Haal Laserveradedomaina.com weg (Verwijdering Handleiding) - 2018 update

Laserveradedomaina.com Verwijdering Handleiding

Wat is Laserveradedomaina.com?

Laserveradedomaina — een verdacht adverteer netwerk dat omleidingen veroorzaakt naar nep iPhone aanbiedingen

Het Laserveradedomaina virus

Het Laserveradedomaina virus is een adware type toepassing die kan beginnen met je om te leiden naar vooraf bepaalde sites elke keer je begint te surfen. Het veroorzaakt vervelende pop-up advertenties die slahtoffers omleiden naar nep update download sites, advertenties die gratis geschenken aanbieden in ruil voor persoonlijke informatie en tech ondersteuning scams. Voor je echter in de val van deze advertenties loopt, moet je weten dat domeinen die iets gratis aanbieden schadelijk zijn en je systeem kunnen infecteren met malware. De Laserveradedomaina malware is een ernstige cyberdreiging die je niet alleen kan misleiden tot het installeren van nep software maar ook kan proberen je persoonlijke informatie te ontfrutselen. Het resultaat van zulke activiteit – identiteitsdiefstal.

Samenvatting
Naam Laserveradedomaina
Type Adware
Aangetast Besturingssysteem Windows 7, 8, 8.1, 10
Doelwit browsers Chrome, Edge, Firefox, IE, Safari
Gevaar niveau Medium. Kan de browserinstellingen veranderen en omleiden naar zeer risicovolle websites
Symptomen Promoot nep updates, goksites, probeert persoonlijke informatie te ontfrutselen
Distributie Freeware en shareware bundels
Om Laserveradedomaina handmatig te verwijderen, volg je de handleiding op het einde van deze post. Om het virus met een enkele klik te verwijderen, gebruik je FortectIntego

Laserveradedomaina wordt meestal verspreid gebundeld met gratis programma’s, dus kan het ongemerkt op je computer raken. Het kan Chrome, Edge, Firefox, IE of een andere browser die geïnstalleerd is op de pc onmiddellijk na de hijack compromitteren.

De voornaamste activiteit van de adware is continue browser omleidingen naar laserveradedomaina.com gerelateerde sites. Gebruikers kunnen omgeleid worden naar online casino, gokken, volwassenen, tech ondersteuning scam of malware-geladen websites. Het risico op een cyberinfectie wordt dus zeer groot.

Daarnaast kan Laserveradedomaina ook deze surfen gerelateerde problemen veroorzaken:

 • pop-ups die waarschuwen voor gedetecteerde virussen;
 • advertenties die informeren over beschikbare software updates;
 • promoties van beveiligingsprogramma’s of pc optimalisatie tools;
 • aanbiedingen om het systeem gratis te scannen op cyberdreigingen;
 • promoties voor dubieuze producten

Alles wat getoond wordt door het Laserveradedomaina virus is onbetrouwbaar of zelfs niet echt. Meestal toont de POT misleidende advertenties en aanbiedingen om de gebruiker zijn aandacht te trekken en hen te misleiden tot het klikken erop. Deze activiteit is belangrijk om een advertentie gebaseerd inkomen te verwerven. Dit is het voornaamste doel van deze dubieuze teopassing. Je moet echter beseffen dat je, je apparaat in gevaar kunt brengen als je voor zulke inhoud valt. In plaats van het ontvangen van een update die je nodig hebt of een aanlokkelijke prijs, kan je te maken krijgen met identiteitsdiefstal en gelijkaardige problemen.

Helaas zal deze malware ook je data traceren als je er niet in slaagt om Laserveradedomaina handmatig of automatisch van het systeem te verwijderen. Het virus is in staat om browser gerelateerde informatie over zijn gebruiker te verzamelen om gepersonaliseerde advertenties te creëren:

 • IP-adres;
 • computer locatie;
 • surfgeschiedenis;
 • bezochte websites en pagina’s;
 • aangeklikte advertenties;
 • zoekopdrachten;
 • etc.

Deze gegevens worden meestal gebruikt door sponsors en gerelateerde adverteerders. Aangezien het voornaamste doel van Laserveradedomaina zorgen voor een inkomen voor de ontwerpers ervan is, is informatie over je voorkeuren bij deals, aanbiedingen, muziek en spelletjes zeer nuttig. Als advertenties gepersonaliseerd worden op basis van je voorkeuren, is de kans groter dat je er ook effectief op klikt.

Niemand kan je echter verzekeren dat deze informatie niet zal worden gedeeld met of verkocht aan derden. Bovendien is het niet geweten of adware andere tracking of spionage tools kan installeren die in staat zijn om je persoonlijke gegevens te stelen, daarom raden we je ook aan om zonder verwijl over te gaan tot het verwijderen van Laserveradedomaina.

je kan de handmatige verwijderingshandleiding op het einde van dit artikel volgen om verlost te worden van het virus in de Windows 7, 8, 10 versies. We kunnen je echter niet de naam van de adware vertellen, welke gerelateerd is aan dit adverteer netwerk, als je dus niets verdachts ziet, probeer dan een anti-malware programa te gebruiken zoals FortectIntego om Laserveradedomaina uit Chrome, Edge, en andere browsers te verwijderen.

De Laserveradedomaina malwareLaserveradedomaina.com is een adverteer netwerk dat misbruikt wordt door adware ontwerpers om misleidende advertenties te plaatsen en gebruikers om te leiden naar zeer verdachte websites.

Kwaadaardige adware wordt verspreid via bundelen

Adware wordt verspreid gebundeld met gratis programma’s, zoals PDF converters of mediaspelers. Advertenties ondersteunde apps kunnen inn elke freeware of shareware bundel verborgen zitten, het is dus cruciaal dat je het installatieproces in de gaten houdt.

Volgens onderzoek van het LesVirus.fr beveiligingsteam, besteden gebruikers vrijwel nooit voldoende aandacht aan het installeren van freeware en vertrouwen ze op de Aanbevolen/Snelle installatie. Het probleem is dat deze instellingen niet duidelijk de onderdelen van derden die samen met het hoofdprogramma verspreid worden, onthullen.

Voor een volledige controle over de installatie, moet je de Geavanceerde/Aangepaste installatie gebruiken en aandachtig elke stap volgen. Als je reeds aangevinkte optionele programma’s ziet, vink deze dan uit en ga verder zonder je zorgen te hoeven maken over surfen gerelateerde problemen of het opduiken van dubieuze tools.

Het verwijderen van de Laserveradedomaina.com adware is cruciaal voor je pc

Om Laserveradedomaina handmatig te verwijderen, moet je alle verdachte onderdelen die gerelateerd kunnen zijn aan deze adware van je systeem verwijderen. Als je minstens beschikt over een medium niveau van computervaardigheden, kun je de onderstaande handmatige verwijderingsinstructies volgen. Als de advertenties en omleidingen echter terugkomen, schakel je best over op een automatische verwijdering.

Het automatisch verwijderen van Laserveradedomaina kan enkel worden uitgevoerd nadat je een betrouwbare anti-malware software op je systeem installeerde. Voor je echter een volledige systeemscan uitvoert, moet je het programma bijwerken. Gelieve daarna ook elke browser te resetten zoals hieronder wordt uitgelegd om ervoor te zorgen dat je systeem malware vrij is.

Vergeet niet dat het internet vol staat met gelijkaardige virussen zoals Laserveradedomaina. Als je wilt voorkomen dat deze op je computer verschijnen, moet je voor de nodige bescherming zorgen. Denk eraan dat het goedkoper is om te investern in een betrouwbare tool dan tech experts te moeten opzoeken en hen te vragen je te helpen bij het verwijderen van de malware.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Laserveradedomaina.com Verwijdering Handleiding

Verwijderen van Windows

Om het Laserveradedomaina virus (meestal is dit een adware type) uit Windows te verwijderen, gebruik je deze handleiding:

Om Laserveradedomaina.com van Windows 10/8 machines te verwijderen, dient u onderstaande stappen te volgen:

 1. Typ Configuratiescherm in het zoekvak van Windows en druk op Enter of klik op het zoekresultaat.
 2. Selecteer onder Programma's een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Zoek in de lijst naar vermeldingen die gerelateerd zijn aan Laserveradedomaina.com (of een ander recent geïnstalleerd verdacht programma). 
 4. Klik met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteer Verwijderen.
 5. Als Gebruikersaccountcontrole verschijnt, klikt u op Ja.
 6. Wacht tot verwijderingsproces is voltooid en klik op OK.  Verwijderen van Windows

Als je een Windows 7/XP-gebruiker bent, ga je verder met de volgende instructies:

 1. Klik op Windows Start > Configuratiescherm in het rechterdeelvenster (als je Windows XP-gebruiker bent, klik je op Programma's toevoegen/verwijderen).
 2. Selecteer in het Configuratiescherm Programma's > Een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Kies de ongewenste toepassing door er eenmaal op te klikken.
 4. Klik bovenaan op Verwijderen/Wijzigen.
 5. Kies Ja in het bevestigingsbericht.
 6. Klik op OK zodra het verwijderingsproces is voltooid.

Verwijder Laserveradedomaina.com van Mac OS X systeem

Verwijder items uit de map Toepassingen:

 1. Selecteer in de menubalk Ga > Toepassingen.
 2. Zoek in de map Toepassingen naar alle gerelateerde items.
 3. Klik op de app en sleep deze naar de Prullenbak (of klik met de rechtermuisknop en kies Verplaats naar prullenbak) Verwijder Laserveradedomaina.com van Mac OS X systeem

Om een ongewenste app volledig te verwijderen, moet je naar de mappen Applicatie-ondersteuning, LaunchAgents en LaunchDaemons gaan en de relevante bestanden verwijderen:

 1. Selecteer Ga > Ga naar map.
 2. Voer /Bibliotheek/Applicatie-ondersteuning in en klik op Go of druk op Enter.
 3. Zoek in de map Applicatie-ondersteuning naar dubieuze items en verwijder deze.
 4. Ga nu op dezelfde manier naar de mappen /Bibliotheek/LaunchAgents en /Library/LaunchDaemons en verwijder alle gerelateerde .plist-bestanden. Verwijder Laserveradedomaina.com van Mac OS X systeem

MS Edge/Chromium Edge resetten

Om het virus te verwijderen uit Edge, voer je deze stappen uit:

Verwijder ongewenste extensies van MS Edge:

 1. Selecteer Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en kies Extensies.
 2. Kies uit de lijst de extensie en klik op het pictogram Versnelling.
 3. Klik onderaan op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cookies en andere browsergegevens:

 1. Klik op het Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en selecteer Privacy & beveiliging.
 2. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 3. Selecteer alles (behalve wachtwoorden, hoewel je misschien ook Medialicenties wilt toevoegen, indien van toepassing) en klik op Wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Herstel nieuw tabblad en startpagina instellingen:

 1. Klik op het menupictogram en kies Instellingen.
 2. Zoek dan het onderdeel Bij opstarten.
 3. Klik op Uitschakelen als je een verdacht domein hebt gevonden.

Reset MS Edge als de bovenstaande stappen niet hebben gewerkt:

 1. Klik op Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te openen.
 2. Klik op de pijl Meer details onderin het venster.
 3. Selecteer het tabblad Details.
 4. Scroll nu naar beneden en zoek elke vermelding met de naam Microsoft Edge erin. Klik met de rechtermuisknop op elk van hen en selecteer Taak beëindigen om te voorkomen dat MS Edge wordt uitgevoerd. MS Edge/Chromium Edge resetten

Indien deze oplossing je niet heeft kunnen helpen, dien je een geavanceerde Edge reset methode te gebruiken. Onthoud dat je een back-up van je gegevens moet maken voordat je verder gaat.

 1. Zoek naar het volgende op je computer: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Klik op Ctrl + A op je toetsenboard om alle folders te selecteren. 
 3. Klik er met de rechtermuisknop op en kies Verwijderen  MS Edge/Chromium Edge resetten
 4. Klik nu met de rechtermuisknop op de knop Start en kies Windows PowerShell (Admin).
 5. Wanneer het nieuwe venster opent, kopieer en plak dan het volgende commando, en druk op Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose MS Edge/Chromium Edge resetten

Instructies voor Chromium-gebaseerde Edge

Verwijder extensies van MS Edge (Chromium):

 1. Open Edge en klik op Instellingen > Extensies.
 2. Wis ongewenste extensies door te klikken op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cache en site gegevens:

 1. Klik op Menu en ga naar Instellingen.
 2. Selecteer Privacy en diensten.
 3. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 4. Kies onder Tijdsbereik Alle tijden.
 5. Selecteer Nu wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Reset Chromium-gebaseerde MS Edge:

 1. Klik op Menu en selecteer Instellingen.
 2. Aan de linkerkant, kies Reset instellingen.
 3. Selecteer Instellingen herstellen naar de standaardwaarden.
 4. Bevestig met Reset. MS Edge/Chromium Edge resetten

Mozilla Firefox opnieuw instellen

Verwijder gevaarlijke extensies:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu (drie horizontale lijnen rechtsboven in het venster).
 2. Selecteer Add-ons.
 3. Selecteer hier plugins die gerelateerd zijn aan Laserveradedomaina.com en klik op Verwijderen. Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel de homepage opnieuw in:

 1. Klik op drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek om het menu te openen.
 2. Kies Opties
 3. Voer onder Home-opties je voorkeurssite in die telkens wordt geopend wanneer je Mozilla Firefox voor het eerst opent.

Wis cookies en sitegegevens:

 1. Klik op Menu en kies Opties
 2. Ga naar de sectie Privacy & Veiligheid
 3. Scroll naar beneden en zoek Cookies en Sitegegevens
 4. Klik op Gegevens Wissen …
 5. Selecteer Cookies en Sitegegevens, evenals Gecachte Webinhoud en druk op Wissen Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel Mozilla Firefox opnieuw in

In het geval Laserveradedomaina.com niet werd verwijderd na het volgen van bovenstaande instructies, dien je Mozilla Firefox opnieuw in te stellen:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu
 2. Ga naar Help en kies vervolgens Probleemoplossingsinformatie Mozilla Firefox opnieuw instellen
 3. Klik onder de sectie Firefox een opfrisbeurt geven op Firefox verversen …
 4. Zodra de pop-up verschijnt, bevestig je de actie door op Firefox verversen te klikken; dit zou de verwijdering van Laserveradedomaina.com moeten voltooien Mozilla Firefox opnieuw instellen

Reset Google Chrome

Om Chrome te herstellen, elimineer je alle verdachte extensies en reset je de :

Verwijder schadelijke extensies van Google Chrome: 

 1. Open Google Chrome, klik op Menu (drie verticale bolletjes rechts bovenaan) en selecteer Meer hulpprogramma's > Extensies.
 2. In het nieuw geopende venster zal je alle geïnstalleerde extensies zien. Verwijder alle verdachte plugins door te klikken op Verwijderen. Reset Google Chrome

Wis cache en websitegegevens van Chrome:

 1. Klik op Menu en vervolgens op Instellingen.
 2. Selecteer onder Privacy en beveiliging Browsegegevens wissen.
 3. Selecteer Browsegeschiedenis, Cookies en andere sitegegevens, evenals Cached afbeeldingen en bestanden.
 4. Klik op Gegevens wissen.  Reset Google Chrome

Je homepagina veranderen:

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Zoek naar een verdachte website in het onderdeel Op startup. 
 3. Klik op Open een specifieke of set pagina's en klik op drie puntjes om de optie Verwijderen te vinden.

Reset Google Chrome:

Als bovenstaande werkwijze je niet heeft geholopen, moet je Google Chrome resetten om alle componenten te verwijderen.

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Bij Instellingen scroll je naar beneden en klik je op Geavanceerd.
 3. Scroll naar beneden en zoek het onderdeel Reset en opschonen. 
 4. Klik nu op Instellingen herstellen naar de oorspronkelijke standaardwaarden.
 5. Bevestig met Reset instellingen om de verwijdering te voltooien. Reset Google Chrome

Reset Safari

Verwijder ongewenste extensies van Safari:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. In het nieuwe venster klik je op Extensies
 3. Selecteer de ongewenste extensie gerelateerd aan Laserveradedomaina.com en selecteer Verwijderen.  Reset Safari

Verwijder cookies en andere websitegegevens van Safari: 

 1. Klik op Safari > Geschiedenis wissen
 2. In het uitklapmenu onder Wissen, klik je op volledige geschiedenis. 
 3. Bevestig met Geschiedenis wissen. Reset Safari

Reset Safari als bovenstaande stappen je niet hebben geholpen:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. Ga naar het tabblad Geavanceerd
 3. Vink het vakje Toon Ontwikkelingsmenu in de menubalk aan. 
 4. Klik in de menubalk op Ontwikkelen, en selecteer dan Caches legen. Reset Safari

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Laserveradedomaina.com register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen