Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Verwijder Liveadexchanger.com advertenties (Verwijdering Handleiding) - jan 2021 update

door Lucia Danes - - | Het type: Adware

Liveadexchanger – een adware-type programma dat zich nog steeds verder verspreid in 2017

Verschillende voorbeelden van Liveadexchanger.com advertenties

Het Liveadexchanger virus is een andere naam om een potentieel ongewenste software te omschrijven, welke advertenties vanop een bepaald advertentie netwerk toont. De adware gebruikt een advertentie netwerk om je aanbiedingen van derden te tonen tijdens het surfen, deze aanbiedingen verschijnen waarschijnlijk in een nieuw venster, tabblad of als in-tekst links.

De activiteit van zo'n adware kan opgemerkt worden op Windows, Mac en zelfs Android besturingssystemen, hierdoor noemen sommige slachtoffer van Liveadexchanger het een Android virus. De meest aangetaste broer is Chrome. Het programma kan echter ook op andere browsers opgemerkt worden. Alsjeblieft, negeer deze advertenties NIET omdat ze niet enkel de kwaliteit van het surfen verminderen, maar ook zeer vervelend kunnen zijn.

Tenslotte, als Liveadexchanger advertenties erin slagen je aandacht te trekken en je klikt erop, kun je eindigen op een gevaarlijke site en je pc infecteren met kwaadaardige programma's. Daarom moet je zeer voorzichtig zijn als je ziet dat je browser onverwachts opent en onmiddellijk een bepaalde URL laad. Meestal rapporteren slachtoffers omleidingen naar hxxp://liveadexchanger[random code].

Het adware programma dat deze advertenties toont, doet dit meestal regelmatig gedurende hele dag, dit zal danig op je zenuwen beginnen werken. Agressieve advertenties van derden kunnen je scherm bedekken, je activiteiten verstoren en een gevaar voor je computer betekenen.

Als deze advertenties begonnen zijn met je te storen, vergeet dan je andere activiteiten en overweeg van het verwijderen van Liveadexchanger je prioriteit te maken. Denk eraan – zulke nutteloze programma's zijn niet enkel vervelend maar vormen ook een risico op besmetting met andere infecties.

Klik niet op deze pop-up advertenties of vul geen enquêtes in die ze je voorstellen; anders kan je gedwongen worden om setes te bezoeken die vol staan met twijfelachtige of, in het slechtste geval, geïnfecteerde inhoud. Volgens meldingen kan één klik op zo'n advertentie een omleiding naar een onbekend domein veroorzaken, wees dus voorzichtig!

De enige manier om Liveadexchanger advertenties te blokkeren is het verwijderen van het advertentie-ondersteunde programma dat ze toont. Helaas melden internetgebruikers dat dit een eerder moeilijke opgave is omdat ze geen uninstaller voor dit programma kunnen vinden. Het is eigen aan zulke programma's dat ze proberen om zo lang mogelijk op je systeem te blijven, en als je een onervaren gebruiker bent, ben je misschien niet in staat om Liveadexchanger te identificeren, localiseren en te verwijderen.

Dit is echter waarom malware onderzoekers de databases van anti-malware programma's elke dag updaten en deze tools aanbieden aan computergebruikers. Ons team beveeltReimageIntego aan om deze adware te verwijderen, omdat ze makkelijk te gebruiken en krachtige malware verwijderaars zijn. We hebben ook handmatige verwijderingsinstructies gemaakt voor hen die deze adware handmatig wensen te verwijderen.

Het Liveadexchanger.com virusOnderzoek toont verschillende Liveadexchanger.com advertenties die slachtoffers kunnen bereiken tijdens het surfen

Naar welke websites leiden deze advertenties? 

Aangaande de gevolgen van de infiltratie van het beschreven programma, kunnen we stellen dat het potentieel ongewenst is. Men heeft gemerkt dat de inhoud van Liveadexchanger advertenties kan verschillen. Er werden drie soorten inhoud gevonden:

 1. Live Ad Exchanger kan je verschillende winkelen gerelateerde deals tonen. In tdit geval, kan je omgeleid worden naar een nieuw tabblad dat vol staat met verschillende deals, kortingen, promo codes, prijsvergelijkingen en gelijkaardige sinkelen-gerelateerde zaken. Het klikken op zo'n advertenties wordt niet aangeraden vanwege het hoge risico op omleidingen naar niet relevante online winkelpagina's of gelijkaardige, gerelateerde pagina's.
 2. Sommige advertenties kunnen stellen dat je software moet updaten. De pop-up kan directe download links voor Java, Media Player, Flash Player, Web browser, download manager of andere gereputeerde software bevatten. Het downloaden van een software die gepromoot wordt door dit pop-up virus is riskant, omdat dit domein misbruikt kan worden door cybercriminelen en betrokken kan zijn bij het verdelen van malware/POT (adware, browser hijacker, etc).
 3. De gegijzelde browsers kunnen je pop-up advertenties tonen die je vragen om een online enquête in te vullen om een prijs te claimen. Men kan je een iPad, iPhone, MacBook enz. beloven. Jammer genoeg is dit gewoon een poging om je persoonlijk identificeerbare info te verzamelen, zoals je volledige naam, telefoonnummer, adres, enz. We geloven niet dat er wcht iemand is die deze prijzen ook wint. Waarschijnlijk krijg je toegang tot een “exclusief” programma dat gevraagd wordt om te installeren. Weet dat zulke programma's eigenlijk gevaarlijk kunnen zijn.

Om alle risico te vermijden, raden we je ten zeerste aan het installeren van potentieel ongewenste toepassingen te vrmijden. Als je te maken hebt met omleidingen naar dit domein, bevelen we je aan dit te voorkomen met de hulp van ReimageIntego of een ander malware verwijdering tool. 

Hoe potentieel ongewenste toepassingen weghouden?

Zoals je waarschijnlijk reeds weet, worden adware-type programma's gepromoot via andere freeware. Dus, als het Liveadexchanger virus nu ronddwaalt op je pc, wil dit zeggen dat je in het verleden misleid werd tot het installeren van een software pakket.

Hoe jezelf beschermen tegen het installeren van een software pakket? Dat is vrij gemakkelijk. Je moet meer tijd nemen voor het installeren van freeware en de installatie nauwgezet volgen. Ook het kiezen voor de Geavanceerde/Aangepaste installatiemethode wordt sterk aanbevolen, deze instellingen zullen alle bonus componenten die samen met je gekozen programma komen tonen, hierdoor kan je deze weigeren.

Je moet gewoon de bijkomende componenten vinden en deze deselecteren. De meerderheid van de mensen denkt verkeerdelijk dat de Standaard instellingen de veiligste zijn. In feite bevatten deze instellingen vooraf aangevinkte toestemmingen om bijkomende software te installeren en in de meeste gevallen krijgt de gebruiker niet de kans dit te wijzigen.

Het verwijderen van LiveAdExchanger uitgelegd

Als je, jezelf afvraagt hoe je het Liveadexchanger virus uit Chrome en andere browsers kan verwijderen, moet je de onderstaande handleiding lezen. Technisch gezien, moet je enkel de adware verwijderen en je browsers resetten.

Het is echter niet zo simpel, zeker niet als je er rekening mee houdt dat je de echte naam van het virus niet kent. Bovendien is het ook niet duidelijk welke freeware er verantwoordelijk is voor het promoten van dit adverteer platform.

We raden je dan ook aan om je systeem te scannen met een anti-malware software. Wees voorzichtig en zorg ervoor dat je de sotware bijwerkt voor je een scan uitvoert. Als je ervoor kiest om Liveadexchanger handmatig te verwijderen, zorg er dan voor dat je voorzichtig genoeg bent om niet de verkeerde apps of bestanden te verwijderen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Liveadexchanger.com advertenties Verwijdering Handleiding:

Verwijder Liveadexchanger.com van Windows systems

Om het Liveadexchanger virus uit Windows te verwijderen, gebruik je deze handleiding. Je moet de programma's identificeren die de vervelende advertenties veroorzaken tijdens het surfen.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Liveadexchanger.com en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Liveadexchanger.com en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Liveadexchanger.com van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Liveadexchanger.com of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Liveadexchanger.com van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Liveadexchanger.com en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Liveadexchanger.com verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder Liveadexchanger.com advertenties uit Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Liveadexchanger.com uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Liveadexchanger.com van Mozilla Firefox (FF)

Om Firefox te herstellen, start je de browser en volg dan deze instructies om verdachte elementen, die deze advertenties aan je kunnen tonen, te detecteren en te verwijderen. Zorg ervoor dat je ook dit adres uit het Target field verwijdert: …exe http://liveadexchanger.com.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Liveadexchanger.com en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Liveadexchanger.com. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Liveadexchanger.com van Google Chrome

Om liveadexchanger uit Chrome te verwijderen, moet je alle dubieuze extensies die gerelateerd kunnen zijn aan deze adware vinden. Zorg er dan voor dat je dit adres verwijdert uit het Target field: …exe http://liveadexchanger.com.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Liveadexchanger.com en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Liveadexchanger.com. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Liveadexchanger.com van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Liveadexchanger.com of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Liveadexchanger.com te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus onderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Lucia Danes
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-liveadexchanger-com-ads.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande Liveadexchanger.com ads