Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Verwijder .vvv File Extension virus (Verwijdering Handleiding) - Herstel instructies

door Jake Doevan - - | Het type: Ransomware

De .vvv Bestand Extensie virus omschrijving

.vvv File Extension virus

Het .vvv Bestand Extensie virus is een kwaadaardige ransomware die gekend is als een bijgewerkte versie van de Teslacrypt 2.0 ransomware. Dit computer virus kan je pc infiltreren als een Trojaan (dit betekent dat het virus zich voordoet als een legaal bestand en meestal verspreid wordt als een e-mail bijlage).

Als een ransomware je computer infecteert, gebruikt het een AES-256-CBC codering algorithm en codeert het al je persoonlijke bestanden (inclusuef deze met de extensies: .docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt, .wps, .mp3.).

Als het bestand gecodeerd is, wijzigt deze malware de extensie ervan in HOW_RECOVER.HTML, HELP_RESTORE.HTML en HOW_RECOVER.TXT of HELP_RESTORE.TXT. Deze bestanden worden opgeslagen in elke map die gevodeerde bestanden bevat. Beide bevatten informatie over hoe je bestanden te decoderen.

Het vraagt om losgeld te betalen (meestal rond 500$) via het bitcoin betalingssysteem om een decodering sleutel te krijgen. Er staat ook dat als je het losgeld niet betaald binnen de bepaalde periode, je de bestanden niet terugkrijgt. Geloof deze intimidatie niet, en betaal geen losgeld want niemand kan je garanderen dat je de bestanden terug krijgt.

Het belangrijkste wat je moet doen als je een bericht te zien krijgt dat beweert dat je bestanden gecodeerd werden is het .vvv Bestand Extensie virus ONMIDDELLIJK verwijderen. Dit kan een aantal van je bestanden redden, omdat het verwijderen van de .vvv Bestand Extensie malware het codering proces een halt toeroept. Wij raden aan om een professionele malware verwijdering software (bijvoorbeeld, ReimageIntego) te gebruiken om het .vvv Betand Extensie virus te verwijderen.

.vvv File Extension virus

Hoe raakte het .vvv Betand Extensie virus op mijn computer en infecteerde het deze?

Het .vvv Bestand Extensie virus wordt verspreid als een Trojaans paard, wat betekent dat het online gedownload of verstuur via e-mail kan worden. Daarom raadt ons onderzoeksteam je aan om geen verdachte software te downloaden. Controleer steeds of de site die de download link voorziet veilig is; mijd bovendien sites die je vragen om een verdachte enquête in te vullen of je persoonlijke- of bankgegevens op te geven, vooral als het een site is die je niet kent!

Je moet nieuwe programma's steeds veilig installeren. Kies voor de Geavanceerde/Aangeaste installatiemethode om de infiltratie van verdachte bijlagen te voorkomen. Meestal zijn apps die toegevoegd worden aan freeware of shareware potentieel ongewenst of advertentie ondersteund, dus verlies je er niets bij door ze te deselecteren.

De meest voorkomende manier om ransomware te verdelen is echter via geschreven e-mails. Je moet zeer voorzichtig zijn als je een mail ontvangt van een onbekende afzender – zeker als deze bijlagen bevat. Let vooral op het e-mailadres van de afzender – soms doen cyber criminelen graag alsof ze je een “CHECK.TXT,” “AWARD.TXT” of “PENALTY.TXT” document sturen van op een vertrouwde website. Trap echter niet in de val van deze bedriegerij en open zulke bijlagen niet. Als je wilt weten hoe de .vvv Betand Extensie malware te verwijderen, ga dan naar de volgende pagina.

Hoe deze ransomware verwijderen? Kan ik ooit mijn bestanden terugkrijgen?

Als de .vvv Bestand Extensie ransomware je computer geïnfecteerd heeft, moet je dit virus onmiddellijk verwijderen als je het opmerkt. Sommige PC experten zeggen echter dat het bijna onmogelijk is om je bestanden te decoderen zonder te betalen.

Echter, zoals we reeds vermeld hebben, moet je GEEN losgeld betalen omdat het niet garandeert dat je de bestanden terugkrijgt van deze cyber criminelen. We raden aan om één van deze hulpmiddelen te gebruiken om je bestanden te decoderen: ESET TeslaCrypt Decryptor

Om het .vvv Bestand Extensie virus te verwijderen kan je ofwel één van de onderstaande aanbevolen anti-malware programma's of de manuele verwijdering instructies gebruiken:

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele .vvv File Extension virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder .vvv File Extension door Safe Mode with Networking te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal .vvv File Extension weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download ReimageIntego of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi .vvv File Extension verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Verwijder .vvv File Extension door System Restore te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van .vvv File Extension is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je ReimageIntego downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat .vvv File Extension succesvol verwijdert werd

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen .vvv File Extension en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen