Gevaarlijkheidsmeter:  
  (12/100)

Verwijder ytmp3.cc virus (Verwijdering Handleiding) - Gratis Instructies

door Julie Splinters - - | Het type: Adware

Ytmp3.cc is een dubieuze website die meerdere advertenties kan tonen en informatie over gebruikers verzamelt

Het ytmp3.cc virus

Ytmp3.cc is een dubieuze website die gebruikers kunnen gebruiken voor het converteren van viedeobestanden.Het beweert dat de service gratis is en dat Youtube video’s veilig en snel in mp3 of mp4 formaat omgezet kunnen worden. Helaas komt het gebruik van de dubieuze site met ongewenste neveneffecten, en klagen veel gebruikers over de opdringerige aard ervan. Ze beweerden dat ze na het converteren van video’s meerdere advertenties, pop-ups, banners, deals, aanbiedingen en gelijkaardige commerciële inhoud te zien kregen die hun dagelijkse surfsessies met Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari of een andere browser verstoorde. Hoewel het zeer goed mogelijk is dat de gebruikers van Ytmp3 zelf de site toelieten meldingen te tonen, kunnen de advertenties veroorzaakt zijn door een verborgen adware op de computer. Het uitvoeringsbestand van zo’, infectie is mogelijk niet actief en de toepassing is misschien niet aanwezig in het Controlepaneel terwijl er toch Ytmp3.cc virus omleidingen plaatsvinden.

Naam ytmp3.cc virus
Type Adware
Doel Het converteren van youtube video’s naar mp3 audiobestanden
Symptomen Levert advertenties, push meldingen
Distributie De officiële website, gerelateerde advertenties, software bundels
Verwijdering Wijzig de browser instellingen en zuiver het systeem met Reimage Reimage Cleaner Intego

De officiële Ytmp3 website ziet er legitiem uit en het lijkt of de functionaliteit ervan je nergens aan bindt – gewoon de URL plakken en de geconverteerde video ontvangen. De pop-up die je vraagt om de kennisgevingen toe te staan duikt echter onmiddellijk op. Veel websites doen die en het is een legitieme en faire mainier van vragen of de gebruiker kennisgevingen wilt ontvangen of niet.

Deze eigenschap laat toe dat de eigenaars van de website inhoud tonen aan gebruikers die gebaseerd is op hun interesses. Helaas zullen zij, de de kennisgevingen van de website inschakelen, opgescheept worden met potentieel gevaarlijke advertenties die naar kwaadaardige sites kunnen leiden. Bovendien, als gebruikers proberen om de Ytmp3.cc kennisgevingen te verwijderen, zijn ze hier niet toe in staat omdat er niets zichtsbaar op hun machines geïnstalleerd werd. Daarom verwijzen gebruikers ook vaak naar deze site als het Ytmp3.cc virus.

Terwijl de meeste probleme, met het Ytmp3.cc virus voortvloeien uit het inschakelen van kennisgevingen, kunnen gebruikers ook aangetast worden door adware. De advertentie ondersteunde software infiltreert machines gewoonlijk via software bundelen of het vertrouwd erop dat gebruikers zelf rogue toepassingen downloaden en installeren. Zodra het zich genesteld heeft, kan het pop-up advertenties en andere ongewenste inhoud tonen op een browser of zelfs gewoon op het bureaublad.

Een adverteerder die deze site sponsord levert allerlei advertenties gebaseerd op de informatie die verzameld werd door het gebruiken van tracking technologieën zoals cookies, JavaScript, bakens en dergelijke. Ytmp3 verzamelt de volgende informatie:

 • IP-adressen;
 • geolocatie;
 • zoekopdrachten;
 • surfgeschiedenis;
 • meest bekeken sites en items;
 • voorkeuren bij deals, aanbiedingen en coupons.

Het traceren van informatie en het gebruik van de gegevens wordt ook bevestigd op de officiële website. In het Privacybeleid staat het volgende te lezen:

When you access the Service, use the search function, convert files or download files, your IP address, country of origin and other non-personal information about your computer or device (such as web requests, browser type, browser language, referring URL, operating system and date and time of requests) may be recorded for log file information, aggregated traffic information and in the event that there is any misappropriation of information and/or content.

Mensen klagen erover dat er geen definitieve oplossing is zelfs als je de kennisgevingen uitschakelt en extra add-ons van je browser verwijdert. Als dit het geval is moet je het ytmp3.cc virus verwijderen met gereputeerde beveiliging software. 

Als de ytmp3.cc virus kennigevingen gerelateerd zijn aan adware, zal een grondige can van de computer met anti-malware software deze detecteren en verwijderen. Zij die de risico’s niet goed inschatten en blijven klikken op willekeurige links die uit het niets opduiken moeten zich echt wel zorgen maken, aangezien dit gedrag voor ernstige malware infecties kan zorgen. Na het uitvoeren van de scan, zouden gebruikers Reimage Reimage Cleaner Intego moeten gebruiken om de schade die aangericht werd door het virus te herstellen.

De ytmp3.cc virus adwareHet ytmp3.cc virus is een programma dat ongewenste browser inhoud toevoegt en daarom gecategoriseerd kan worden als een potentieel ongewenste toepassing of adware.

Zorg ervoor dat je de officiële website van verdachte programma’s analyseerd

Er zijn tientallen rogue optimalisatie tools of systeemherstel programma’s die geen enkele waarde bieden maar er toch egitiem uitzien dankzij hun officiële webpagina. Zorg ervoor dat je het Privacybeleid, de UELA en andere secties van de site grondig leest als je deze soort van services en tools gebruikt. 

Onderzoekers radengebruikers aan om gereputeerde bronnen te gebruiken en privacy gerelateerde problemen te onderzoeken voordat ze verdergaan met het downloade. Gebruikers moeten de algemene voorwaarden grondig lezen voor ze ergens mee akkoord gaan en ook kiezen voor de Geavanceerde of Aangepaste installatie opties i.p.v. voor de Snelle of Standaard methode. In de Geavanceerde modus moeten gebruikers alles wat reeds aangevinkt is uitvinken om ongewenste toepassingen te vermijden.

Verwijder het ytmp3 virus ASAP van je systeem

Het verwijderen van het Ytmp3.cc virus vergt veel tijd als je het handmatig wilt doen. Door het doorlopen van elke browser en het wijzigen van de standaardinstellingen, kennisgeving voorkeuren enz. kun je eventueel verlost worden van het ongewenste gedrag. Een automatische virus verwijdering is echter steeds een betere methode.

Als je ervoor kiest om het ytmp3.cc virus te verwijderen met anti-malware tools kan je dit veilig en snel doen omdat een volledige systeemscan alle dreigingen aangeeft en deze onmiddellijk van het systeem verwijdert. Volg onze richtlijnen voor het wijzigen van de browser instellingen, controleer nochmaals of het systeem zuiver is en ga verder met een computer die opnieuw adequaat werkt.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele ytmp3.cc virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder ytmp3.cc van Windows systems

Als je Windows apparaat geïnfecteerd werd door adware of door dit ytmp3.cc virus, volg dan deze handleiding en verwijder de indringer:

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder ytmp3.cc en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar ytmp3.cc en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder ytmp3.cc van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar ytmp3.cc of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder ytmp3.cc van Internet Explorer (IE)

Zuiver je Explorer en zorg ervoor dat je de kannisgeving instellingen voor adware websites en andere verdachte programma’s uitschakelt:

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar ytmp3.cc en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de ytmp3.cc verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder het ytmp3.cc virus uit Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou ytmp3.cc uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder ytmp3.cc van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier ytmp3.cc en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van ytmp3.cc. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder ytmp3.cc van Google Chrome

Verwijder het ytmp3.cc virus uit elke browser die je gebruikt en reset de Standaardinstellingen. Volg deze nuttige stap voor stap handleiding:

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier ytmp3.cc en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van ytmp3.cc. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder ytmp3.cc van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar ytmp3.cc of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van ytmp3.cc te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Computergebruikers kunnen verschillende verliezen lijden als gevolg van cyberinfecties of eigen foutieve handelingen. Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-ytmp3-cc-virus.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande ytmp3.cc virus