Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Verwijder Popunderclick virus (Verwijdering Handleiding) - geüpdatet jan 2021

door Lucia Danes - - | Het type: Adware

Waar komen Popunderclick ads vandaan?

De verschijning van Popunderclick ads kan een pijnlijke ervaring zijn omdat elk van je zoek sessies gevuld kunnen zijn met commerciele meldingen die jouw zoeken te omleiden naar gesponsorde websites. Daarnaast adware type applicatie(extensies, add-on, zoekbalk, etc.) die zich verschuilen achter deze ads kunnen ook je online activiteite volgen om meer kennis uit u te krijgen voor ads dat jouw aantrekken. Helaas is er geen garantie dat deze niet persoonlijke informatie dat gewoonlijk is verzameld door het Popunderclick virus, niet gedeeld wordt met derde partijen. Gewoonlijk is het gebruikt voor speciale netwerken te bouwen met marketing campagnes en gelijkaardige doelen, dus wees voorzichtig met programmas dat jouw kunnen volgen. Het lijkt dat de meest aangedane webbrowser Google Chrome is, dus het vergt wat geduld om van de adware vanaf te geraken op deze browser. Om gebruikers te voorkomen om het te verwijderen door de aangedane browser te resetten, verspreid deze adware zich tesamen met browser helper objecten(BHO's) en gelijkaardige componenten. Ze kunnen gebruikt worden om deze malware te herinstalleren en het te lanceren tijdens de de volgende surf sessie, dus heb je een automatische verwijdering nodig voor Popunderclick.com verwijdering.

Het meest belangrijke ding is dat je jezelf aanmoedigt om het aan te pakken en dat het gecreerd is met de enigste intentie of derdde partij inhoud te adverteren via gesponsorde ads en links die plots kunnen verschijnen op de browser onderliggend aan jouw bezochte websites en paginas. Het is natuurlijk dat de ontwerpers hun producten moeten promoten en kijken naar de meest efficiente manieren om dit te doen. Helaas is Popunderclick.com niet de meest gewetensvolle reclamemaker om te kiezen voor dit doel. Dit programma kiest verdachte technieken om in computers te geraken, gebruikt invasieve strategien om reclame te maken met een voorbestemde inhoud en kan twijfelachtige partijen hebben in zijn cirkel van filialen. Dus waarschuwen we je dat je voorzichtig bent met dit riskante programma te gebruiken en evalueer ofdat je zeker het vredig surfen wilt opofferen voor een koppel waardeloze online aanbiedingen. Aarzel niet om Popunderclick te verwijderen van jouw computer als je het niet in de eerste plaats geinstalleerd hebt.Eigenlijk neemt het enkel computer ruimte in. We raden aan deze infectie te elimineren door een geloofwaardig antivirus software te gebruiken, bijvoorbeeld ReimageIntego.

An illustration of the Popunderclick ads

Verwonder je jezelf over hoe je kan herkennen wanneer je computer is geinfecteerd met deze adware? Gelukkig is de Popunderclick hijack vrij duidelijk. Apart van verdachte, ongewone processen dat je kan opmerken die lopen in je takenbeheer, zal je banners , pop-up ads, video aanbiedingen en gelijkaardige inhoud zien over al jouw bezochte websites. Deze inhoud kan gemarkeerd worden door specifieke slogans zoals “Ads by” of “Powered by” die helpen bij de infectie te indentificeren. De onverwachte vertoning van additionele inhoud zoals nieuwe werkbalken, add-ons, extensies op je browser kunnen ook gelinkt aan deze adware. Zoals we al vermeld hebben, gebruikt dit programma browser helper objecten om te spioneren op zijn gebruikers en deelt deze informatie met zijn ontwerpers om zijn gesponsorde ads meer effectief te maken? Op deze manier leren adware ontwerpers meer over de markt eisen en concrete interesses van specifieke gebruikers en kunnen ze meer aantrekkelijke ads genereren hierop gebaseerd. Het suggereert dat het houden van dit geinstalleerde programma op je computer hoogst ongeraden is omdat potentiele privacy schendingen heel dichtbij zijn. Het is beter er voor te zorgen dat Popunderclick verwijdert wordt voor er meer informatie blootgesteld wordt aan inhalige adverteerders.

Weet je hoe je een adware infectie kan voorkomen?

De meeste adware infecties komen wanneer gebruikers slecht geinformeerd zijn over de manieren hoe kwaadaardige software ontwerpers  hun producten verspreiden. Popunderclick, net zoals duizende andere gelijkaardige programmas zijn vaak gebundeld en installeren heimelijk zichzelf op computers. Dus haastig door het installatie proces gaan kan je je vrijheid kosten over welke software je echt toestaat op jouw PC. Onthou ook dat “Quick” of “Recommended” instellingen je niet altijd de mogelijkheid geven om software bundels te inspecteren en alle software in één keer te laten installeren. We raden hoogst aan een beetje tijd te sparen via de “Advanced” of “Custom” modussen software te installeren die je door alle installatie stappen gidsen en jouw de mogelijkheid geven om ongewilde inhoud niet te installeren.

Hoe verwijder je Popunderclick?

Adware dat zich verschuilt achter het Popunderclick probleem is een potentiel ongewild programma. Echter voor degene die al aangedaan zijn, zullen akkord gaan dat het een vervelende infectie is die allerlei technieken gebruikt om zijn verwijdering tegen te gaan. Echter denk niet dat je het niet kan verslaan. Het proces vergt een professioneel antivirus werktuig dat upgedate dient te zijn alvoresn men een scan uitvoert. Kijk ook na of je software tot de laatste versie is upgedate of niet en krijg de nieuwste versie voor potentiele gevaren te detecteren. Helaas kunnen we geen adware-type programmas opnoemen die zich schuilen achter deze commerciele ads. Dus door een scanner te gebruiken is de gemakkelijkste manier om Popunderclick te verwijderen van jouw computer. Na de laatste onderzoeken kunnen we enkel zeggen dat  Delta Toolbar, Trovi, WebCake, Sweet-Page en CouponBuddy geralteerd kunnen zijn aan dit probleem. Om het manueel te repareren kan je best elke PUP deinstalleren.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Popunderclick virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder Popunderclick van Windows systems

Om Popunderclick manueel van je computer te verwijderen, moet je elke add-on en extensie verwijderen dat kwaadaardig beschouwd wordt. Op dit moment raden we CouponBuddy, Trovi-related entries, Delta Homes and Delta Search, Sweet-Page Toolbar, WebCake,  aan en gelijkaardige extensies waar je niet zeker van bent.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Popunderclick en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Popunderclick en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Popunderclick van Mac OS X systeem

Als je Mac OS X geinfecteerd is met Popunderclick.com ads-veroorzaakende adware, dan moet je het vinden. De verschijning van deze reclame,is het teken dat je zulke verdachte apps moet deinstalleren zoals CouponBuddy, Trovi-related entries, Delta Homes and Delta Search, Sweet-Page Toolbar, WebCake.

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Popunderclick of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Popunderclick van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Popunderclick en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Popunderclick verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder het Popunderclick virus uit Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Popunderclick uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Popunderclick van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Popunderclick en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Popunderclick. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Popunderclick van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Popunderclick en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Popunderclick. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Popunderclick van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Popunderclick of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Popunderclick te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus onderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Lucia Danes
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-popunderclick-virus.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande Popunderclick virus