Verwijder PremierOpinion virus (Gratis Instructies) / Virus verwijdering stappen

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Adware

PremierOpinion virus Verwijdering Handleiding

Wat is Het PremierOpinion-virus?

PremierOpinion is een mogelijk ongewenst programma dat met behulp van bundeling in de computers van gebruikers terecht komt

PremierOpinion virus

PremierOpinion is een potentieel ongewenst programma (PUP) dat is ontwikkeld door VoiceFive Inc. Naar verluidt is het gemaakt om bedrijven te helpen digitale trends en patronen te begrijpen. Deskundigen hebben deze app echter al toegevoegd aan de PUP- en adware-categorieën vanwege zijn vermogen om computers te infiltreren zonder opgemerkt te worden en om gebruikers vervolgens te overladen met eindeloze advertenties of enquêtes..

Naam PremierOpinion
Type Potentieel ongewenst programma (PUP)
Belangrijkste symptomen Vervelende pop-upadvertenties, in-tekstkoppelingen, vragenlijsten
Activiteiten op de achtergrond Datatracking. Is geïnteresseerd in browsergewoonten, demografische informatie en gebruik van applicaties
Getroffen besturingssystemen Windows OS, Mac OS X

De personen die schuil gaan achter het Premier Opinion-virus proberen zijn leden te motiveren door de veelbelovende mogelijkheid om geld of andere materiële voordelen te verdienen. Het lijkt er echter op dat dit programma slechts een adware-achtige toepassing is die nauwelijks iets nuttigs als tegenprestatie kan opleveren.

Zodra het erin slaagt om in het systeem te komen, past het PremierOpinion-programma alle internetbrowsers (Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome) aan zonder toestemming van de gebruiker. Wees voorzichtig, want dit programma kan ook uw startpagina of standaard zoekmachine wijzigen en andere wijzigingen in elk van uw webbrowsers aanbrengen.

Daarna zijn de browsingsessies van het slachtoffer gevuld met PremierOpinion-advertenties die doorgaans vol staan ​​met aanbiedingen om deel te nemen aan meerdere enquêtes. Als u op een van deze advertenties klikt, bevindt u zich mogelijk op louche sites die worden gebruikt voor het verspreiden van dubieuze programma's, zoals andere adware, browser-hijackers of zelfs gevaarlijke virussen.

Als u deze omleidingen niet wilt laten plaatsvinden, voert u een volledige systeemscan uit met ReimageIntego om de Premier Opinion-verwijdering uit te voeren op Mac- of Windows-besturingssystemen. Bovendien biedt dit programma u regelmatig updates over andere computerbedreigingen die zich op uw systeem zouden kunnen verbergen. Evenzo zou uw pc en persoonlijke gegevens te allen tijde veilig zijn.

Illustratie van het privacybeleid van PremierOpinionPremierOpinion staat bekend om zijn adware-functies waarmee het continue enquête pop-ups en advertenties kan weergeven.

Bovendien zijn mensen bereid PremierOpinion te verwijderen, niet alleen vanwege de advertenties, enquête-aanbiedingen en vergelijkbare pop-ups die door deze PUP worden veroorzaakt op elke winkelwebsite die ze bezoeken. Het lijkt er namelijk op dat dit programma ook nog veel meer schade kan veroorzaken en kan leiden tot gevaarlijke, privacygerelateerde problemen.

Als u het privacybeleid aandachtig doorleest, kan adware van Premier Opinion het volgende doen:

Once you agree to participate in this program, we may notify you of survey opportunities through e-mail, pop-ups, toast windows, U.S. mail, and other means. If you elect to participate in a survey, we require that you provide complete and accurate information about yourself and your household.

Merk op dat we u onder geen enkele omstandigheid aanraden om uw privégegevens te verstrekken. Vanwege de hierboven genoemde redenen, raden we u niet aan om deze onbetrouwbare applicatie te installeren en deze ook niet te blijven gebruiken als u dat al hebt gedaan. In plaats daarvan moet u PremierOpinion verwijderen om verdere problemen te voorkomen.

PremierOpinion virus

Adware wordt in één pakket geleverd, samen met reguliere software

Als u zich afvraagt ​​hoe dit potentieel ongewenste programma op uw computer is geïnstalleerd, is het antwoord eenvoudig: u hebt mogelijk op een nogal roekeloze manier gratis applicaties vanaf het internet geïnstalleerd. PUP's reizen in zogenaamde softwarebundels, wat een populaire marketingtechniek is die door veel adware-ontwikkelaars wordt gebruikt. Deze methode is gebaseerd op de overtuiging dat de gebruiker tijdens het installeren van de software de Snelle of Aanbevolen instellingen kiest en daardoor de installatie van het mogelijk ongewenste programma niet kan weigeren.

Met andere woorden, de laatste parameters slaan vele stappen van het proces over, inclusief het proces dat een vooraf gemarkeerd vak bevat dat het mogelijk maakt om het adwareprogramma te infiltreren. Kies daarom nooit deze instellingen en kies voor de Aangepaste of Geavanceerde instellingen. Merk op dat de PUP zich misschien onder de markeringen kan verbergen, zoals ” I agree to install PremierOpinion now” of ” I agree to change my default search engine, new tab URL, and homepage to PremierOpinion.”

Om dit te voorkomen, moet u ze wegvinken en een professionele beveiligingssoftware installeren. Het zal u helpen om bestanden op schadelijke programma's te onderzoeken vóór het downloaden en uw computer te beschermen tegen verschillende bedreigingen. Daarnaast raden we aan geen PDF-converters, video-streaming-apps of downloadmanagers te installeren, omdat deze de meeste kans hebben om de PUP in hun installatieprogramma te hebben zitten.

De eenvoudigste manier om het PremierOpinion-virus te verwijderen

Volgens de experts van bedyNet.ru kunt u de PremierOpinion-verwijdering snel afronden als u besluit dit automatisch te doen. We raden deze methode aan, omdat PUP's een groot aantal browserextensies en add-ons bevatten die mogelijk nauwelijks herkenbaar zijn. Als u de vervelende enquêtes en advertenties met succes wilt verwijderen, moet u ze allemaal verwijderen.

PremierOpinion virus

Daarom is de beste optie om PremierOpinion te verwijderen met behulp van een robuust antivirussysteem. U kiest een van de onderstaande en download ze meteen. Volg na de systeemscan de onderstaande instructies zorgvuldig uit om alle adware-gerelateerde elementen van uw computer te verwijderen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele PremierOpinion virus Verwijdering Handleiding

Verwijder PremierOpinion van Windows systems

Om uw Windows schoon te maken van adware, zou u de onderstaande gids moeten volgen en alle verdachte browserextensies en plug-ins moeten verwijderen.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder PremierOpinion en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar PremierOpinion en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder PremierOpinion van Mac OS X systeem

Mac-gebruikers kunnen zich ontdoen van opdringerige pop-ups met behulp van deze handleiding.

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar PremierOpinion of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder het PremierOpinion virus uit Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou PremierOpinion uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder PremierOpinion van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier PremierOpinion en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van PremierOpinion. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder PremierOpinion van Google Chrome

Chrome repareren kan door alle elementen te verwijderen die zijn gekoppeld aan het PremierOpinion-virus.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier PremierOpinion en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van PremierOpinion. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder PremierOpinion van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar PremierOpinion of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van PremierOpinion te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de PremierOpinion register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen