Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Verwijder VideoStripe pop-up advertenties (Verwijdering Handleiding) - aug 2017 update

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Adware

VideoStripe maakt gebruik van een agressieve en misleidende marketingstrategie om zijn filmkijkplatform te promoten

Screenshot van de website van VideoStripe

VideoStripe claimt een platform te zijn dat het mogelijk maakt om legaal films te bekijken. Deze dienst wordt echter geadverteerd met behulp van agressieve tactieken, zoals adware-programma’s. Dus, als uw Chrome, Firefox of Internet Explorer wordt overspoeld met pop-ups die u aanbieden om zich aan te melden en onbeperkt films te kijken, moet u de staat waarin uw computer verkeert controleren.

Meestal is het adware die verantwoordelijk is voor de VideoStripe-advertenties die u lastig gaan vallen na het installeren van een gebundelde software. Bovendien is het Media-fire.org-reclameplatform ook betrokken geweest bij het promoten van deze software.

Het VideoStripe virus levert advertenties die in wezen misleidende berichten zijn die worden gebruikt voor het promoten van aangesloten websites en het populariseren van bepaalde software. Deze pop-upberichten kunnen u voortdurend vragen om in te loggen en deze applicatie om films te kijken uit te proberen of te downloaden. Deze aanbiedingen zijn uiterst irritant omdat ze paginagrote advertenties of pop-ups kunnen zijn die geen knop Sluiten bevatten.

Echter, voordat u het installeert, moet u zich realiseren dat het niet gratis is. Mensen wordt een gratis VideoStripe-proef van 7 dagen aangeboden, maar daarna zullen ze ervoor moeten betalen. Het maandelijkse abonnement bedraagt ​​ongeveer € 40, wat vrij duur is. Dus, als u de nieuwste films wilt bekijken, moet u kiezen voor een goedkoper en meer betrouwbaar platform, zoals Netflix.

Sommige gebruikers beweren dat ze werden misleid door de zogenaamde VideoStripe-oplichting. Advertenties vertellen gewoonlijk dat deze service gratis is. Echter, wanneer ze zich inschrijven, realiseren ze zich dat ze moeten betalen om door te gaan met het kijken naar films. Inderdaad, het belangrijkste doel van deze agressieve marketingcampagne is deze dienst te promoten en meer gebruikers te krijgen die bereid zijn om te betalen voor het abonnement.

Al met al, als u deze pop-up advertenties begint te zien, raden we u aan om een ​​volledige systeemscan met Reimage uit te voeren en VideoStripe samen met verdachte programma's uit uw computer te verwijderen om allerlei ongemakken te vermijden.

Bovendien vermelden we dat adware in het algemeen wordt verspreid met cookies en wordt gebruikt voor het verzamelen van informatie over de browsergewoontes van de gebruiker. We gaan ervan uit dat de VideoStripe-adware daar geen uitzondering op is. We zijn van mening dat het niet is ingesteld om persoonlijk identificeerbare informatie te verzamelen, maar u kunt nooit weten welke specifieke informatie mogelijk kan worden verzameld en waar deze kan worden gebruikt.

Zo kan het verwijderen van VideoStripe ook helpen om uw online privacy te beschermen tegen onbekende derden. U kunt nooit zeker zijn of over u verzamelde gegevens niet worden gedeeld met onbetrouwbare aangesloten of kwaadwillende personen. Het meest negatieve scenario is dat sommige gevoelige informatie aan cybercriminelen kan worden gelekt. Daardoor komt u mogelijk in ernstige problemen, zoals door geldverlies of identiteitsdiefstal.

Adware verspreidt zich en komt samengebundeld met gratis applicaties in uw computer terecht

Zoals u al weet, worden advertenties die VideoStripe promoten, veroorzaakt door een programma van het adware-type dat op uw computer terechtkomt samengebundeld met gratis software. Als u wilt voorkomen dat zulke en dergelijke programma's worden geïnstalleerd, moet u voorzichtiger zijn bij het installeren van freeware en shareware op uw computer.

Extra componenten worden meestal onthuld als zijnde add-ons voor web browsers, plug-ins, werkbalken en extensies. Ze kunnen echter op een misleidende manier worden aangegeven. Om er niet voor te kiezen, moet u:

 1. Kiezen voor betrouwbare download-bronnen en gerenommeerde ontwikkelaars.
 1. Het privacybeleid en de EULA lezen voordat u software installeert.
 1. De Geavanceerde of Aangepaste installatieoptie selecteren en het gehele installatieproces controleren. Op deze manier kunt u controle krijgen over het proces.
 1. De vinkjes verwijderen die melding maken van de installatie van extra onderdelen.

Volgens onderzoekers van NoVirus vertrouwen de computergebruikers meestal op de snelle of aanbevolen installatie-instellingen. Daarop vertrouwen is echter niet aan te raden omdat ze meestal niet voldoende informatie bevatten over software van derden en de installatie daarvan toestaat zonder toestemming daarvoor aan de gebruiker te vragen.

Reken af met het VideoStripe-virus

De verwijdering van VideoStripe vereist het vinden en verwijderen van alle adware-gerelateerde onderdelen van de computer. U moet dus verdachte programma's van het Configuratiescherm en onbekende browser extensies verwijderen van elk van de webbrowsers.

Als u denkt dat u deze taak alleen kunt uitvoeren, kunt u onze voorbereidende instructies handig vinden. Houd er rekening mee dat deze PUP wellicht traceercookies heeft geïnstalleerd, zodat u ook elke browser afzonderlijk moet resetten.

Als het u een te ingewikkelde taak lijkt, kunt u VideoStripe beter automatisch laten verwijderen. Deze methode vereist gebruik van een gerenommeerd anti-malware en anti-spyware-programma. Zorg ervoor dat u uw favoriete beveiligingsinstrument helemaal heeft bijgewerkt voordat u aan een systeemscan begint.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Manuele VideoStripe pop-up advertenties Verwijdering Handleiding:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder VideoStripe pop-up van Windows systems

Open het Configuratiescherm en zoek naar VideoStripe of andere onbekende applicaties. Verwijder ze en controleer daarna uw webbrowsers.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder VideoStripe pop-up en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar VideoStripe pop-up en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder VideoStripe pop-up van Mac OS X systeem

Als u wordt lastig gevallen door pop-ups, moet u controleren of er geen verdachte toepassingen op uw pc zijn geïnstalleerd.

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar VideoStripe pop-up of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder VideoStripe pop-up van Internet Explorer (IE)

Volg onderstaande stappen om Internet Explorer op te schonen wat betreft de adware-gerelateerde vermeldingen.

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar VideoStripe pop-up en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de VideoStripe pop-up verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder VideoStripe pop-up advertenties uit Microsoft Edge

Na de kaping moet u Microsoft Edge opnieuw instellen zoals hieronder getoond.

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou VideoStripe pop-up uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder VideoStripe pop-up van Mozilla Firefox (FF)

Verwijder VideoStripe of andere onbekende extensies van Firefox. Ze kunnen verantwoordelijk zijn voor het leveren van irritante advertenties.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier VideoStripe pop-up en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van VideoStripe pop-up. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder VideoStripe pop-up van Google Chrome

De verwijdering van VideoStripe vereist het elimineren van verdachte uitbreidingen en het resetten van Chrome.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier VideoStripe pop-up en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van VideoStripe pop-up. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder VideoStripe pop-up van Safari

Deze richtlijnen tonen u hoe u het virus uit Safari kunt verwijderen.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar VideoStripe pop-up of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van VideoStripe pop-up te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Over de auteur

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-videostripe-pop-up-ads.html

Verwijdering gidsen in andere talen