp van anti-malware of systeembeveiligingssoftware, maar de schade en wijzigingen verdwijnen op deze manier wel niet. Hulpmiddelen zoals ReimageIntego kunnen helpen bij systeemwijzigingen, wijzigingen in het register en schade aan functies van de pc.

WebNavigator PUP

Wijzigingen in de instellingen van de webbrowser beginnen met de PUP-besmetting

U kunt er niet zeker van zijn hoe en wie het mogelijk ongewenste programma heeft geïnstalleerd dat toegang tot uw webbrowser heeft weten te krijgen, omdat het achter uw rug om en geruisloos kan gebeuren. In de meeste gevallen is uw apparaat al lang voor de symptomen geïnfecteerd, omdat de PUP wordt gedropt als u freeware op het apparaat installeert of voor de reclameboodschap valt.

Opdringerige advertenties en bedrieglijke sites kunnen de automatische innesteling van de PUP veroorzaken, dus u hoeft alleen maar te klikken op een onveilige pop-up of omleiding om een dergelijke infiltratie te veroorzaken. U kunt dergelijke processen controleren als u goed let op de inhoud die u bezoekt of waaraan u ongewenst wordt blootgesteld. 

Het kiezen van Geavanceerde of Aangepaste installatieopties kan ook een geweldige manier zijn om dit type infecties te voorkomen. Vooral wanneer gebruikers de neiging hebben om voor torrentsites, piraterijdiensten of andere gratis domeinen voor hun programma's te kiezen, kan een dergelijke stap cruciaal zijn.

U moet zich richten op de juiste WebNavigatorBrowser beëindiging

Er zijn vele manieren die leiden tot een infectie met het WebNavigatorBrowser-virus, dus u kunt er niet 100% zeker van zijn hoe lang dit programma al op de computer of het mobiele apparaat draait. Dit feit kan bepalen hoe hardnekkig de PUP is en hoe moeilijk het kan zijn om deze te verwijderen.

Echter, op basis van vergelijkbare indringers in deze categorie, zou de verwijdering van het WebNavigatorBrowser-virus de beste resultaten moeten geven wanneer ook de anti-malware tools in gebruik zijn. Als u de juiste systeemscan uitvoert, kan de op AV-detectie gebaseerde tool alle indringers en sporen van de kaper automatisch vinden. 

Wanneer u WebNavigatorBrowser verwijdert, moet u er ook aan denken om webbrowsers te controleren op iets verdachts en dubieuze programma's af te sluiten. Ook is systeemreparatie belangrijk en nodig, wanneer de PUP toegang kan krijgen tot plaatsen zoals het Windows-register en deze kan wijzigen. Vertrouw daarvoor op apps voor pc-herstelling.U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele WebNavigatorBrowser Verwijdering Handleiding:

Verwijder WebNavigatorBrowser van Windows systems

Verwijder op het systeem alles wat met WebNavigatorBrowser te maken heeft

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder WebNavigatorBrowser en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar WebNavigatorBrowser en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'
 5. Verwijder WebNavigatorBrowser uit de Windows snelkoppelingen
  Rechter muisklik op de snelkoppeling van Mozilla Firefox en selecteer Properties. Rechter muisklik op het browsers icoon en selecteer 'Properties'
 6. Ga naar de Shortcut tab en bekijk het Target veld. Verwijder de kwaadaardige URL die aan je virus gerelateerd is. Selecteer de 'Shortcut' tab en verwijder 'http://isearch.babylon.com...' of andere verdachte URL

Herhaal bovenstaande stappen voor alle browser snelkoppelingen, inclusief Internet Explorer en Google Chrome. Zorg ervoor dat je alle locaties van deze snelkoppelingen nakijkt, inclusief het bureaublad, start menu en taakbalk.

Verwijder WebNavigatorBrowser van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar WebNavigatorBrowser of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder WebNavigatorBrowser van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar WebNavigatorBrowser en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de WebNavigatorBrowser verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder WebNavigatorBrowser van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou WebNavigatorBrowser uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder WebNavigatorBrowser van Mozilla Firefox (FF)

Zorg ervoor dat u controleert op verdachte of bedenkelijke applicaties, add-ons en browserextensies. U kunt Chrome eenvoudig terugzetten naar de standaardinstelling om iets soortgelijks als WebNavigatorBrowser te verwijderen.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier WebNavigatorBrowser en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op menu (rechter bovenhoek), kies Options General.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef de gewenste site op of klik op Restore to default.
 5. Klik op OK om deze wijzigingen te bewaren. In de 'General' tab, verwijder je de kwaadaardige URL uit de 'Home Page' sectie of klik op de 'Restore to Default' knop. Klik op 'OK' om de wijzigingen te bewaren
 6. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 7. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van WebNavigatorBrowser. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder WebNavigatorBrowser van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar WebNavigatorBrowser of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Start je Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte. Selecteer hier Preferences zoals het voordien werd getoond en selecteer General.
 4. Bekijk hier het Homepage veld. Als het gewijzigd werd door WebNavigatorBrowser verwijder je de ongewenste link en geef degene op die je wenst te gebruiken voor je zoekopdrachten. Denk eraan om de "http://" voor je adres in te geven. Verwijdere in 'General' de kwaadaardige URL en geef je gewenste domein op
 5. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 6. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van WebNavigatorBrowser te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus onderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Lucia Danes
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-webnavigatorbrowser.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande WebNavigatorBrowser