Verwijder Meteoroids virus (Verwijdering Handleiding) - geüpdatet jan 2021

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Adware

Meteoroids virus Verwijdering Handleiding

Wat is Het Meteoroids-virus?

Meteoroids – een virus van het adware-type dat irritante advertenties veroorzaakt in plaats van grappige spellen

Het Meteoroids-virus op zijn officiële website

Het Meteoroids-virus is nog een andere toepassing die mogelijk als ongewenst wordt beschouwd. Ze is ook gecategoriseerd als “adware” omdat de hoofdactiviteit die wordt geïnitieerd door deze add-on “Ads by Meteoroids” en soortgelijke meldingen zijn die worden weergegeven op elke website die u besluit te bezoeken.

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat Meteoroids een nuttige add-on is die u de mogelijkheid biedt om elke website te 'vernietigen' met behulp van het Asteroids-game. Echter, direct nadat u het op uw computer hebt gedownload, ziet u dat het belangrijkste doel van deze app is om geld te verdienen door reclame te maken voor derden en hun websites. Wees daar voorzichtig mee, want u kunt omgeleid worden naar een kwaadwillende website!

Om te beginnen werkt Meteoroids hetzelfde als Websteroids, Blasteroids, Distasteroids en vele andere add-ons met de kosmos als thema. Meteen nadat het toestemming krijgt om het systeem binnen te gaan, start het virus verschillende wijzigingen in de instellingen op het te helpen zijn werk te starten zodra het systeem opnieuw wordt opgestart. Direct daarna begint het programma storende en opdringerige pop-upadvertenties te genereren die zijn gevuld met links naar websites van derden. Doorgaans proberen ze gebruikers om te leiden naar deze gesponsorde sites om het aantal bezoekers of de verkoopcijfers van hun bezoekers te verhogen.

Direct na het droppen van Meteoroids.exe, Meteoroids-bg.exe, Meteoroids-bho64.dll, Meteoroids-nova.exe en vergelijkbare bestanden in het systeem, begint het virus ook met het volgen van uw online activiteiten. Meteoroids adware is meestal geïnteresseerd in de zoektermen van gebruikers, de meest bezochte websites, de locatie van de computer, het IP-adres en vergelijkbare gegevens die bovendien worden gebruikt om opvallende advertenties te selecteren.

Als u last heeft gehad van verschillende banneradvertenties, in-tekstkoppelingen, gesponsorde advertenties en vergelijkbare inhoud, moet u uw computer controleren met gerenommeerde beveiligingssoftware omdat het erop lijkt dat uw systeem is gehackt. Om advertenties in Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox en andere webbrowsers te verwijderen, verwijdert u Meteoroids met behulp van ReimageIntego. Met dit programma kunt u uw computer met slechts één klik repareren.

Het Meteoroids-virusHet Meteoroids-virus kan uw webbrowser gemakkelijk overnemen en u storende advertenties laten zien

Adware gebruikt traditionele technieken om uw computersysteem te kapen

Net als elk ander legitiem programma heeft deze applicatie een directe downloadpagina, waar u het van kunt downloaden. Zoals we eerder al hebben vermeld, wordt dit programma echter ondersteund door verdachte derde partijen, dus u moet zich realiseren dat het verraderlijke pop-upadvertenties zal laten zien zodra het in het systeem terechtkomt. Dus u kunt beter eerst twee keer nadenken voordat u het downloadt.

Bovendien kan het Meteoroids-virus rekenen op verschillende gratis software die het virus helpt bij het infiltreren van uw systeem als een optioneel onderdeel. Helaas wordt deze methode nog steeds als legitiem beschouwd, zodat het wordt gebruikt door verschillende adware, browser-hijackers en vergelijkbare applicaties.

Om uzelf en uw computer tegen dergelijke programma's te beschermen, moet u wat extra maatregelen nemen tijdens het installeren van freeware op uw computer. U moet elk afzonderlijk programma controleren voordat u het installeert door te kiezen voor de ‘Aangepaste’ of ‘Geavanceerde’ installatiemodus.

Volg daarna het volledige installatieproces en voorkom infiltratie van verschillende “optionele” componenten. Natuurlijk moet u zich ook afmelden voor aanbiedingen zoals voorstellen om uw startpagina of standaardzoekmachine te wijzigen, extra toepassingen aan uw browser toe te voegen, uw browser aan te passen, enz.

Een volledige gids voor het verwijderen van het Meteoroids-virus

Meteoroids is een typisch adware-type programma dat verschillende tactieken kan toepassen terwijl het probeert om de doelcomputer te infiltreren. Nadat dit is gebeurd, worden er verschillende advertenties weergegeven die mensen omleiden naar de aan hun gelieerde websites. Het belangrijkste probleem is dat sommige van deze websites nep of gevaarlijk kunnen zijn. Het zou dus beter zijn om het Meteoroids-virus direct van uw computer te verwijderen.

Als u een stapsgewijze handleiding nodig hebt die u meer uitleg kan geven over de hele verwijderingsprocedure, volgt u onderstaande stappen op. Ze vereisen echter een behoorlijke kennis van de structuur en prestaties van uw computer. Als u nauwelijks kunt vertellen hoe u het Configuratiescherm kunt starten of uw webbrowser opnieuw kunt instellen, kunt u beter u kiezen voor de automatische verwijdering van Meteoroids.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Meteoroids virus Verwijdering Handleiding

Verwijder Meteoroids van Windows systems

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Meteoroids en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Meteoroids en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Meteoroids van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Meteoroids of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder het Meteoroids virus uit Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Meteoroids uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Meteoroids van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Meteoroids en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Meteoroids. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Meteoroids van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Meteoroids en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Meteoroids. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Meteoroids van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Meteoroids of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Meteoroids te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Meteoroids register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen