Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Verwijder Snjsearch.com virus (Verwijdering Instructies)

door Jake Doevan - - | Het type: Browser extensies

Browser hijackers zijn programma’s die meestal in het geniep op je computer terechtkomen en de controle over je browsers (elke browser die geïnstalleerd werd, inclusief Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari, of Internet Explorer) ovenemen zonder toestemming te vragen. In dit artikel beschrijven we de Snjsearch.com browser hijacker. deze toepassing is gewoon een andere potentieel ongewenste toepassing (POT), die je niet op de pc mag laten staan.

Heeft Snjsearch.com je startpagina vervangen? Wees voorzichtig!

Je moet weten dat Snjsearch.com een typische browser hijacker is. Dit is hoe het werkt:

 • Meestal infiltreert het computer systemen via de bundelen methode en plaatst het zijn bestanden op het systeem zonder waarschuwing.
 • Vervolgens installeert deze dubieuze software zijn extensies op elke browser en vervangt het de startpagina met de Snjsearch.com website. Hoewel deze er onschuldig uitziet, is het gewoon een dubieuze site die gewijzigde (en onbetrouwbare) Yahoo zoekresultaten toont.
 • Deze zoekresultaten bevatten meestal gevaarlijke hyperlinks die je naar sites van derden kunnen leiden. Wees er voorzichtig mee en klik niet op deze corrupte zoekresultaten!

Denk eraan dat onbetrouwbare derden de Snjsearch.com hijacker sponseren, dus in ruil hiervoor probeert het hun sites te promoten en het verkeer ernaar te verhogen. Helaas bevatten sommige van deze sites besmettelijke of zelfs kwaadaardige inhoud, daarom mag je ze dus niet doorbladeren. Ons onderzoeksteam heeft wat van de Snjsearch.com gerelateerde links onderzocht en is te weten gekomen dat sommige onder hen verdachte software promoten die catastrofale gevolgen kan hebben voor je computer.

Snjsearch.com hijack screenshot

Weet dat zulke sites je kunnen misleiden tot het downloaden van verdachte bestanden door ze op een onschuldige manier voor te stellen. Meestal worden dubieuze programma’s voorgesteld als “zeer nuttige apps voor jou.” Dit zijn gewoon vage beloftes die je niet mag geloven! Om ongewilde computer infecties te voorkomen en de veiligheid van je systeem te waarborgen, raden we je tn zeerste aan om de Snjsearch.com POT zo snel mogelijk te verwijderen. Hierna zal je in staat zijn om je startpagina te vervangen met de pagina van je keuze. Om de Snjsearch.com hijacker te verwijderen, raden we je aan een krachtig spyware/malware detectie ne verwijdering hulpmiddel zoals Reimage te gebruiken. Scan je computer er mee en verwijder alle gevaarlijka apps moeiteloos van je systeem!

Hoe gijzelde Snjsearch.com mijn systeem?

Sommige computer gebruikers worden moedeloos van het feit dat sommige verdachte programma’s hun pc zonder hun medeweten kunnen infiltreren. Het voornaamste probleem is echter dat de meeste gebruikers de neiging hebben om belangrijke stappen bij het installeren van nieuwe programma’s over te slaan.

Als je een gebruiker bent die graag gratis programma’s download, moet je zeer aandachtig zijn telkens je besluit om nieuwe software te installeren. Het probleem is dat, Snjsearch.com en andere POT meestal verspreid worden via het bundelen. Bundelen is een listige distributietechniek die toelaat dat verschillende toepassingen gegroepeerd worden in één sofrware pakket en samen verspreid worden. Helaas ziet zo’n software bundel eruit als één individueel programma. Lees alsjeblieft de raad van ons ondersteuningsteam om te weten te komen of je een toepassing gekozen hebt die bijkomende software promoot of niet:

 • de enige manier om het bestaan van verdachte bijlagen te onthullen is het lezen van de Gebruiksvoorwaarden als je software installeert. Zoek naar aanwijzingen over het promoten van ‘software van derden.’
 • Controleer ook zorgvuldig de installatie instellingen van het programma – zorg ervoor dat je kiest voor de Geavanceerde of Aangepaste installatie modus.
 • Dan zou je moeten zien hoe het setup venster uitbreid en een lijst van ‘optionele downloads’ die toegevoegd werden aan het programma van je keuze onthuld. Deselecteer de akkoorden om deze apps te isntalleren.

Als de Snjsearch.com browser hijacker je computer reeds infiltreerde, moet je hem verwijderen. Hoe je dit moet doen kom je te weten op pagina 2.

Hoe deze pc indringer verwijderen?

Het Snjsearch.com virus kan op de volgende twee manieren verwijdert worden.

 • Manueel;
 • Automatisch.

We hebben manuele verwijderingsinstructies opgesteld voor gebruikers die zelf Snjsearch.com willen verwijderen. Je kan ook het Snjsearch.com virus automatisch verwijderen. Wij raden dit laatste aan omdat het niet alleen deze computer parasiet verwijdert maat ook andere riskante spyware en malware op je pc detecteerd en verwijdert.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Manuele Snjsearch.com virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder Snjsearch.com van Windows systems

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Snjsearch.com en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Snjsearch.com en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'
 5. Verwijder Snjsearch.com uit de Windows snelkoppelingen
  Rechter muisklik op de snelkoppeling van Mozilla Firefox en selecteer Properties. Rechter muisklik op het browsers icoon en selecteer 'Properties'
 6. Ga naar de Shortcut tab en bekijk het Target veld. Verwijder de kwaadaardige URL die aan je virus gerelateerd is. Selecteer de 'Shortcut' tab en verwijder 'http://isearch.babylon.com...' of andere verdachte URL

Herhaal bovenstaande stappen voor alle browser snelkoppelingen, inclusief Internet Explorer en Google Chrome. Zorg ervoor dat je alle locaties van deze snelkoppelingen nakijkt, inclusief het bureaublad, start menu en taakbalk.

Verwijder Snjsearch.com van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Snjsearch.com of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Snjsearch.com van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Snjsearch.com en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Snjsearch.com verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder het Snjsearch.com virus uit Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Snjsearch.com uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Snjsearch.com van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Snjsearch.com en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op menu (rechter bovenhoek), kies Options General.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef de gewenste site op of klik op Restore to default.
 5. Klik op OK om deze wijzigingen te bewaren. In de 'General' tab, verwijder je de kwaadaardige URL uit de 'Home Page' sectie of klik op de 'Restore to Default' knop. Klik op 'OK' om de wijzigingen te bewaren
 6. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 7. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Snjsearch.com. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Snjsearch.com van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Snjsearch.com en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Wijzig je startpagina en standaard zoekmachine als deze door het virus aangepast waren
  Klik op het menu icoon en kies Settings.
 4. Zoek hier naar Open a specific page or set of pages onder de On startup optie en klik op Set pages. Nadat je op het menu en 'Settings' geklikt hebt, selecteer je 'Set pages'
 5. Nu zou u een ander venster te zien moeten krijgen. Verwijder hier kwaadaardige zoekmachines en geef degenen op die je als startpagina wenst. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 6. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 7. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 8. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 9. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 10. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Snjsearch.com. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Snjsearch.com van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Snjsearch.com of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Start je Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte. Selecteer hier Preferences zoals het voordien werd getoond en selecteer General.
 4. Bekijk hier het Homepage veld. Als het gewijzigd werd door Snjsearch.com verwijder je de ongewenste link en geef degene op die je wenst te gebruiken voor je zoekopdrachten. Denk eraan om de "http://" voor je adres in te geven. Verwijdere in 'General' de kwaadaardige URL en geef je gewenste domein op
 5. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 6. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Snjsearch.com te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-snjsearch-com-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen