Gevaarlijkheidsmeter:  
  (97/100)

TeslaCrypt virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Valse antispyware

Wat is TeslaCrypt?

TeslaCrypt is weer maar eens een ransomware die AES codering gebruikt om mensen de toegang tot hun persoonlijke informatie, zoals foto’s, documenten en andere bestanden te ontzeggen. Bovendien is dit virus ook geïnteresseerd in video gaming-gerelateerde bestanden, zoals MineCraft, World of Warcraft, StarCraft, World of Tanks, Dragon Age, RPG Maker, en Steam. Van zodra het je pc infiltreert, gaat het op zoek naar voorafbeaalde bestandstypes en codeert deze onmiddellijk. Bestanden die gecodeerd kunnen worden omvatten: .unity3d, .blob, .wma, .avi, .rar, .DayZProfile, .doc, .odb, .asset, ,forge, .cas, .map, .mcgame, .rgss3a, .big, .wotreplay, .xxx, .m3u, .png, .jpeg, .txt, .crt, .x3f, .ai, .eps, .pdf, .lvl, .sis, .gdb, Hierna blokkeert het TeslaCrypt virus je scherm en zet het mensen aan om het losgeld te betalen binnen de drie dagen om de bestanden te decoderen. Bovendien maakt het een bestand aan, genoemd help_to_decrypt_your_files.txt op je bureaublad, welk gelinkt is aan het TOR betalingssysteem waar de mensen hun betalingsstatus kunnen nakijken en decodering sleutels kunnen invoeren. Een ander ding dat het vermelden waard is, is dat in tegenstelling tot andere ransomware (Cryptolocker, Simplelocker, Threat Finder en vle anderen), het TeslaCrypt virus je toelaat een betaling uit te voeren met PayPal My Cash kaarten en BitCoin. Het betalen van het losgeld met PayPal kost je echter tweemaal zoveel als het betalen met Bitcoins. Als dit kwaadaardig programma je bestanden reeds gecodeerd heeft, moeten we je ontchoogelen door je te zeggen dat je de decodeer dleutel moet aanschaffen om je bestanden te herstellen. Op het moment van schrijven is er geen programma dat instaat is om bestanden die gecodeerd werden door het TeslaCrypt virus te decoderen. We raden echter aan om GEEN betaling te doen omdat er geen garantie is dat je persoonlijke informatiehersteld zal worden. In het slechtste geval kan je je bankgegevens blootstellen aan cyber criminelen en hen aanmoedigen om in de toekomst nog meer misdaden uit te voeren. Als deze bedreiging je pc en persoonlijke gegevens reeds heeft aangetast, raden we je ten zeerste aan om de nodige acties te ondernemen en het te verwijderen met een betrouwbare anti-spyware, zoals Reimage of Malwarebytes Malwarebytes.

Hoe kan TeslaCrypt mijn pc gijzelen?

Net zoals andere ernstige computer bedreigingen wordt het TeslaCrypt virus verspreid via verschillende misleidende methodes, waarvan de meest voorkomende spam en nep meldingen zijn. Wees zeer voorzichtig want spam en nep meldingen zien er zeer professioneel uit. Ze kunnen mensen misleiden door te beweren dat ze verstuurd werden door betrouwbare bedrijven en je proberen te overtuigen om hen te openen door te beweren dat je een factuur, rekening, foto of een ander belangrijk document ontvangen hebt. Daarom raden we je ook aan om e-mails niet steeds blindelings te vertrouwen. Ten eerste, vergewis je ervan dat je bekent bent met de afzender, dat het onderwerp juist geformuleerd werd en dat er geen spellingsfouten zijn. Klik trouwens ook niet op verschillende meldingen, pop-ups, scans en dergelijke tijdens het bezoeken van onbekende sites. Als je in de val trapt en een geïnfecteerde bijlage opent of klikt op een besmette link wordt de TeslaCrypt ransomware geactiveerd zonder dat je het beseft. Met als gevolg dat je vroeger of later een eis zoals deze ontvangt:

Your files have been safely encrypted on this PC: photos, videos, documents, etc. Click “Show encrypted files” Button to view a complete list of encrypted files, and you can personally verify this.
Encryption was produced using a unique public key RSA-2048 generated for this computer. To decrypt files you need to obtain the private key.
The only copy of the private key, which allow you to decrypt your files, is located on a secret server in the Internet; the server will eliminate the key after a time period specified in this window.
Once this has been done, nobody will ever be able to restore files…
At the time of research, the TeslaCrypt virus distribution method was unknown, however, following successful infiltration on computer systems, the software scans all drives and encrypts certain file types using AES encryption. Encrypted files will have the .ecc extension applied to the filename.

Als je momenteel zo’n melding ziet op je scherm verlies dan geen tijd. Voer ASAP een volledige systeemscan uit met een betrouwbare anti-spyware omdat op deze manier je ten minste een deel van je persoonlijke informatie kan vrijwaren.

Hoe het TeslaCrypt virus verwijderen?

Ten eerste zouden we je willen aanmoedigen om reeds op voorhand zorg te dragen voor je persoonlijke informatie. Het is een MUST om een betrouwbare anti-spyware op je pc te hebben geïnstalleerd om dreigingen zoals TeslaCrypt te voorkomen. Bovendien moet je backups maken van je bestanden en ze weg houden van je pc.

Als je reeds te maken kreeg met het coderen van bestanden en je wil het TeslaCrypt virus verwijderen, moet je de pc scannen met Reimage of Malwarebytes Malwarebytes. Deze programma’s zullen je helpen bij het verwijderen van deze gevaarlijke ransomware. Jammer genoeg kunnen we niet hetzelfde zeggen van je persoonlijke bestanden. Natuurlijk kan je proberen om bestand recovery hulpmiddelen, zoals R-Studio of Photorec te gebruiken; we kunnen echter niet garanderen dat je gegevens hersteld zullen worden.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om TeslaCrypt virus te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om TeslaCrypt virus te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
We hebben de efficientie van Malwarebytes getest voor het verwijderen van TeslaCrypt virus (2015-04-14)
Alternatieve Software
Malwarebytes
We hebben de efficientie van Malwarebytes getest voor het verwijderen van TeslaCrypt virus (2015-04-14)
TeslaCrypt virus snapshot
TeslaCrypt virus snapshotTeslaCrypt virus snapshot

Over de auteur

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-teslacrypt-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen