Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Verwijder National Consumer Center advertenties (Verwijdering Instructies) - jan 2021 update

door Jake Doevan - - | Het type: Adware

National Consumer Centre – een niet-bestaande organisatie die pc-gebruikers spamt

Advertenties van National Consumer Center

National Consumer Center is een verzonnen naam die wordt gebruikt om computergebruikers te misleiden tot het invullen van online enquêtes om een ​​iPhone of andere dure prijzen te krijgen. Deze advertenties verschijnen echter meestal na infiltratie van adware. Het is dus niets meer dan oplichterij die wordt gebruikt om persoonlijke gegevens van gebruikers te achterhalen.

Het National Consumer Center-virus richt zich vooral op Mac-gebruikers, hoewel computers met Windows OS ook kunnen worden gecompromitteerd. Volgens de rapporten van slachtoffers komen de advertenties meestal van hxxp://electronicpromotionscenter.com/.

De oplichters achter National Consumer Center stellen voor deel te nemen aan online enquêtes om Apple iPhone of een andere smartphone te winnen. De beschreven 'deals' kunnen worden weergegeven in de vorm van pop-up-, pop-under- of nieuwe tabbladadvertenties.

Er zijn veel negatieve opmerkingen over deze advertenties, en gebruikers zeggen meestal dat National Consumer Center gewoon een oplichterij is. Sommige gebruikers hebben bekendgemaakt dat de advertenties gratis iPhones en andere geweldige prijzen beloofden en vervolgens het awardtype hebben gewijzigd, waarmee ze $ 100 Visa Gift Card wonnen voor het geval de gebruiker minstens $ 50 uitgeeft aan nutteloze items zoals dieetpillen of boeken.

Slachtoffers zeggen dat de advertenties van het National Consumer Center eenvoudigweg geld, volledige namen en e-mailadressen van nietsvermoedende slachtoffers willen verkrijgen via oplichting. Daarom raden we aan om uit de buurt van nep-advertenties te blijven en uw persoonlijke gegevens voor uzelf te houden, omdat oplichters gemakkelijk gegevens zoals uw naam of e-mailadres kunnen verkopen aan derden.

Vergeet niet dat uw e-mailadres in doellijsten kan terechtkomen die door spammers worden gebruikt en dat u vroeg of laat ongewenste e-mails kunt ontvangen of zelfs een bericht met malware kunt ontvangen. Het lijdt geen twijfel dat de enige manier om cyberdreigingen te voorkomen, is om uit de buurt te blijven van de beschreven advertenties. Om ze te blokkeren, moet u de verwijdering van het National Consumer Center implementeren met behulp van krachtige anti-malware -software.

Hoewel u National Consumer Center in theorie handmatig kunt verwijderen, raden we u af om voor deze optie te kiezen. In plaats daarvan raden we aan om het systeem te scannen met een degelijke anti-malware software zoals ReimageIntego om alle gevaarlijke programma's te identificeren en alle wijzigingen te vinden die ze in uw computersysteem hebben aangebracht.

National Consumer Center op iPhone stoort gebruikers in 2018

Begin van het jaar werd er opgemerkt dat de scam van Nationale Consumer center aanvankelijk iPhone-gebruikers aanviel. Het aanvalsplan blijft echter hetzelfde. Slachtoffers wordt gevraagd om een ​​vragenlijst in te vullen om een ​​dure prijs te krijgen.

In plaats van informatie te ontvangen over hoe ze die prijs kunnen accepteren, wordt mensen gevraagd om hun persoonlijke informatie bekend te maken, inclusief de volledige naam, contactgegevens of soortgelijke gegevens. Daarom wordt het ten zeerste aanbevolen onmiddellijk actie te ondernemen en het National Consumer Center iPhone-virus te verwijderen met beveiligingssoftware die compatibel is met uw Apple-smartphone.

National Consumer Center-oplichterijAdvertenties van National Consumer Center kunnen op het eerste gezicht verleidelijk lijken, maar ze bieden bedrieglijke aanbiedingen die u moet negeren.

De adware kan onopgemerkt in het apparaat komen

De adware die verantwoordelijk is voor de installatie van National Consumer Center op de computer, verspreidt zich meestal via een misleidende software-marketingmethode die bundeling wordt genoemd. Deze methode maakt het mogelijk om een ​​aantal programma's samen te voegen en een deel daarvan tijdens de installatie van het hoofdprogramma te introduceren. Helaas worden deze verklaringen  dit over het hoofd gezien door de meerderheid van de gebruikers omdat ze programma's te gehaast installeren.

We raden aan om voor de Aangepaste of Geavanceerde installatie-instellingen te kiezen, omdat deze opties u de vrijheid geven om te kiezen welke extra programma's u wilt installeren en welke u wilt laten vallen. De standaardinstellingen zien er betrouwbaar uit, helaas alleen op het eerste gezicht. Ze hebben de neiging om informatie over gebundelde programma's te verbergen.

Verwijder advertenties van het National Consumer Center van uw computer of iPhone

Om het National Consumer Center-virus direct te verwijderen, voert u een volledige systeemscan uit met behulp van een professioneel programma voor het verwijderen van malware. De automatische verwijderingsoptie garandeert de eenvoudigste en minst tijdrovende verwijdering van het nep adware-programma.

Als u echter denkt dat u genoeg tijd en geduld heeft om de National Consumer Center-verwijdering handmatig uit te voeren, wilt u wellicht de zelfstudie lezen die we hieronder hebben verstrekt. Wees voorzichtig en haast u niet wanneer u de gevaarlijke adware van uw computer verwijdert.

Beveiligingsspecialisten van lesvirus.fr merken op dat adware moeilijk te detecteren en te elimineren is zonder professionele software. Als u enkele van de PUP-gerelateerde vermeldingen hebt achtergelaten, krijgt u wellicht ook nog te maken met omleidingen en advertenties. Controleer daarom na het voltooien van de verwijdering uw systeem met anti-spyware of anti-malware om er zeker van te zijn dat u geen van de componenten op het systeem heeft achtergelaten.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
National Consumer Center-advertenties snapshot
National Consumer Center-advertenties snapshotNational Consumer Center-advertenties snapshotNational Consumer Center-advertenties snapshotNational Consumer Center-advertenties snapshotNational Consumer Center-advertenties snapshot
National Consumer Center-advertenties snapshot

Manuele National Consumer Center advertenties Verwijdering Handleiding:

Verwijder National Consumer Center van Windows systems

Open het Configuratiescherm en open vervolgens de lijst met geïnstalleerde software met behulp van de onderstaande instructies. Verwijder zonder enige aarzeling onbekende en verdachte programma's die mogelijk gerelateerd zijn aan de National Consumer Center-malware. Maak vervolgens sneltoetsen in de browser schoon volgens de richtlijnen.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder National Consumer Center en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar National Consumer Center en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder National Consumer Center van Mac OS X systeem

Verplaats verdachte Mac-apps naar de prullenbak. Gebruik deze handleiding als u nog nooit hebt geprobeerd om Mac Apps te verwijderen.

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar National Consumer Center of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder National Consumer Center van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar National Consumer Center en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de National Consumer Center verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder National Consumer Center advertenties uit Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou National Consumer Center uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder National Consumer Center van Mozilla Firefox (FF)

Als Firefox nep-advertenties begint te vertonen die in het artikel worden beschreven, voer dan deze instructies uit.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier National Consumer Center en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van National Consumer Center. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder National Consumer Center van Google Chrome

Als u Chrome na de kaping van uw systeem door het National Consumer Center wilt repareren, voert u de onderstaande instructies uit. U moet alle Chrome-extensies verwijderen die u als verdacht aanmerkt.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier National Consumer Center en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van National Consumer Center. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder National Consumer Center van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar National Consumer Center of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van National Consumer Center te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-national-consumer-center-ads.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande National Consumer Center ads