Gevaarlijkheidsmeter:  
  (22/100)

Haal PC Accelerate Pro weg (Handboek) - mrt 2021 update

door Alice Woods - - | Het type: Rogue Antispyware

PC Accelerate Pro is een schadelijke app die zichzelf kan vermommen door gebruik te maken van SilverSpeedUp- of NoblePCAP-procesnamen

Het PC Accelerate Pro-virusPC Accelerate Pro: het hulpmiddel dat als onnuttig wordt beschouwd, ook al beweert het veel noodzakelijke functies te hebben.

PC Accelerate Pro is een potentieel ongewenste toepassing die zonder toestemming toegang tot je PC kan hebben gekregen; je hebt het samen met andere gratis software van het internet gedownload of bent misleid door nep-updates. De app werkt als een vermeende systeem optimizer die ongewenste bestanden kan vinden, het register kan opschonen en de snelheid van een Windows-computer en de internetverbinding kan opvoeren. De waarheid ziet er echter helemaal anders uit.

PC Accelerate Pro is een bedrieglijk programma dat verschillende kwaadaardige technieken gebruikt om gebruikers zijn volledige licentie te laten kopen. Het laat valse scanresultaten zien en gebruikt attributen om gebruikers bezorgd te maken over de gezondheidstoestand van hun computer: rode kleuren, overdreven problemen, enz.

Bovendien kan het zich ook bezighouden met verdoezelingstechnieken door valse procesnamen te gebruiken om een makkelijke PC Accelerate Pro-deïnstallatie te voorkomen. In ieder geval zal dit programma je computer of internetsnelheid niet verbeteren; in plaats daarvan zou het cruciale Windows-bestanden kunnen beschadigen door legitieme registersleutels te verwijderen.

Naam PC Accelerate Pro
Type Schadelijke systeemtool/ Valse optimalisator/ Potentieel ongewenste toepassing
Problemen De tool toont vals-positieve resultaten, zodat mensen in de val trappen en de gepromote toepassing installeren of betalen voor de gelicentieerde versie. Het programma triggert pop-ups, advertenties, omleidingen naar commerciële sites en oplichterspagina's
Doel Dit is de promotiecampagne die gebruikers verleidt om te betalen voor de nutteloze licentie van het programma
Verwijdering De verwijdering van PC Accelerate Pro moet serieus worden genomen, dus je beschouwt het programma als kwaadaardig en vertrouwt op anti-malware tools, ook al is dit geen virus. Op deze manier kun je alles op de juiste manier van het systeem verwijderen.
Herstelling Het systeem kan lijden onder de directe schade die wordt veroorzaakt door wijzigingen in systeemmappen en directories, dus moet je de schade herstellen met hulpmiddelen zoals ReimageIntego

PC Accelerate Pro wordt geadverteerd als nuttige software om je computer te optimaliseren. Als je echter op zoek bent naar een tool die junk bestanden van je computer kan verwijderen en de prestaties ervan kan versnellen, waarschuwen we je dat deze PC optimizer deze problemen misschien niet voor je oplost, maar in plaats daarvan net extra problemen creëert.

In plaats van een nuttige service te leveren, zal deze louche PC Accelerate Pro-toepassing de prestaties van je computer verslechteren en de snelheid en de algehele functionaliteit verminderen. Je zou ook kunnen opmerken dat deze toepassing de toegang tot bepaalde websites over computerbeveiliging blokkeert.

De reden waarom deze optimizer zo functioneert, is dat het de gebruiker wil doen geloven dat er ernstige problemen zijn die moeten worden opgelost. PC Accelerate Pro begint waarschuwingen en pop-up meldingen weer te geven om je te doen geloven dat je computer volledig geïnfecteerd is. Deze bedrieglijke toepassing imiteert valse systeemscans en laat de gebruiker weten dat hij alle problemen onmiddellijk moet oplossen.

Val alstublieft niet voor dergelijke beweringen, omdat dit systeemhulpmiddel niets meer wil dan je overtuigen om je geld uit te geven aan zijn volledige versie, die waarschijnlijk niet eens krachtig genoeg zal zijn om iets zinvol uit te voeren. Daarom moet je PC Accelerate Pro onmiddellijk verwijderen en op zoek gaan naar een betrouwbaarder programma dat je pc kan herstellen.

PC Accelerate ProPC Accelerate Pro is het programma dat vals-positieven creëert om mensen over te halen te betalen of de technici te bellen.

Wij stellen voor een beter alternatief te installeren, een anti-malwarehulpmiddel dat schadelijke programma's kan verwijderen. Wat betreft de optimalisatie van de toepassing, moet je vertrouwen op ReimageIntego dat je met mogelijk beschadigde systeembestanden kan helpen nadat je Accelerate Pro hebt verwijderd.

Hoewel het PC Accelerate Pro-virus niet wordt beschouwd als zeer kwaadaardig of schadelijk, vervult het zijn functie van scareware vrij goed. IT-professionals hebben ontdekt dat deze specifieke functie wordt verspreid samen met freeware bundels en op bedrieglijke pagina's, technische ondersteuningspagina's van oplichters.

Zodra je het nummer belt of contact opneemt met die oplichters van misleidende sites, kan de persoon met wie je verbonden bent je overhalen tot de aankoop van een ander beveiligingsprogramma dat ook niet goed functioneert. Bovendien, na zo'n aangenaam gesprek met de vermeende professional, zou de volgende afrekening van je telecommunicatiediensten je met verstomming kunnen slaan. Blijf weg van zowel de gratis als de betaalde versie van het PC Accelerate Pro-programma.

Ongewenste programma's sluipen ongemerkt het systeem in

Een link om dit vage programma te downloaden kan op de officiële website worden gevonden. Je kunt het ook tegenkomen bij het promoten van zijn diensten via verschillende advertenties op websites, maar verrassend genoeg kun je zijn waarschuwingen ook beginnen te ontvangen zonder dat je het zelf op je computer hebt gedownload.

Het is dus duidelijk dat dit programma stilletjes je pc kan binnensluipen. Wanneer is het gebeurd? Misschien herinner je je dat je onlangs een nieuw programma hebt geïnstalleerd. Waarschijnlijk heb je door onvoorzichtigheid op de knop “Installeren” gedrukt zonder op te merken dat het programma verschillende extra toepassingen bevatte.

Het onbetrouwbare programma PC Accelerate ProPC Accelerate Pro: het potentieel ongewenste programma dat verschillende pop-ups levert met verdachte inhoud over systeemproblemen.

Als gevolg daarvan werd ook een onbetrouwbare tool geïnstalleerd. Als je geïnteresseerd bent in de manier waarop je de installatie van potentieel frauduleuze programma's kunt vermijden, neem dan nota van dit advies. Ten eerste moet je kiezen voor “Geavanceerde” of “Aangepaste” instellingen wanneer je nieuwe programma's installeert. Controleer vervolgens aandachtig of er verdachte en irrelevante bijlagen bij zitten. Als je er vindt, verwijder dan de vinkjes in de vakjes ernaast. Dit zijn de stappen waar experts voor waarschuwen.

Zorg ervoor dat je het PC Accelerate Pro-virus correct verwijdert

Het programma verwijderen kan best een lastige klus zijn. Je zou het handmatig kunnen proberen; hiervoor moet je het Configuratiescherm openen en de applicatie via onderstaande instructies verwijderen. Je moet echter ook in gedachten houden dat er op de achtergrond twee andere processen kunnen draaien die je verhinderen om PC Accelarate Pro te verwijderen.

Als je nog steeds valse systeemfoutmeldingen blijft zien nadat je het uit de lijst van systeemtoepassingen hebt verwijderd, zijn er waarschijnlijk verwante bestanden achtergebleven. In dat geval moet je enkele extra stappen uitvoeren om PC Accelarate Pro voorgoed te verwijderen:

 • Open Taakbeheer door op Ctrl + Shift + Esc te klikken
 • Klik op Modusgegevens
 • Ga in de lijst op zoek naar het volgende: MBSilverSpeedUp, PC Accelerate Pro of NoblePCAP
 • Klik met de rechtermuisknop op elk van hen en selecteer Taak Afsluiten
 • Open nu File Explorer door op Win + E te klikken
 • Controleer de mappen Program Files en Program Files (x86) op de hierboven vermelde vermeldingen en verwijder ze indien gevonden.
 • Maak je webbrowsers schoon; verwijder cache/gegevens, verdachte extensies, enz. (kijk in de handleiding hieronder als je niet weet hoe je dat moet doen).

Verwijder PC Accelerate Pro handmatigJe zou MBSilverSpeedUp, PC Accelerate Pro of NoblePCAP-processen moeten afsluiten via Taakbeheer en vervolgens de Programmabestanden controleren op restanten

Zelfs nadat je dit allemaal hebt gedaan, kunnen er toch restjes achterblijven. Daarom raden we je aan om een gerenommeerd anti-malwareprogramma te installeren dat het PC Accelerate Pro-verwijderingsproces efficiënt uitvoert. Als je denkt dat je systeem is beschadigd door deze ongewenste toepassing, raden wij je aan om te proberen deze schade automatisch te herstellen met reparatiesoftware.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele PC Accelerate Pro Verwijdering Handleiding:

Verwijder PC Accelerate Pro van Windows systems

Om programma's van Windows te verwijderen, moet je naar het Configuratiescherm gaan:

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder PC Accelerate Pro en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar PC Accelerate Pro en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder PC Accelerate Pro van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar PC Accelerate Pro en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de PC Accelerate Pro verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder PC Accelerate Pro van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou PC Accelerate Pro uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder PC Accelerate Pro van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier PC Accelerate Pro en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van PC Accelerate Pro. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder PC Accelerate Pro van Google Chrome

Als je ongewenste advertenties en meldingen op Google Chrome ziet, moet je alle verdachte extensies verwijderen en de browser als volgt leegmaken:

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier PC Accelerate Pro en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van PC Accelerate Pro. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder PC Accelerate Pro van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar PC Accelerate Pro of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van PC Accelerate Pro te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de PC Accelerate Pro register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Alice Woods
Alice Woods

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen