Haal TeslaCrypt 2.0 weg (Virus Verwijdering Instructies)

TeslaCrypt 2.0 Verwijdering Handleiding

Wat is TeslaCrypt 2.0?

Wat betekent ransomware?

Ransomware is een kwaadaardig virus dat meestal je computer infiltreert via besmettelijke e-mails imet bijlagen. Als je zo’n bijlage opent, wordt het virus uitgevoerd op je computer en tast het je persoonlijke bestanden aan, inclusief audio, video, foto en tekst bestanden. Ransomware virussen coderen al deze bestanden en vragen dan losgeld om je bestanden terug te krijgen. Jammer genoeg garandeert het betalen van losgeld niet noodzakelijk dat je je bestanden terugkrijgt.

TeslaCrypt geeft er een andere versie van uit

TeslaCrypt, wat gekend is als een kwaadaardig computer virus en thuishoort in de verschrikkelijke ransomware categorie, heeft een andere versie van dit virus ontwikkeld – TeslaCrypt 2.0 (de vorige versie iwordt beschreven in dit article – TeslaCrypt virus). De nieuwe versie verschilt van de oudere omdat het TeslaCrypt virus nu de extensie van de gecodeerde data wijzigt in .VVV. Zodra de bestanden gecodeerd zijn, plaatst TeslaCrypt een .html bestand met instructies over hoe de verloren data te herstellen. de tekest werd gekopieerd van het CryptoWall virus waarschuwingsbericht. Dit virus vraagt om het losgeld te betalen, wat meestal tot 500$ reikt, via het bitcoin betalingssysteem.

TeslaCrypt 2.0 codeert de bestanden via een AES-256-CBC algoritme. Dit virus gebruikt een ECHD algoritme om verschikkede master sleutels te genereren voor elke geïnfecteerde computer. Jammer genoeg beweren beveiligingsfirma’s dat het zeer moeilijk en bijna onmogelijk is om je gecodeerde bestanden te herstellen zonder het betalen van het losgeld. Het betalen van het losgeld garandeert echter NIET dat je de bestanden terugkrijgt – je kan deze cyber criminelen die je data gestolen hebben niet vertrouwen. Als je de TeslaCrypt 2.0 waarschuwing ziet en je kan geen persoonlijke bestanden meer openen, moet je onmiddellijk de TeslaCrypt 2.0 malware verwijderen om het te laten ophouden met het coderen van je bestanden. Je kan dit doen met FortectIntego.

Hoe infecteerde TeslaCrypt 2.0 mijn computer?

Ransomware virussen worden meestal verspreid als Trojanen via kwaadaardige e-mails. Meer nog de nieuwe versie van TeslaCrypt staat ervoor bekend gamers als doelwit te hebben, dus wordt het ook verspreid in een bundel met allerlei computer spelletjes. Dit kwaadaardige virus kan je persoonlijke bestanden permanent vernietigne, dus is het zeer belangrijk dat je op je hoede bent voor dit programma. Hier is wat raad van ons om te vermijden dat je geïnfecteerd wordt met TeslaCrypt 2.0:

 • Bezoek geen verdachte websites. Zulke websites bevatten meestal vervelende advertenties en allerlei pop-ups.
 • Download geen dubieuze software van op onbetrouwbare domeinen – de kans is groot dat zulke downloads kwaadaardige of bestemette programma’s bevatten of zelfs virussen.
 • Open geen e-mails of bijlagen van onbekende afzenders – zulke bijlagen kunnen malware bevatten.
 • Installeer software voorzichtig. Volg elke stap nauwlettend, lees de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid, en kies een veilige installatiemethode. De veilige methodes zijn de Aangepaste en de Geavanceerde. Deze opties voorzien een lijst van mogelijke voorstellen om bijkomende programma’s te installeren, Als je dus zo’n lijst ziet, deselcteer ze dan allemaal.

Als je denkt dat de TeslaCrypt 2.0 malware je computer reeds geïnfecteerd heeft, en het is nu bezig met je bestanden te coderen, ga dan naar de volgende website en vind de TeslaCrypt 2.0 verwijderingsinstructies en aanbevelingen om bestanden te decoderen.

Hoe deze ransomware verwijderen?

YJe kan zelf proberen om dit kwaadaardige virus te verwijderen, maar wij raden je ten zeerste aan om het TeslaCrypt 2.0 virus automatisch te verwijderen. Het is een zeer gevaarlijk virus dat professioneel geprogrammeerd werd, dus is het niet zo makkelijk te verwijderen als spyware. We stellen voor om de SpyHunter anti-malware software te proberen om het automatisch te verwijderen. Om de bestanden te decoderen kan je één van deze programma’s proberen: Photorec, R-Studio of Kaspersky virus-fighting utilities. Je kan proberen om dit virus manueel te verwijderen met de hulp van de onderstaande instructies:

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele TeslaCrypt 2.0 Verwijdering Handleiding

Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus

Belangrijk! →
Een handmatige verwijdering gids zou te ingewikkeld kunnen zijn voor occasionele computergebruikers. Het vereist dat geavanceerde IT-kennis correct worden uitgevoerd (als vitale systeembestanden worden verwijderd of beschadigd, kan dit leiden tot een volledige aantasting van Windows), en het kan ook uren duren om te voltooien. Daarom raden wij je aan de automatische methode hierboven te gebruiken.

Stap 1. Toegang tot veilige modus met netwerken

Handmatige verwijdering van malware kan het beste worden uitgevoerd in de veilige modus. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klik Start > Afsluiten > Herstart > OK
 2. Wanneer je computer actief wordt, druk dan op de F8 toets (als dat niet werkt, probeer dan F2, F12, Del, enz. – het hangt allemaal af van je moederbord model) meerdere malen totdat je het Advanced Boot Options venster ziet.
 3. Selecteer Veilige Modus met Netwerk in de lijst. Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus

Windows 10 / Windows 8

 1. Klik met de rechtermuisknop op Start en selecteer Instellingen.
  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus
 2. Scroll naar beneden en kies Update & Security.

  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus

 3. Kies Herstel aan de linkerkant van het venster.
 4. Scroll nu naar beneden naar het onderdeel Geavanceerd opstarten.
 5. Klik op Nu opnieuw heropstarten.
  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus
 6. Selecteer Probleemoplossing Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus
 7. Ga naar Geavanceerde opties. Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus
 8. Selecteer Opstartinstellingen.  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus
 9. Klik op Herstarten.
 10. Klik nu op 5 of klik op 5) Veilige modus met Netwerken inschakelen.  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus

Stap 2. Sluit verdachte processen af

Windows Taakbeheer is een handig hulpmiddel dat alle processen toont die op de achtergrond draaien. Als malware een proces uitvoert, moet je het afsluiten:

 1. Klik op Ctrl + Shift + Esc op je toetsenbord om Windows Taakbeheer te openen.
 2. Klik op Meer details.
  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus
 3. Scroll naar beneden naar het gedeelte Achtergrond processen en kijk of er iets verdachts is.
 4. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Open bestandslocatie.

  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus

 5. Go back to the process, right-click and pick End Task.
  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus
 6. Verwijder de inhoud van de schadelijke map.

Stap 3. Controleer programma Opstarten

 1. Klik op Ctrl + Shift + Esc op je toetsenbord om Windows Taakbeheer te openen.
 2. Ga naar tabblad Opstarten.
 3. Klik met de rechtermuisknop op het verdachte programma en kies Uitschakelen.

  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus

Stap 4. Verwijder virusbestanden

Malware-gerelateerde bestanden kunnen op verschillende plaatsen in je computer worden gevonden. Hier zijn instructies die je kunnen helpen ze te vinden:

 1. Typ in Windows Zoeken Schijfopruiming in en klik op Enter.

  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus

 2. Selecteer de schijf die je wilt opschonen (C: is standaard je hoofdschijf en is waarschijnlijk de schijf met de schadelijke bestanden).
 3. Blader door de lijst met te verwijderen bestanden en selecteer het volgende:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Kies systeembestanden opschonen.
  Gijzelsoftware: handmatig gijzelsoftware verwijderen in veilige modus
 5. Je kunt ook zoeken naar andere schadelijke bestanden die verborgen zijn in de volgende mappen (typ deze items in Windows Zoeken en klik op Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Herstart de pc in normale modus wanneer je klaar bent.

Verwijder TeslaCrypt 2.0 door System Restore te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van TeslaCrypt 2.0 is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je FortectIntego downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat TeslaCrypt 2.0 succesvol verwijdert werd

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen TeslaCrypt 2.0 en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen