Haal MyMacUpdater weg (Verwijdering Handleiding) - jul 2018 update

MyMacUpdater Verwijdering Handleiding

Wat is MyMacUpdater?

MyMacUpdater – een nep-software-updater die nauw verwant is aan het Shopperify-virus

Afbeelding op Mac van MyMacUpdater

MyMacUpdater is een gevaarlijke toepassing die onopgemerkt uw computer kan infiltreren zonder uw toestemming. Dit virus kan worden toegevoegd aan de adware en potentieel ongewenste programma (PUP) -categorie omdat het belangrijkste probleem dat erdoor kan worden veroorzaakt het onderbreken van de gebruikers is met nep pop-up advertenties zodra ze aan het invoeren van hun zoekopdrachten beginnen. Bovendien is het nauw verwant aan Shopperify dat zich actief heeft verspreid in een bundel met het MyMacUpdater-virus, wat inhoudt dat het aantal advertenties kan verdubbelen. De enige manier om van deze meldingen af ​​te komen, is door deze virussen te verwijderen. Houd er rekening mee dat als u ze op het systeem bewaart, u wordt omgeleid naar schadelijke domeinen die proberen uw persoonlijke gegevens te stelen of uw computersysteem met malware te besmetten.

Naam MyMacUpdater
Type Adware
Distributie Verspreidt zich met behulp van de oplichterij via productbundeling
Vergelijkbare PUP's Shopperify virus; My ShopMate ads; etc.
Symptomen Overstelpt het computersysteem van de gebruiker met opdringerige advertenties tijdens de browsersessies
Verwijdering

De enige manier om deze app te verwijderen samen met al zijn componenten is om een ​​volledige systeemscan uit te voeren met behulp van een professioneel antivirus-programma. Daarvoor raden we FortectIntego aan.

Als u zich afvraagt ​​wat MyMacUpdater is en waarom het op uw computer is geïnstalleerd, is het antwoord zeer eenvoudig: het is een programma dat de ontwikkelaars helpt om betaal-per-klik -inkomsten van het gebruikersverkeer te genereren. de partnerpagina's. Helaas zijn de contribuanten de enige partij die van dergelijke activiteiten profiteert.

Hoewel MyMacUpdater geen virus is, maar meer een mogelijk ongewenst programma, is het ontworpen om zijn gebruikers bij te houden en informatie te verzamelen over hun surfgedrag. Sommige gegevens kunnen u echter persoonlijk identificeren en leiden tot ernstige privacykwesties of zelfs identiteitsdiefstal.

Bovendien bevatten de verzamelde gegevens aangeklikte advertenties, vaak bezochte pagina's, IP-adres, enz. Deze informatie wordt later gebruikt om de geleverde advertenties aan uw interesses aan te passen. Op deze manier weten ontwikkelaars zeker dat u nog meer zult worden aangetrokken om op de weergegeven commerciële inhoud te klikken en deze inkomsten voor hen te genereren.

Helaas zijn ze niet verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina's waar de omleidingen van MyMacUpdater u naar toe leiden, dus als u op die advertenties klikt, loopt u het risico om op een schadelijke pagina of bron voor verspreiding van malware terecht te komen. Evenzo is dit programma potentieel gevaarlijk en moet u het meteen verwijderen.

U kunt leren hoe u MyMacUpdater van uw Mac-systeem verwijdert door de onderstaande instructies te volgen. Advertentie-ondersteunde -programma's zijn echter onlosmakelijk verbonden met andere PUP's, dus u moet ze allemaal verwijderen. Handmatige eliminatie is dus niet de veiligste en ook niet de meest handige optie.

Gebruik daarvoor in de plaats FortectIntego of een andere krachtige beveiligingssoftware voor verwijdering van MyMacUpdater. Ze zijn ontworpen om alle verdachte waarden te identificeren en uw systeem binnen enkele minuten schoon te maken.

MyMacUpdater-illustratie die laat zien hoe het is gebundeld met freewareMyMacUpdater is een adware-programma dat wordt geleverd in een bundel met verdachte toepassingen van derden.

De PUP infiltreert computers met behulp van een erg onopvallende methode

Alle potentieel ongewenste programma's hebben één gemeenschappelijke functie: ze worden op dezelfde manier gedistribueerd. Hun ontwikkelaars verspreiden de producten via een oplichterij op het gebied van marketing dat bundeling heet en dat de informatie over de PUP verbergt tijdens de installatie van gratis applicaties. Evenzo merken mensen niet op wanneer het in het systeem sluipt.

Deskundigen melden dat mensen zich niet alleen moeten afvragen hoe ze van deze PUP af kunnen komen, maar ook rekening moeten houden met de voorzorgsmaatregelen om hun computers in de toekomst te beschermen. Daarom raden we aan goed op te letten tijdens de installatie van software die afkomstig is van derden.

U moet voor de Aangepaste of Geavanceerde instellingen kiezen en alle tekens deselecteren die uw toestemming hebben om het mogelijk ongewenste programma in uw systeem te laten verschijnen. Bovendien kunt u een robuust antivirus-programma gebruiken om u te helpen ze automatisch te bestrijden.

Leer hoe u MyMacUpdater met slechts één klik van uw Mac-systeem kunt verwijderen

We hebben veel vragen ontvangen over hoe u het MyMacUpdater-virus kunt verwijderen? Daarom hebben we twee opties voorbereid om van deze cyberdreiging af te komen. De eerste is om de adware automatisch te verwijderen door een professionele beveiligingssoftware te installeren en een volledige systeemscan uit te voeren.

Een andere is om de MyMacUpdater-verwijdering handmatig te voltooien. Het team van Lesvirus.fr zegt echter dat deze PUP is gekoppeld aan andere mogelijk ongewenste programma's die samen zijn geïnstalleerd. U moet dus alles verwijderen om niet langer vervelende advertenties te zien.

Deze waarschuwing in aanmerking nemend, hebben we aan het einde van dit artikel, richtlijnen toegevoegd die laten zien hoe u MyMacUpdater van uw Mac-systeem kunt verwijderen. Het zou u moeten helpen om het eliminatieproces veilig af te ronden.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele MyMacUpdater Verwijdering Handleiding

Verwijder MyMacUpdater van Mac OS X systeem

MyMacUpdater is gekoppeld aan andere adware-gerelateerde componenten die mogelijk verborgen zijn onder verschillende namen op uw Mac-systeem. Zorg er dus voor dat u ze ook verwijdert.

Verwijder items uit de map Toepassingen:

 1. Selecteer in de menubalk Ga > Toepassingen.
 2. Zoek in de map Toepassingen naar alle gerelateerde items.
 3. Klik op de app en sleep deze naar de Prullenbak (of klik met de rechtermuisknop en kies Verplaats naar prullenbak) Verwijder MyMacUpdater van Mac OS X systeem

Om een ongewenste app volledig te verwijderen, moet je naar de mappen Applicatie-ondersteuning, LaunchAgents en LaunchDaemons gaan en de relevante bestanden verwijderen:

 1. Selecteer Ga > Ga naar map.
 2. Voer /Bibliotheek/Applicatie-ondersteuning in en klik op Go of druk op Enter.
 3. Zoek in de map Applicatie-ondersteuning naar dubieuze items en verwijder deze.
 4. Ga nu op dezelfde manier naar de mappen /Bibliotheek/LaunchAgents en /Library/LaunchDaemons en verwijder alle gerelateerde .plist-bestanden. Verwijder MyMacUpdater van Mac OS X systeem

MS Edge/Chromium Edge resetten

Verwijder ongewenste extensies van MS Edge:

 1. Selecteer Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en kies Extensies.
 2. Kies uit de lijst de extensie en klik op het pictogram Versnelling.
 3. Klik onderaan op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cookies en andere browsergegevens:

 1. Klik op het Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en selecteer Privacy & beveiliging.
 2. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 3. Selecteer alles (behalve wachtwoorden, hoewel je misschien ook Medialicenties wilt toevoegen, indien van toepassing) en klik op Wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Herstel nieuw tabblad en startpagina instellingen:

 1. Klik op het menupictogram en kies Instellingen.
 2. Zoek dan het onderdeel Bij opstarten.
 3. Klik op Uitschakelen als je een verdacht domein hebt gevonden.

Reset MS Edge als de bovenstaande stappen niet hebben gewerkt:

 1. Klik op Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te openen.
 2. Klik op de pijl Meer details onderin het venster.
 3. Selecteer het tabblad Details.
 4. Scroll nu naar beneden en zoek elke vermelding met de naam Microsoft Edge erin. Klik met de rechtermuisknop op elk van hen en selecteer Taak beëindigen om te voorkomen dat MS Edge wordt uitgevoerd. MS Edge/Chromium Edge resetten

Indien deze oplossing je niet heeft kunnen helpen, dien je een geavanceerde Edge reset methode te gebruiken. Onthoud dat je een back-up van je gegevens moet maken voordat je verder gaat.

 1. Zoek naar het volgende op je computer: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Klik op Ctrl + A op je toetsenboard om alle folders te selecteren. 
 3. Klik er met de rechtermuisknop op en kies Verwijderen  MS Edge/Chromium Edge resetten
 4. Klik nu met de rechtermuisknop op de knop Start en kies Windows PowerShell (Admin).
 5. Wanneer het nieuwe venster opent, kopieer en plak dan het volgende commando, en druk op Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose MS Edge/Chromium Edge resetten

Instructies voor Chromium-gebaseerde Edge

Verwijder extensies van MS Edge (Chromium):

 1. Open Edge en klik op Instellingen > Extensies.
 2. Wis ongewenste extensies door te klikken op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cache en site gegevens:

 1. Klik op Menu en ga naar Instellingen.
 2. Selecteer Privacy en diensten.
 3. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 4. Kies onder Tijdsbereik Alle tijden.
 5. Selecteer Nu wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Reset Chromium-gebaseerde MS Edge:

 1. Klik op Menu en selecteer Instellingen.
 2. Aan de linkerkant, kies Reset instellingen.
 3. Selecteer Instellingen herstellen naar de standaardwaarden.
 4. Bevestig met Reset. MS Edge/Chromium Edge resetten

Mozilla Firefox opnieuw instellen

U kunt opdringerige advertenties van Mozilla verwijderen door verdachte waarden te verwijderen, zoals Shopperify en MyMacUpdater.

Verwijder gevaarlijke extensies:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu (drie horizontale lijnen rechtsboven in het venster).
 2. Selecteer Add-ons.
 3. Selecteer hier plugins die gerelateerd zijn aan MyMacUpdater en klik op Verwijderen. Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel de homepage opnieuw in:

 1. Klik op drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek om het menu te openen.
 2. Kies Opties
 3. Voer onder Home-opties je voorkeurssite in die telkens wordt geopend wanneer je Mozilla Firefox voor het eerst opent.

Wis cookies en sitegegevens:

 1. Klik op Menu en kies Opties
 2. Ga naar de sectie Privacy & Veiligheid
 3. Scroll naar beneden en zoek Cookies en Sitegegevens
 4. Klik op Gegevens Wissen …
 5. Selecteer Cookies en Sitegegevens, evenals Gecachte Webinhoud en druk op Wissen Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel Mozilla Firefox opnieuw in

In het geval MyMacUpdater niet werd verwijderd na het volgen van bovenstaande instructies, dien je Mozilla Firefox opnieuw in te stellen:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu
 2. Ga naar Help en kies vervolgens Probleemoplossingsinformatie Mozilla Firefox opnieuw instellen
 3. Klik onder de sectie Firefox een opfrisbeurt geven op Firefox verversen …
 4. Zodra de pop-up verschijnt, bevestig je de actie door op Firefox verversen te klikken; dit zou de verwijdering van MyMacUpdater moeten voltooien Mozilla Firefox opnieuw instellen

Reset Google Chrome

Verwijder de adware-gerelateerde componenten zodra u de adware verwijdert en Chrome herinstalleert.

Verwijder schadelijke extensies van Google Chrome: 

 1. Open Google Chrome, klik op Menu (drie verticale bolletjes rechts bovenaan) en selecteer Meer hulpprogramma's > Extensies.
 2. In het nieuw geopende venster zal je alle geïnstalleerde extensies zien. Verwijder alle verdachte plugins door te klikken op Verwijderen. Reset Google Chrome

Wis cache en websitegegevens van Chrome:

 1. Klik op Menu en vervolgens op Instellingen.
 2. Selecteer onder Privacy en beveiliging Browsegegevens wissen.
 3. Selecteer Browsegeschiedenis, Cookies en andere sitegegevens, evenals Cached afbeeldingen en bestanden.
 4. Klik op Gegevens wissen.  Reset Google Chrome

Je homepagina veranderen:

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Zoek naar een verdachte website in het onderdeel Op startup. 
 3. Klik op Open een specifieke of set pagina's en klik op drie puntjes om de optie Verwijderen te vinden.

Reset Google Chrome:

Als bovenstaande werkwijze je niet heeft geholopen, moet je Google Chrome resetten om alle componenten te verwijderen.

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Bij Instellingen scroll je naar beneden en klik je op Geavanceerd.
 3. Scroll naar beneden en zoek het onderdeel Reset en opschonen. 
 4. Klik nu op Instellingen herstellen naar de oorspronkelijke standaardwaarden.
 5. Bevestig met Reset instellingen om de verwijdering te voltooien. Reset Google Chrome

Reset Safari

Verwijder ongewenste extensies van Safari:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. In het nieuwe venster klik je op Extensies
 3. Selecteer de ongewenste extensie gerelateerd aan MyMacUpdater en selecteer Verwijderen.  Reset Safari

Verwijder cookies en andere websitegegevens van Safari: 

 1. Klik op Safari > Geschiedenis wissen
 2. In het uitklapmenu onder Wissen, klik je op volledige geschiedenis. 
 3. Bevestig met Geschiedenis wissen. Reset Safari

Reset Safari als bovenstaande stappen je niet hebben geholpen:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. Ga naar het tabblad Geavanceerd
 3. Vink het vakje Toon Ontwikkelingsmenu in de menubalk aan. 
 4. Klik in de menubalk op Ontwikkelen, en selecteer dan Caches legen. Reset Safari

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de MyMacUpdater register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen