Gevaarlijkheidsmeter:  
  (16/100)

Haal MyMacUpdater weg (Verwijdering Handleiding) - jul 2018 update

door Julie Splinters - - | Het type: Adware

MyMacUpdater – een nep-software-updater die nauw verwant is aan het Shopperify-virus

Afbeelding op Mac van MyMacUpdater

MyMacUpdater is een gevaarlijke toepassing die onopgemerkt uw computer kan infiltreren zonder uw toestemming. Dit virus kan worden toegevoegd aan de adware en potentieel ongewenste programma (PUP) -categorie omdat het belangrijkste probleem dat erdoor kan worden veroorzaakt het onderbreken van de gebruikers is met nep pop-up advertenties zodra ze aan het invoeren van hun zoekopdrachten beginnen. Bovendien is het nauw verwant aan Shopperify dat zich actief heeft verspreid in een bundel met het MyMacUpdater-virus, wat inhoudt dat het aantal advertenties kan verdubbelen. De enige manier om van deze meldingen af ​​te komen, is door deze virussen te verwijderen. Houd er rekening mee dat als u ze op het systeem bewaart, u wordt omgeleid naar schadelijke domeinen die proberen uw persoonlijke gegevens te stelen of uw computersysteem met malware te besmetten.

Naam MyMacUpdater
Type Adware
Distributie Verspreidt zich met behulp van de oplichterij via productbundeling
Vergelijkbare PUP's Shopperify virusMy ShopMate ads; etc.
Symptomen Overstelpt het computersysteem van de gebruiker met opdringerige advertenties tijdens de browsersessies
Verwijdering

De enige manier om deze app te verwijderen samen met al zijn componenten is om een ​​volledige systeemscan uit te voeren met behulp van een professioneel antivirus-programma. Daarvoor raden we Reimage Reimage Cleaner Intego aan.

Als u zich afvraagt ​​wat MyMacUpdater is en waarom het op uw computer is geïnstalleerd, is het antwoord zeer eenvoudig: het is een programma dat de ontwikkelaars helpt om betaal-per-klik -inkomsten van het gebruikersverkeer te genereren. de partnerpagina's. Helaas zijn de contribuanten de enige partij die van dergelijke activiteiten profiteert.

Hoewel MyMacUpdater geen virus is, maar meer een mogelijk ongewenst programma, is het ontworpen om zijn gebruikers bij te houden en informatie te verzamelen over hun surfgedrag. Sommige gegevens kunnen u echter persoonlijk identificeren en leiden tot ernstige privacykwesties of zelfs identiteitsdiefstal.

Bovendien bevatten de verzamelde gegevens aangeklikte advertenties, vaak bezochte pagina's, IP-adres, enz. Deze informatie wordt later gebruikt om de geleverde advertenties aan uw interesses aan te passen. Op deze manier weten ontwikkelaars zeker dat u nog meer zult worden aangetrokken om op de weergegeven commerciële inhoud te klikken en deze inkomsten voor hen te genereren.

Helaas zijn ze niet verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina's waar de omleidingen van MyMacUpdater u naar toe leiden, dus als u op die advertenties klikt, loopt u het risico om op een schadelijke pagina of bron voor verspreiding van malware terecht te komen. Evenzo is dit programma potentieel gevaarlijk en moet u het meteen verwijderen.

U kunt leren hoe u MyMacUpdater van uw Mac-systeem verwijdert door de onderstaande instructies te volgen. Advertentie-ondersteunde -programma's zijn echter onlosmakelijk verbonden met andere PUP's, dus u moet ze allemaal verwijderen. Handmatige eliminatie is dus niet de veiligste en ook niet de meest handige optie.

Gebruik daarvoor in de plaats Reimage Reimage Cleaner Intego of een andere krachtige beveiligingssoftware voor verwijdering van MyMacUpdater. Ze zijn ontworpen om alle verdachte waarden te identificeren en uw systeem binnen enkele minuten schoon te maken.

MyMacUpdater-illustratie die laat zien hoe het is gebundeld met freewareMyMacUpdater is een adware-programma dat wordt geleverd in een bundel met verdachte toepassingen van derden.

De PUP infiltreert computers met behulp van een erg onopvallende methode

Alle potentieel ongewenste programma's hebben één gemeenschappelijke functie: ze worden op dezelfde manier gedistribueerd. Hun ontwikkelaars verspreiden de producten via een oplichterij op het gebied van marketing dat bundeling heet en dat de informatie over de PUP verbergt tijdens de installatie van gratis applicaties. Evenzo merken mensen niet op wanneer het in het systeem sluipt.

Deskundigen melden dat mensen zich niet alleen moeten afvragen hoe ze van deze PUP af kunnen komen, maar ook rekening moeten houden met de voorzorgsmaatregelen om hun computers in de toekomst te beschermen. Daarom raden we aan goed op te letten tijdens de installatie van software die afkomstig is van derden.

U moet voor de Aangepaste of Geavanceerde instellingen kiezen en alle tekens deselecteren die uw toestemming hebben om het mogelijk ongewenste programma in uw systeem te laten verschijnen. Bovendien kunt u een robuust antivirus-programma gebruiken om u te helpen ze automatisch te bestrijden.

Leer hoe u MyMacUpdater met slechts één klik van uw Mac-systeem kunt verwijderen

We hebben veel vragen ontvangen over hoe u het MyMacUpdater-virus kunt verwijderen? Daarom hebben we twee opties voorbereid om van deze cyberdreiging af te komen. De eerste is om de adware automatisch te verwijderen door een professionele beveiligingssoftware te installeren en een volledige systeemscan uit te voeren.

Een andere is om de MyMacUpdater-verwijdering handmatig te voltooien. Het team van Lesvirus.fr zegt echter dat deze PUP is gekoppeld aan andere mogelijk ongewenste programma's die samen zijn geïnstalleerd. U moet dus alles verwijderen om niet langer vervelende advertenties te zien.

Deze waarschuwing in aanmerking nemend, hebben we aan het einde van dit artikel, richtlijnen toegevoegd die laten zien hoe u MyMacUpdater van uw Mac-systeem kunt verwijderen. Het zou u moeten helpen om het eliminatieproces veilig af te ronden.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele MyMacUpdater Verwijdering Handleiding:

Verwijder MyMacUpdater van Mac OS X systeem

MyMacUpdater is gekoppeld aan andere adware-gerelateerde componenten die mogelijk verborgen zijn onder verschillende namen op uw Mac-systeem. Zorg er dus voor dat u ze ook verwijdert.

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar MyMacUpdater of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder MyMacUpdater van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar MyMacUpdater en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de MyMacUpdater verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder MyMacUpdater van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou MyMacUpdater uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder MyMacUpdater van Mozilla Firefox (FF)

U kunt opdringerige advertenties van Mozilla verwijderen door verdachte waarden te verwijderen, zoals Shopperify en MyMacUpdater.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier MyMacUpdater en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van MyMacUpdater. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder MyMacUpdater van Google Chrome

Verwijder de adware-gerelateerde componenten zodra u de adware verwijdert en Chrome herinstalleert.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier MyMacUpdater en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van MyMacUpdater. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder MyMacUpdater van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar MyMacUpdater of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van MyMacUpdater te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Computergebruikers kunnen verschillende verliezen lijden als gevolg van cyberinfecties of eigen foutieve handelingen. Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-mymacupdater.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande MyMacUpdater