Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Verwijder Searchincognito.com virus (Verwijdering Instructies) - mrt 2021 update

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Browser hijacker

Het Searchincognito.com virus is een omleiding virus dat je online zoekopdrachten naar dubieuze sites leidt ipv je privacy te verbeteren

Het Searchincognito.com virus

Searchincognito.com is een dubieuze zoekmachine die het systeem infiltreert zonder toestemming van de gebruikers. De website verschijnt op de aangetaste browser als een startpagina en standaard zoekmachine in de vorm van een nuttige zoekmachine die incognito zoeken aanbiedt. Desalniettemin is dit een browser hijacker die meer problemen veroorzaakt dan dat hij helpt. De aanwezigheid van dit programma op de computer tast de alghele prestaties van je apparaat beduidend aan en veroorzaakt constant omleidingen naar onbekende websites. Daarnaast kan deze potentieel ongewenste toepassing zijn dubieuze extensies, browser helper objecten en gelijkaardige componenten die gebruikt worden om gebruikers te traceren en de hijacker te beschermen tegen verwijdering, installeren. Samengevat, er is geen reden om het Search Incognito virus te vertrouwen en het op je systeem te laten staan.

Naam Searchincognito.com
Type Browser hijacker
Categorie Potentieel ongewenste toepassing
Beïnvloed Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome
Symptomen Levert constant advertenties, omleidingen naar gelieerde sites en installeert dubieuze tools of extensies
Distributie Gebundeld met freeware
Verwijdering Gebruik ReimageIntego voor het volledig opruimen van het systeem en het herstellen van de schade

Zoals je kunt zien, is Searchincognito.com klaar voor alles. Zodra het een volume aan data over je zoekopdrachten dat nodig is om je interesses te voorspellen verzamelde, begint het met het produceren van reclame. Je moet dus voorzichtig zijn met zijn zoekresultaten omdat ze je naar verdachte internetsites kunnen leiden die mogelijk dubieuze software of geïnfecteerde links promoten.

Tenslotte kan het je ook bombarderen met tonnen aan advertenties die kunnen verschijnen in de vorm van banners, in-tekst links, en pop-up advertenties. Deze advertenties bevatten ook rechtstreekse links die je naar onbetrouwbare webbronnen kunnen brengen.

Je moet opletten voor commerciële inhoud die:

 • verdachte software of tools promoten;
 • steeds weer dezelfde inhoud toont;
 • “provided by Search incognito” of een gelijkaardige bewering bevat;
 • steeds door dezelfde uitgever geleverd wordt;
 • de sites die je normaal gebruikt en bezoekt injecteerd.

Deze advertenties kunnen kwaadaardig materiaal bevatten of de installatie van browser extensies, tools, bladwijzers of werkbalken opstarten. Elke extra toepassing beïnvloed de prestaties verder en kan je online tijd beduidend verminderen. Je moet Searchincognito.com verwijderen voor het de hele computer aantast.

De veiligste manier om, om te gaan met een POT is het verwijderen. Voor het verwijderen van Searchincognito.com van je pc, moet je zeer aandachtig zijn bij het volgen van de onderstaande verwijderingsstappen. Na het verwijderen moet je ook de schade aangericht door het virus herstellen met ReimageIntego.

Searchincognito.comHet Searchincognito.com virus is een potentieel ongewenste toepassing die de prestaties van je browser beïnvloedt door het tonen van tientallen adevertenties.

Software bundels verbergen POT tijdens installaties

In de meeste gevallen, glippen zulke dubieuze toepassing de pc binnen samen met gratis apps of software, zoals allerlei spelers, download managers, pdf-makers, converters en gelijkaardige software. Sommige pc-gebruikers hebben de neiging om het installatieproces van zulke programma's zeer snel te doorlopen en maken dus een grote fout. Wees aandachtig en denk niet steeds aan het klikken op “Volgende” als je iets installeert op je computer.

Onderzoekers stellen dat je nooit een programma snel snel mag installeren. Lees het privacy beleid voor je freeware installeert en volg elke installatiestap aandachtig. Als er eentje automatisch ingesteld is om je startpagina en standaard zoekmachine te vervangen, moet je dit vinkje verwijderen.

Gebruik ook nooit de “basis”, “standaard” installatie instellingen omdat deze je kunnen misleiden tot het toevoegen van optionele software aan je systeem. Kies, in plaats van deze opties, voor de “Geavanceerde” of “Aangepaste” methode. Als je reeds te maken hebt met omleidingen en ongewenste advertenties op je browser, raden we je aan de onderstaande instructies te volgen.

Je moet Searchincognito.com zo snela als mogelijk is verwijderen

Elke virus verwijdering kan zowel handmatig als automatisch worden uitgevoerd. Als je een ervaren computergebruiker bent, dan zullen de instructies onder dit artikel je helpen om deze POT op je eigen te verwijderen. Indien niet, bevelen we je aan een anti-spyware programma te installeren om Searchincognito.com samen met al zijn waarden automatisch te verwijderen.

Denk eraan dat je zijn zoekresultaten niet mag vertrouwen omdat deze bedoeld zijn om mensen om te leiden naar gesponsorde sites. Daarnaast, wetende dat het gebruikers kan traceren en niet-persoonlijke informatie verzamelt, is het misschien beter dat je toch nog maar eens nadenkt voor je het gebruikt om “incognito” online te blijven. Je moet Searchincognito.com verwijderen omdat je systeem misschien nog extra cynerindringers bevat.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Searchincognito.com virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder Searchincognito.com van Windows systems

Als je probeert om het Searchincognito.com virus handmatig te verwijderen, moet je alle waarden verwijderen die toebehoren aan deze browser hijacker:

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Searchincognito.com en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Searchincognito.com en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Searchincognito.com van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Searchincognito.com of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Searchincognito.com van Internet Explorer (IE)

Extensies die meestal toegevoegd worden onmiddellijk na de SearchIncognito.com infiltratie. Je moet deze verwijderen om deze browser hijacker volledig te kunnen verwijderen:

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Searchincognito.com en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Searchincognito.com verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder het Searchincognito.com virus uit Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Searchincognito.com uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Searchincognito.com van Mozilla Firefox (FF)

Om het Searchincognito.com virus te verwijderen en het te vergeten, moet je alle andere add-ons van dezelfde ontwerper ook verwijderen:

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Searchincognito.com en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Searchincognito.com. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Searchincognito.com van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Searchincognito.com en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Searchincognito.com. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Searchincognito.com register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen