Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Verwijder Handy-Tab.com virus (Verwijdering Handleiding) - mrt 2021 update

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Browser hijacker

Handy Tab – een mogelijk ongewenst programma (PUP) die omleidingen veroorzaakt naar search.handy-tab.com en soortgelijke domeinen

Verschillende ontwerpen van de Handy-Tab.com-zoeksite

Handy Tab is een mogelijk ongewenst programma (PUP) dat ook is gecategoriseerd als een browser-hijacker. Zodra het zijn instellingen overneemt, begint het Handy Tab-virus omleidingen te initiëren naar search.handy-tab.com en soortgelijke domeinen die er op de een of andere manier mee te maken hebben. Helaas is het erg moeilijk om deze browserextensie uit te schakelen omdat het zogenaamde browser-helper-objecten (BHO's) gebruikt om te voorkomen dat het wordt verwijderd.

Om te beginnen begint Handy Tab met het wijzigen van de systeeminstellingen door de startpagina en de standaardzoekmachine te wijzigen. Google Chrome is het meest kwetsbaar voor dit virus. Vervolgens begint de kaper elke zoeksessie van de gebruiker te onderbreken door hem of haar om te leiden naar de benodigde domeinen. Houd er rekening mee dat deze sites vol kunnen staan met valse enquêtes en geïnfecteerde links die het verschijnen van malware op uw computer kunnen veroorzaken.

Handy tab kan ook systeemvertragingen en het volgen van het browsergedrag van gebruikers veroorzaken. Het doet dat door de toetsaanslagen van gebruikers te verzamelen telkens wanneer hij of zij op het web surft. Het privacybeleid van deze kaper stelt dat de informatie verzameld door zijn vertegenwoordigers niet-persoonlijk is. Er is echter geen garantie dat derden niet in staat zijn om deze te bereiken.

Het wordt duidelijk dat de Handy Tab-extensie slechts met één bedoeling is ontwikkeld – om geld te verdienen met behulp van het pay-per-click-schema, maar klikken op louche betaalde links in de zoekresultaten zullen u waarschijnlijk omleiden naar gevaarlijke webpagina's, dus adviseren we u ten zeerste dat u geen gebruik maakt van onbekende zoekmachines zoals Search.Handy-Tab.com.

Het mag duidelijk zijn dat het omzeilen van dubieuze zoekmachines een noodzakelijkheid is als u probeert uw computer te beveiligen. Als u het Handy Tab-virus uit uw browser wilt verwijderen, moet u de instructies van onze beveiligingsexperts opvolgen (u vindt de richtlijnen onderaan dit artikel).

Als u vindt dat het verwijderingsproces verwarrend is, kunt u de kaper altijd automatisch verwijderen. We raden aan dat u software zoals ReimageIntego of SpyHunter 5Combo Cleaner gebruikt om Handy-Tab van uw systeem te verwijderen. U kunt echter alle beveiligingsprogramma's gebruiken die u maar wilt, maar zorg ervoor dat ze betrouwbaar en up-to-date zijn!

De verwijdering van Handy Tab.comHet Handy-Tab.com-virus verwijderen is geen ingewikkelde taak. U hoeft alleen de handleiding van de specialisten op het gebied van cyberbeveiliging op te volgen.

Leer de suggesties te vinden die u ongewild aanzetten om potentieel ongewenste programma's (PUP’s) te installeren

De belangrijkste truc die spyware-ontwikkelaars gebruiken voor het promoten van dubieuze software is softwarebundeling, waarmee een aantal programma's samen kunnen worden verspreid. Het is een noodzakelijkheid om gratis software zorgvuldig te installeren; anders kunt u eindigen met verschillende onverwachte programma's op uw computer. Deze tips zijn afkomstig van het UdenVirus.dk-team en we vinden ze uitermate nuttig wanneer u probeert uw computer op zijn top te blijven laten presteren.

 • Om onverwachte installatie van mogelijk ongewenste software te voorkomen, moet u altijd alle informatie lezen die in de software-installatiewizard is opgenomen. Volg elke stap zorgvuldig en neem even een kleine leespauze gedurende het stadium tijdens welk u de installatie-instellingen doorneemt.
 • U moet daar de installatie-instellingen configureren om ALLEEN het gewenste programma te installeren. We raden ten zeerste aan om de aangepaste of geavanceerde modus te kiezen om uw download te installeren.
 • Nadat u een optie hebt geselecteerd, krijgt u toegang tot de lijst met 'aanbevolen' of 'voorgestelde' programma's die bij uw download is meegeleverd.
 • Deselecteer de vinkjes naast de verklaringen waarin staat dat u akkoord gaat met de installatie van een specifiek aanvullend programma.

Verwijder Handy Tab met slechts één klik

Een snelle en efficiënte procedure voor het verwijderen van Search Handy Tab vereist het gebruik van anti-malware software. Bovendien moet u ervoor zorgen dat het programma wordt bijgewerkt naar de nieuwste versie om u het beste resultaat bij het verwijderen van virussen te tonen. Dat is echter niet de enige manier om deze ongewenste browser-hijacker van uw computer te verwijderen. U kunt ook vertrouwen op de verwijderingsinstructies die zijn opgesteld door onze experts.

Als u bereid bent om het virus handmatig te verwijderen, volgt u elke stap van de meegeleverde gids en voltooit u de volledige verwijdering van Handy Tab zonder antispyware of de hulp van een computertechnicus te gebruiken.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Handy-Tab.com virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder Handy-Tab.com van Windows systems

Als u het virus van Windows OS wilt verwijderen, moet u software zoeken en verwijderen die er waarschijnlijk aan gerelateerd is. U zult enkele componenten vinden in de lijst met programma's die momenteel op uw pc zijn geïnstalleerd.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Handy-Tab.com en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Handy-Tab.com en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Handy-Tab.com van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Handy-Tab.com of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Handy-Tab.com van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Handy-Tab.com en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Handy-Tab.com verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder het Handy-Tab.com virus uit Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Handy-Tab.com uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Handy-Tab.com van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Handy-Tab.com en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Handy-Tab.com. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Handy-Tab.com van Google Chrome

Gebruik de onderstaande instructies om Handy Tab uit Chrome te verwijderen. U moet deze extensie uit uw browser verwijderen en de browser ook terugzetten naar zijn vorige status.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Handy-Tab.com en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Handy-Tab.com. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Handy-Tab.com van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Handy-Tab.com of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Handy-Tab.com te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Handy-Tab.com register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen