Gevaarlijkheidsmeter:  
  (17/100)

Total System Care. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Kwaadaardige software

Wat is Total System Care?

Total System Care is een dubieus programma waarover je eerst eens goed moet nadenken voor je het download. Ja, het werkt als een pc optimaliseerder zoals het beloofd en het zoekt naar verouderde register waarden, nutteloze bestanden en dergelijke rotzooi die op elke computer kan gevonden worden. Het wordt echter aangenomen dat die programma extreem overdreven resultaten toont die nauwelijks de toestand van de pc weergeven en je computer sneller maken. Bovendien kan Total System Care zijn scans elke keer je de pc herstart tonen, dus kan het makkelijk veranderen in een vervelend programma dat i.p.v. je te hlepen voor problemen op je pc zorgt. Je kan ook niet enkel meldingen te zien krijgen die je informaren over pc gerelateerde problemen maar ook allerlei commerciële advertenties van derden. Deze toepassing verwijdert trouwens deze verouderde register waarden niet tot je zijn licensie koopt. Geef alsjeblieft je kredietkaartgegevens NIET in en betaal NIET voor de gelicenseerde versie van Total System Care omdat je zo je geld voor niets uitgeeft. Als je echt denkt dat je pc trager werkt dan hij zou moeten, scan hem dan met een betrouwbare anti-spyware en verwijder kwaadaardige programma’s van het systeem. Dit zal je helpen om verlost te worden van nutteloze bestanden en de snelheid van je pc verhogen.

Hoe kan Total System Care mijn computer infiltreren?

Total System Care kan gedownload worden van op zijn officiële site en andere sites die gebruikt worden voor het promoten van programma’s als pc optimalisatie hulpmiddelen en dergelijke. Zoals we echter reeds gezegd hebben moet je tweemaal nadenken voor je dit programma download omdat het meer negatieve eigenschappen heeft dan positieve. Bovendien is dit niet de enige manier waarop dit programma op je pc kan verschijnen. Het kan ook opduiken na het downloaden van een ander programma. Meestal wordt Total System Care verspreid met de hulp van gratis downloads, zoals video opname/streaming software, download managers, PDF creators en gelijkaardige software. Daarom moet je steeds de installatie van zulke programma’s aandachtig volgen door de Aangepaste of Geavanceerde installatie optie te kiezen. Zodra je dit gedaan hebt volg je elke stap aandachtig en zoek je naar een zin die je aanbied om Total System Care te downloaden. Natuurlijk kan je ook geen idee hebben van waar dit dubieuze programma komt, omdat er tientallen gratis programma’s zijn die niet toelaten dat je hun ‘optionele downloads’ uitvinkt. Als je gemerkt hebt dat het Total System Care virus constant scanners, alarmen en dergelijke ongemakken veroorzaakt, moet je de pc scannen met een betrouwbare anti-spyware en het verwijderen. Voor meer informatie over dit, volg je onderstaande handleiding:

Hoe Total System Care verwijderen?

We raden je ten zeerste aan om Total System Care van je systeem te verwijderen, zeker als je geen idee hebt van waar dit programma komt. Hiervoor moet je de computer scannen met een betrouwbare anti-spyware, zoals Reimage of Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, of deze stappen volgen:

  • Klik Op Start → Controle Paneel → Programma’s en Eigenschappen (als je Windows XP gebruikt, klik op Toevoegen/Verwijderen Programma’s).
  • Zoek hier naar Total System Care.
  • Verwijder het samen met alle andere dubieuze toepassingen.
  • Klik op OK om de wijzigingen te bewaren.

Als je Windows 8 gebruikt, dan rechter muisklik in de linker benedenhoek van het scherm. Zodra het Quick Access Menu getoond wordt, selecteer je Controle Paneel en Programma Verwijderen.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Total System Care te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Total System Care te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Total System Care snapshot
Total System Care snapshot

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen