Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Verwijder .abc File Extension virus (Verwijdering Handleiding)

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Valse antispyware

Wat zijn de belangrijkste feiten die ik moet weten over het .abc File Extension virus?

Wij zijn van mening dat het belangrijste ding dat gerelateerd is aan het .abc File Extension virus is dat het afkomstig is uit een beruchte familie van ransomware; TeslaCrypt. Als deze dreiging erin slaagt je pc te infiltreren en actief wordt, begint het te zoeken naar de meest gebruikte bestanden op je pc. Nadat het deze vond, codeert het ze. Meestal “vergrendelt” deze ransomware bestanden met een RSA-2048 codering algoritme, de kans om de decoderingscode te raden is dus nihil. Het toont ook een enorme waarschuwing die je vraagt om een losgeld te betalen in ruil voor het herstellen van deze bestanden. Zou jij het overwegen om 0.7 BTC (gelijk aan bijna $300) te betalen om deze privé sleutel te krijgen? Als het antwoord “Nee” is, wat dan met het feit dat de .abc File Extension ransomware in staat is om zakelijke documenten, foto’s, video’s, muziek bestanden en dergelijke te coderen zonder toestemming te vragen? Kan jij het verlies van zulke bestanden te boven komen?

Om jezelf de mogelijkheid te geven je aangetaste bestanden te herstellen, moet je zo vaak als je kan een back-up maken. Je moet regelmatig kopies van je bestanden maken en ze op een draagbare harde schijf of in je Dropbox bewaren. Je moet ook je pc beschermen om de infiltratie van deze malware te voorkomen. Hiervoor moet je een betrouwbare anti-spyware installeren en deze up-to-date houden. Meer info over het voorkomen en verwijderen van het .abc File Extension virus kan je in de volgende paragrafen. Wees voorzichtig met deze ransomware omdat het tot ernstige problemen kan leiden. Als je denkt dat je reeds geïnfecteerd bent, is het eerste wat je moet doen de internetverbinding verbreken. Daarna is het tijd om je pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. We raden je ten zeerste aan om Reimage Reimage Cleaner Intego te gebruiken voor het verwijderen van de .abc File Extension ransomware.

The example of .abc File Extension virus note

Hoe wordt dit virus verspreid?

Volgens pc beveiligingsexperten kan je deze en andere ransomware-type programma’s vermijden door het installeren van een betrouwbaar anti-spyware programma. We willen je echter attent op maken dat soms zulke virussen je pc ondetecteerbaar infiltreren. Om dit te voorkomen moet je voorzichtig zijn met het surfen op het internet omdat er honderden geïnfecteerde programma’s verspreid worden. Wat zijn nu de populairste manieren voor het verspreiden van het .abc File Extension virus? De meest besproken vertrouwd op spam. je moet weten dat je misleid kan worden tot het downloaden van een geïnfecteerde e-mail bijlage, die gebruikt wordt om deze dreiging te verspreiden. Meestal worden mensen misleid tot het geloven dat je te maken hebben met een overheidsinstantie die hen probeert te informeren over een speciale levering, het rekeningsaldo, goedgekeurde korting en dergelijke. We willen je ook waarschuwen voor misleidende advertenties waarvan men gemerkt heeft dat ze deel uitmaken van de distributie van de .abc File Extension ransomware. De meeste onder hen maken melding van benodigde updates voor Java, Flash Player, FLV Player en gelijkaardige programma’s. Installeer deze alsjeblieft NIET omdat ze NEP zijn! De meest betrouwbare manier om je programma’s te üpdaten is door hun officiële site te bezoeken en daar te zien wat men je aanbied.

.abc File Extension virus verwijderingsprocedure:

We raden je ten zeerste aan geen tijd te verliezen met zulke virussen omdat ze maar één ding willen – je duwne in de richting vanhet betalen van een losgeld. Wie kan er echter garanderen dat deze betaling je een echte slutel bezorgt die nodig is voor het decoderen van de bestanden? Om het verlies van je geld te vermijden en je aangetaste bestanden te herstellen, moet je de onderstaande handleiding raadplegen. We raden je aan om NIET manueel te zoeken naar kwaadaardige bestanden die toebehoeren aan .abc File Extension ransomware omdat dit voor bijkomende problemen op je pc kan zorgen. Vertrouw dit werkje toe aan een betrouwbare anti-spyware. Om je bestanden te decoderen kan je deze hulpmiddelen proberen: R-Studio, Photorec or Kaspersky virus-fighting utilities.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele .abc File Extension virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder .abc File Extension door Safe Mode with Networking te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal .abc File Extension weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download Reimage Reimage Cleaner Intego of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi .abc File Extension verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Verwijder .abc File Extension door System Restore te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van .abc File Extension is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je Reimage Reimage Cleaner Intego downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat .abc File Extension succesvol verwijdert werd

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen .abc File Extension en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-abc-file-extension-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen