Haal Prizemediayou.com weg (Verwijdering Instructies) - Gratis Handleiding

door Linas Kiguolis - - | Het type: Adware

Prizemediayou.com Verwijdering Handleiding

Wat is Prizemediayou.com?

Prizemediayou.com — een advertentie ondersteunde site die je online tijd vermindert

Het Prizemediayou.com virus

Prizemediayou.com is een adverteer netwerk dat ernstige schade kan veroorzaken op Google Chrome, IE, Mozilla Firefox of een andere browser. Het staat geregistreerd als een adware of een potentieel ongewenste toepassing, dit virus toont je misleidende advertenties, in-tekst links, banners en gelijkaardige reclame op al je favoriete sites. Hoewel het kan lijken dat je favoriete sites verandert werden door hun ontwerpers, is dit niet waar. De adware die zich verstopt achter Prize Media You is in dit geval de schuldige . Je moet weten dat Prizemediayou.com advertenties je makkelijk kunnen omleiden naar kwaadaardige sites die volstaan met ernstige malware of je kan storen met enquete advertenties die gebruikt worden om je persoonlijke informatie te ontfrutselen.

Naam Prizemediayou.com
Type Adware
Symptomen Toont pop-up advertenties, in-tekst advertenties, banner advertenties en gelijkaardige inhoud op favoriete websites
Voornaamste gevaren Kan het systeem infecteren met malware, persoonlijke informatie ontfrutselen
Distributie Software bundels
Verwijdering Gebruik ReimageIntego om verlost te worden van het Prize Media You virus op je systeem

De meest gebruikelijke eigenschappen van deze potentieel ongewenste toepassingen zijn degene die de mensen het meest frusteren tijdens het online surfen. Dit programma heeft geen officiële site die kan werken als een nep zoekmachine of software provider/scammer. Dit komt doordat Prizemediayou.com een adverteer netwerk is dat misbrukt werd door adware ontwerpers bij het genereren van een inkomen. Dit inkomen wordt gegenereerd van zodra de advertentie de gebruiker naar de gerelateerde site brengt of erop geklikt wordt door het slachtoffer.

Ondertussen hebben mensen die te maken hebben met zulke activiteiten ernstige problemen met het surfen op het net. Omleidingen naar onbekende sites kunnen verhinderen dat je vind wat je zoekt. Constante pop-up advertenties kunnen ook de algehele werking van je systeem aantasten. Om zulke problemen te vermijden, moet je het Prizemediayou.com virus van je computer verwijderen. In dit geval moet je alle adware type virussen vinden die zich op het syteem verstoppen. Om deze potentieel ongewenste toepassingen te detecteren, moet je een volledige systeemscan uitvoeren met ReimageIntego of een andere anti-malware programma.

Jammer genoeg zijn er nog meer zaken die ervoor zorgen dat het verwijderen van Prizemediayou.com een goede zaak is. Het tweede ding waarvoor onderzoekers pc gebruikers van over de hele wereld waarschuwen is het verzamelen van gegevens. Denk eraan dat deze programma's gefocust zijn op het genereren van een inkomen voor hun ontwerpers, dus moeten ze hiervoor de voorkeuren van de gebruikers kennen. Dit heeft tot gevolg dat van zodra de gerelateerde adware geïnstalleerd is, het begint met het verzamelen van de volgende gegevens:

 • IP-adressen;
 • PC's locatie;
 • zoekopdrachten;
 • meest aangeklikte advertenties;
 • meest aangeklikte links;
 • etc.

Prizemediayou.com omleidingPrizemediayou.com is een programma ontworpen voor het tonen van advertenties

Ongewenste programma's zijn afkomstig van onveilige downloads

Als je de neiging hebt om het installatieproces van freeware te versnellen, moet je weten dat dit voor ongewenste activiteit op je pc kan zorgen. Meestal kiezen mensen tijdens het installatieproces van freeware voor de Snelle of Standaard opties. Door te kiezen voor deze opties kan je echter niet zien welke software bundels er zich in je software verbergen en welke processen er achter je rug om uitgevoerd worden.

Om te vermijden dat dit gebeurt, moet je steeds kiezen voor de Geavanceerde of Aangepaste instellingen zodat je kan zien welke extra programma's er zich in verbergen. Daarnaast zal je alle programma's uit de lijst moeten deselecteren voor je het installatieproces voltooid. Als je dit niet doet kan je opgescheept worden met programma's die je niet nodig hebt.

Gebruik professionele tools voor het verwijderen van Prize Media You van je computer

Om het Prizemediayou.com virus te verwijderen, zou je een anti-malware tool moeten gebruiken om een volledige systeemscan uit te voeren. Omdat dit een programma is dat stiekem binnenglipt, kan het extra stukken bevatten die diep op je systeem verborgen zitten. Als je probeert om deze handmatig te vinden en te verwijderen, zou dit wel eens een werk van lange adem kunnen worden.

Als je echter niet bereid bent om anti-malware tools te gebruiken voor het verwijderen van Prizemediayou.com, kan je proberen om alle programma's die gerelateerd zijn aan het virus op je eigen te vinden. In dit geval, volg je best onderstaande gedetailleerde handleiding. Vergeet echter niet dat het toevoegen van een betrouwbare anti-spyware aan je computer een goede toevoeging is aan het beveiligingsniveau van je computer. Occasionele systeemscans kunnen je helpen om in de toekomst infecties te verhinderen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Prizemediayou.com Verwijdering Handleiding

Verwijderen van Windows

Verwijder Prize media van je Windows OS door deze gedetailleerde handleiding te volgen:

Om Prizemediayou.com van Windows 10/8 machines te verwijderen, dient u onderstaande stappen te volgen:

 1. Typ Configuratiescherm in het zoekvak van Windows en druk op Enter of klik op het zoekresultaat.
 2. Selecteer onder Programma's een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Zoek in de lijst naar vermeldingen die gerelateerd zijn aan Prizemediayou.com (of een ander recent geïnstalleerd verdacht programma). 
 4. Klik met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteer Verwijderen.
 5. Als Gebruikersaccountcontrole verschijnt, klikt u op Ja.
 6. Wacht tot verwijderingsproces is voltooid en klik op OK.  Verwijderen van Windows

Als je een Windows 7/XP-gebruiker bent, ga je verder met de volgende instructies:

 1. Klik op Windows Start > Configuratiescherm in het rechterdeelvenster (als je Windows XP-gebruiker bent, klik je op Programma's toevoegen/verwijderen).
 2. Selecteer in het Configuratiescherm Programma's > Een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Kies de ongewenste toepassing door er eenmaal op te klikken.
 4. Klik bovenaan op Verwijderen/Wijzigen.
 5. Kies Ja in het bevestigingsbericht.
 6. Klik op OK zodra het verwijderingsproces is voltooid.

Verwijder Prizemediayou.com van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Prizemediayou.com of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Prizemediayou.com van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Prizemediayou.com uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Mozilla Firefox opnieuw instellen

Volg de handleiding om adware te verwijderen uit je Firefox browser:

Verwijder gevaarlijke extensies:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu (drie horizontale lijnen rechtsboven in het venster).
 2. Selecteer Add-ons.
 3. Selecteer hier plugins die gerelateerd zijn aan Prizemediayou.com en klik op Verwijderen. Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel de homepage opnieuw in:

 1. Klik op drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek om het menu te openen.
 2. Kies Opties
 3. Voer onder Home-opties je voorkeurssite in die telkens wordt geopend wanneer je Mozilla Firefox voor het eerst opent.

Wis cookies en sitegegevens:

 1. Klik op Menu en kies Opties
 2. Ga naar de sectie Privacy & Veiligheid
 3. Scroll naar beneden en zoek Cookies en Sitegegevens
 4. Klik op Gegevens Wissen …
 5. Selecteer Cookies en Sitegegevens, evenals Gecachte Webinhoud en druk op Wissen Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel Mozilla Firefox opnieuw in

In het geval Prizemediayou.com niet werd verwijderd na het volgen van bovenstaande instructies, dien je Mozilla Firefox opnieuw in te stellen:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu
 2. Ga naar Help en kies vervolgens Probleemoplossingsinformatie Mozilla Firefox opnieuw instellen
 3. Klik onder de sectie Firefox een opfrisbeurt geven op Firefox verversen …
 4. Zodra de pop-up verschijnt, bevestig je de actie door op Firefox verversen te klikken; dit zou de verwijdering van Prizemediayou.com moeten voltooien Mozilla Firefox opnieuw instellen

Reset Google Chrome

Verwijder schadelijke extensies van Google Chrome: 

 1. Open Google Chrome, klik op Menu (drie verticale bolletjes rechts bovenaan) en selecteer Meer hulpprogramma's > Extensies.
 2. In het nieuw geopende venster zal je alle geïnstalleerde extensies zien. Verwijder alle verdachte plugins die gerelateerd kunnen zijn aan Prizemediayou.com door te klikken op Verwijderen. Reset Google Chrome

Wis cache en websitegegevens van Chrome:

 1. Klik op Menu en vervolgens op Instellingen.
 2. Selecteer onder Privacy en beveiliging Browsegegevens wissen.
 3. Selecteer Browsegeschiedenis, Cookies en andere sitegegevens, evenals Cached afbeeldingen en bestanden.
 4. Klik op Gegevens wissen.  Reset Google Chrome

Je homepagina veranderen:

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Zoek naar een verdachte website zoals Prizemediayou.com in het onderdeel Op startup. 
 3. Klik op Open een specifieke of set pagina's en klik op drie puntjes om de optie Verwijderen te vinden.

Reset Google Chrome:

Als bovenstaande werkwijze je niet heeft geholopen, moet je Google Chrome resetten om alle Prizemediayou.com-componenten te verwijderen.

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Bij Instellingen scroll je naar beneden en klik je op Geavanceerd.
 3. Scroll naar beneden en zoek het onderdeel Reset en opschonen. 
 4. Klik nu op Instellingen herstellen naar de oorspronkelijke standaardwaarden.
 5. Bevestig met Reset instellingen om de verwijdering van Prizemediayou.com te voltooien. Reset Google Chrome

Reset Safari

Verwijder ongewenste extensies van Safari:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. In het nieuwe venster klik je op Extensies
 3. Selecteer de ongewenste extensie gerelateerd aan Prizemediayou.com en selecteer Verwijderen.  Reset Safari

Verwijder cookies en andere websitegegevens van Safari: 

 1. Klik op Safari > Geschiedenis wissen
 2. In het uitklapmenu onder Wissen, klik je op volledige geschiedenis. 
 3. Bevestig met Geschiedenis wissen. Reset Safari

Reset Safari als bovenstaande stappen je niet hebben geholpen:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. Ga naar het tabblad Geavanceerd
 3. Vink het vakje Toon Ontwikkelingsmenu in de menubalk aan. 
 4. Klik in de menubalk op Ontwikkelen, en selecteer dan Caches legen. Reset Safari

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Prizemediayou.com register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Linas Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen