Haal VigLink weg (Verwijdering Handleiding) - Gratis Instructies

door Lucia Danes - - | Het type: Adware

VigLink is een adverteer platform misbruikt door adware ontwerpers

VigLink virus

VigLink is een legitieme adverteer service die gebruikt wordt door veel uitgevers en bloggers wat hen toelaat geld te verdienen aan in-tekst reclame. Helaas misbruiken, adware ontwerpers vaak deze service en overspoelen ze gebruikers hun browsers (tal van browsers kunnen aangetast worden – Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, etc.) met non-stop advertenties.

SAMENVATTING
Naam VigLink
Type Adware
Compatibele browsers Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, etc.
Voornaamste gevaren Malware infecties, gestolen aanmeldgegevens
Symptomen Overvloedige advertenties in allerlei vormen, trager laden, etc.
Distributie Software bundelen
Verwijdering Download en installeer ReimageIntego. Of bekijk onze handleiding hieronder

Als je computer aangetast werd door adware die gelinkt is aan het cdn.viglink.com virus, kan je browser het volgende tonen bij het laden van pagina's:

 • Transfereren van data van VigLink.com
 • Verbinden met VigLink.com
 • Laden van cdn.viglink.com
 • Advertenties door cdn.viglink.com
 • Wachten op VigLink.com, etc.

Als je iets van bovenstaande te zien krijgt op websites die normaal geen advertenties tonen, betekent dit dat er een adware programma geïnstalleerd werd samen met legitieme software via de bundelen methode. Dit is een misleidende marketing campagne die gebruikt wordt door POT ontwerpers. Dus, om de ongewenste activiteit een halt toe te roepen, moet je het VigLink virus van je apparaat verwijderen.

Ondanks het feit dat adware normaal niet gevaarlijk is, kan het computer beveiliging compromitteren en zelfs persoonlijke data veiligheid. De VigLink.com malware kan gebruikers linken aan gevaarlijke sites, inclusief phishing, nep software, porno, gokken of andere duistere sites. Als je dus omgeleid wordt naar een onbekend domein, klik er dan op niet niets en sluit je borwser af.

Hetzelfde geldt voor in-tekst links en andere advertenties in de vorm van pop-ups, banners, deals, aanbiedingen, coupons, etc. Het wordt afgeraden te klikken op reclame links. Zelfs al zijn sommige ervan legitiem en leiden ze ke naar services zoals Amazon of eBay, kunnen gebruikers soms gelinkt worden aan sites die nep software verkopen of je en geschenk aanbieden in ruil voor het vervolledigen van een enquete (deze zijn gekend als enquete scams).

Als je akkoord gaat om je gegevens in te vullen op sommige van deze domeinen, kunnen deze gestolen worden door cybercriminelen, wat uiteindelijk tot verlies van geld of identiteitsdiefstal kan leiden. Het slimste zou dus zijn het zo snel als mogelijk verwijderen van het cdn.viglink.com virus

Daarnaast is er ook het ongemak van de non-stop advertenties waardoor je niet normaal kunt surfen. Advertenties kunnen de achtergrond van officiële sites bedekken of de browser beduidend vertragen.

Om te besluiten, je moet de VigLink adware van je computer verwijderen. Om dit doel snel en efficient te bereiken, raden we je aan een betrouwbare beveiliging software te downloaden en te installeren, zoals ReimageIntego.

VigLink.com adwareVigLink.com is een legitieme adverteer service gebruikt door vele ontwerpers. Adware ontwerpers hebben echter geleerd hoe de service te misbruiken en injecteren de browsers van gebruikers met ongewenste links

Adware kan op je machine geinjecteerd worden door freeware installers

Het spreekt voor zich dat de beste manier om jezelf tegen gevaren van adware te beschermen, het vermijden van ongewenste programma's is. En dit is niet zo moeilijk om te doen. Alles wat je moet doen is voorzichtiger zijn bij het installern van gratis software en nooit te snel willen gaan.

Software bundelen laat POT en freeware ontwerpers toe om extra componenten te verstoppen in de installatie managers. Daarom raden beveiligingsexperts aan nooit de Aanbevolen/Snelle installatie instellingen te gebruiken. Kies in plaats daarvan voor de Geavanceerde/Aangepaste installatiemodus en verwijder alle vinkjes langs add-ons, zoekmachines, PDF converters, media spelers en andere ongewenste toepassingen.

Verwijder VigLink advertenties en geniet terug van een zorgeloos surfen

Om je computer terug normaal te laten functioneren, moet je het VigLink.com virus verwijderen. Gelukkig is het verwijderen van POT niet zo ingewikkeld. Het vergt niet veel tijd als je kiest voor de automatische verwijdering van VigLink.

Alles wat je moet doen is een betrouwbare antivirus software downloaden en er een volledige systeemscan mee uitvoeren. Vergeet niet dat adware extra componenten kan toevoegen zonder je medeweten; dus is het gebruiken van een beveiliging programma om alle add-ons te vinden een goed idee.

Voor hen die geen bijkomende software wensen te installeren kunnen we een handmatige verwijdering van VigLink.com aanbieden. Vergeet niet dat dit meer tijd vergt en dat je alle extra componenten moet vinden en handmatig verwijderen. Hiervoor hebben we een gedetailleerde handleiding opgesteld hieronder, dus bekijk hem eve.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele VigLink Verwijdering Handleiding:

Verwijder VigLink van Windows systems

Om VigLink advertenties uit Windows te verwijderen, volg je deze stappen:

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder VigLink en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar VigLink en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder VigLink van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar VigLink of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder VigLink van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar VigLink en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de VigLink verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder VigLink van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou VigLink uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder VigLink van Mozilla Firefox (FF)

Reset de Mozilla Firefox browser in standaard nadat je klaar bent met de POT verwijdering:

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier VigLink en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van VigLink. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder VigLink van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier VigLink en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van VigLink. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder VigLink van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar VigLink of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van VigLink te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de VigLink register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus onderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Lucia Danes
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen