Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Verwijder Onclkds.com advertenties (jan 2021 update)

door Alice Woods - - | Het type: Adware

Herhaaldelijk Onclkds-advertenties ontvangen

Onclkds.com-advertentiesAdvertenties van Onclkds.com kunnen worden weergegeven in individuele browservensters en bieden allerlei gesponsorde inhoud. Op deze foto ziet u de officiële website van het advertentienetwerk van Propeller Ads Media en enkele voorbeelden van irriterende advertenties.

De Onclkds.com-advertenties kunnen in uw computer terechtkomen samen met een verdacht gratis programma dat u onlangs van het internet hebt gedownload. In dit advertentie afleverend programma worden verschillende advertenties van derden weergegeven op uw scherm in afzonderlijke browservensters of nieuwe tabbladen. Uiteindelijk zullen deze Onclkds.com-advertenties u gaan irriteren, en dan begint u naar een oplossing voor dit probleem te zoeken (wat u dus nu op dit moment doet, nemen we aan).

Laat u niet verleiden tot het klikken op deze aanbiedingen die verschijnen uit de advertentieserver van Onclkds genaamd Propeller Ads Media. U kunt nooit weten welke URL erachter schuilgaat, en onthoud dat die niet allemaal veilig zijn. U kunt zelfs worden doorgestuurd naar zeer gevaarlijke websites van derden die gebruik maken van handige trucs om bezoekers te overtuigen om verschillende freeware-monsters te installeren of zelfs persoonlijke informatie te verstrekken.

U moet ook aandacht besteden aan de functionaliteit van uw computer. Het adware-programma dat al deze lastige advertenties verzendt, zorgt ervoor dat het computersysteem vertraagt, dus bepaal voor uzelf of u dat graag wilt tolereren. We raden u aan om Onclkds.com zo snel mogelijk te verwijderen en daarna normaal door te gaan met het gebruiken van uw computer zonder dat u telkens vervelende pop-up-, pop-under- of banneradvertenties tegenkomt tijdens het online surfen.

Een ander louche kenmerk van de Onclkds adware is dat het uw activiteit online kan volgen. Hoewel het een niet-kwaadaardig programma is en dat het niet persoonlijk identificeerbare informatie kan verzamelen, kan het uw browsergewoontes volgen en erachter komen welke websites u bezoekt, waar u naar zoekt op het internet, welke advertenties uw aandacht trekken en u proberen te verleiden om daarop te klikken, enzovoort.

Al deze informatie kan worden verzameld voor 'marktanalyse', maar de meeste adware-programma's verzamelen dergelijke informatie om advertenties af te stemmen op de gebruiker en het weergeven van pakkende aanbiedingen van derden. Zo'n 'onderzoek' is gedaan om de kans te vergroten dat de gebruiker erop klikt. Als u op deze advertenties klikt en websites bezoekt die eraan gerelateerd zijn, verdient de auteur van Onclkds.com-adware geld.

Deze persoon is echter niet verantwoordelijk voor alles wat u kan overkomen als u communiceert met deze geaffilieerde websites. DE verwijdering van Onclkds kan u helpen om deze advertenties te vergeten. De eenvoudigste manier om deze taak te verwezenlijken is om een ​​systeemscan op te starten met ReimageIntego of een vergelijkbaar programma.

Hoe komt Onclkds in de pc?

U moet voorzichtiger zijn bij het surfen op het internet als u niet wilt dat mogelijk ongewenste programma's zich op uw computersysteem kunnen installeren. We raden u aan om uit de buurt te blijven van louche websites die bestanden delen, ook sites die links aanbieden om vervalste software te downloaden, en wees voorzichtig op websites met inhoud op het gebied van gokken of erotiek.

Waarschijnlijk het allerbelangrijkste wat u kan helpen om potentiële ongewenste programma’s uit de buurt van uw PC te houden, is om te kijken naar wat u op de computer installeert. Zelfs als u net een betrouwbaar en populair gratis programma heeft gedownload, moet u niet onzorgvuldig handelen wanneer u het installeert, omdat u verklaringen kunt missen over aanvullende programma's van derden die bij uw download zijn gebundeld.

U moet weigeren om ze handmatig te installeren; Kies gewoon voor de Aangepaste of Geavanceerde instellingen en deselecteer de vinkjes naast aanbiedingen om bonusapplicaties te installeren .

Hoe kan ik Onclkds.com adware verwijderen?

Als er Onclkds.com-advertenties op uw computerscherm beginnen te verschijnen, is dat geen goed teken. U mag niet toestaan dat vervelende programma's van derden de kwaliteit van uw browservaring beïnvloeden, vooral als dergelijke programma's geen enkele waarde hebben en geen bruikbare eigenschappen. Als u het probleem snel wilt oplossen, kies dan voor de handmatige verwijderingsoptie. U kunt Onclkds ook handmatig verwijderen met behulp van de volgende tips:

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Onclkds.com-advertenties snapshot
Onclkds.com-advertenties snapshot

Manuele Onclkds.com advertenties Verwijdering Handleiding:

Verwijder Onclkds.com van Windows systems

In de eerste plaats raden we u aan om naar verdachte programma's in het computersysteem te zoeken. Als u alle geïnstalleerde programma's op één plek wilt zien, volgt u de volgende stappen op om toegang te krijgen tot hun lijst in het configuratiescherm.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Onclkds.com en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Onclkds.com en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Onclkds.com van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Onclkds.com of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Onclkds.com van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Onclkds.com en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Onclkds.com verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder Onclkds.com advertenties uit Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Onclkds.com uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Onclkds.com van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Onclkds.com en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Onclkds.com. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Onclkds.com van Google Chrome

Chrome kan enkele verdachte uitbreidingen bevatten die deze Onclkds.com-advertenties u aanbieden. U kunt ze gemakkelijk verwijderen, volg gewoon de volgende instructies op.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Onclkds.com en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Onclkds.com. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Onclkds.com van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Onclkds.com of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Onclkds.com te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Onclkds.com register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Alice Woods
Alice Woods

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen