Wat is OMNIBOX.EXE? Moet ik het verwijderen?

door Alice Woods - -

Algemene informatie over OMNIBOX.EXE:

OMNIBOX.EXE is een verdacht uitvoeringsprogramma, wat gerelateerd is aan SuperNet Technology Co., Limited company. Het is compatibel met het Windows besturingssysteem. Je moet weten dat dit programma zeer onbetrouwbaar is, plus dat het je computer kan innemen zonder toestemming te vragen. Het is geweten dat OMNIBOX.EXE de 1.0.0.0. versie heeft. Van dit programma wordt gedacht dat het geassocieerd is met de Omniboxes.com browser hijacker. Deze dubieuze zoekmachine wordt reeds actief verspreid sinds het gecreëerd werd, en ons ondersteuning team heeft reeds honderden klachten over het Omniboxes.com virus ontvangen.

Het OMNIBOX.EXE bestand lanceert zichzelf automatisch telkens de pc start. Aangenomen wordt dat dit programma wijzigingen aanbrengt in de browser instellingen en de OmniBoxes zoekmachine insteld als je startpagina. Als je dus gemerkt hebt dat al je browsers Omniboxes.com als hun standaard pagina hebben, moet je weten dat OMNIBOX.EXE actief is op je pc. Het voorgenoemde programma kan verschillende problemen voor je pc zijn beveiligingssysteem veroorzaken, negeer zijn aanwezigheid niet en verwijder het als je het ontdekt.

Hoe OMNIBOX.EXE gijzeling voorkomen:

Het OMNIBOX uitvoeringsbestand is een potentieel ongewenste toepassing (POT). Het wordt verdeeld via een obscure installatiemethode, die gekend is als bundelen. Om te vermijden dat je gebundelde software pakketten installeert moet je voorzichtig zijn bij het downloaden en installeren van nieuwe programma’s. De voornaamste regel om de installatie van meerdere programma’s ipv eentje te installeren is de download site zeer zorgvuldig uitkiezen – je zou programma’s altijd van op officiële, betrouwbare en legitieme sites downloaden. Meer nog, het is ten zeerste aangeraden om gratis programma’s te installeren door gebruik te maken van de Geavanceerde of Aangepaste installatiemethode, en dan onbekende aanbiedingen voor bonus apps te deselecteren.

Verwijder deze onbetrouwbare software van je systeem:

Als je verdachte wijzigingen en het plotse opduiken van de OmniBoxes.com website op de hoofdpagina van je browser, het nieuw tabblad opgemerkt hebt en ook als deze zoekmachine ingessteld werd als je standaard, betekent dit dat OMNIBOX.EXE deze wijzigingen veroorzaakt heeft. We raden je niet aan om deze rogue .exe software op je computer te laten staan, en we raden ook niet aan om er data mee te zoeken omdat het onverwachte OmniBoxes omleidingen naar potentieel gevaarlijke sites kan veroorzaken. We raden aan om Reimage Reimage Cleaner of een andere professioneel spyware verwijdering hulpmiddel te gebruiken om OMNIBOX.EXE van je systeem te verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage Cleaner Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Reimage Cleaner, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Reimage Cleaner is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.

Over de auteur

Alice Woods
Alice Woods

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/file-omnibox-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk