Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Verwijder Deloton.com virus (Verwijdering Handleiding) - jan 2021 update

door Linas Kiguolis - - | Het type: Adware

Wat is Deloton en de redenen om zijn activiteiten in uw browser te stoppen

Overmatige hoeveelheid advertenties van Deloton.com

Deloton.com is een verdachte website die behoort tot de categorie adware-programma’s. Wanneer dit potentieel ongewenste programma (PUP) in uw systeem infiltreert, begint het hinderlijke advertenties weer te geven, worden omleidingen naar verschillende websites geactiveerd en informatie over gebruikers bijgehouden.

Het Deloton.com-virus leidt om naar de deloton.com/afu.php?zoneid= site die gebruikers verder omleidt naar sites, zoals bigpicturepop.com, thepopularlinks.com, codeonclick.com, etc. Het verdachte domein dat in dit artikel wordt beschreven, veroorzaakt meestal URL-omleidingen naar:

 • Sites voor volwassenen;
 • Verdachte sites die clickbait-artikelen promoten;
 • Gaming sites;
 • Sites die nepsoftware voor systeemoptimalisatie en andere mogelijk ongewenste programma's promoten.

Deze neging tot omleiden door Deloton.com kunnen leiden tot gecompliceerde computerinfecties, omdat hinderlijke advertenties scripts kunnen uitvoeren die automatisch veel verschillende malware installeren. Zelfs onbedoelde klikken kunnen dus leiden tot ernstige computerinfecties.

De URL-omleidingen en advertenties die voortkomen uit het bestaan ​​van Deloton op uw computersysteem kunnen verband houden met andere problemen zoals systeemvertragingen, zegt het Zondervirus.nl-team. Bovendien merken experts op dat deze advertentie-ondersteunde applicatie mogelijk gerelateerd is aan adware die Onclickads.net-advertenties. levert

Houd er rekening mee dat advertentie-ondersteunde programma's zoals Deloton vaak advertentie-ondersteunde uitbreidingen in webbrowsers injecteren en gevaarlijke programma’s kunnen stiekem cryptocurrency winnen met gebruik van de CPU-kracht van uw systeem. Daardoor kan uw computer langzamer gaan werken en zult u problemen tegenkomen, zoals het constant crashen van programma's.

Als dat al niet genoeg is, kan het Deloton-virus ook nog continu browsergebonden gegevens verzamelen, die persoonlijk identificeerbaar kunnen zijn en privacyproblemen kunnen veroorzaken. Alle bovengenoemde activiteiten worden uitgevoerd zonder toestemming van de gebruiker.

Om gebruikers ertoe aan te zetten deze frauduleuze website te bezoeken, bieden ontwikkelaars een groot aantal “handige functies”, zoals voorspellingen, enz. In werkelijkheid verslechtert het alleen maar de browser-ervaring van een gebruiker. Het primaire doel van PUP's is om inkomsten te genereren voor de ontwikkelaars. U moet echter niet toestaan ​​dat oplichters misbruik van u maken, dus u moet Deloton zo snel mogelijk blokkeren.

Als u browseromleidingen opmerkt die via het beschreven domein verlopen, raden we u aan om onmiddellijk alle PUP's of plug-ins te verwijderen en die site in de toekomst niet meer te bezoeken. Aan het einde van het artikel vindt u de handleiding voor het verwijderen van Deloton met al zijn bijbehorende componenten.

U moet ook uw computer scannen met behulp van beveiligingssoftware om alle soorten adware, malware en andere kwaadaardige programma's te verwijderen waarmee uw computer mogelijk is geïnfecteerd. We raden aan om ReimageIntego beveiligingssoftware te gebruiken voor het automatisch verwijderen van Deloton.

Advertenties van Deloton.comAdvertenties van Deloton.com zijn zeer irritant. Ze verschijnen als gevolg van omleidingen die zijn veroorzaakt door het Deloton-domein naar een mogelijk ongewenst programma (adware).

Onzorgvuldige installatie van freeware kan resulteren in het kapen van uw webbrowser

Volgens de analisten kan adware uw computer infecteren tijdens het downloaden van andere reguliere programma's. Het is een populaire marketingmethode die “bundelen” wordt genoemd. De ontwikkelaars profiteren van gebruikers die zich haasten en informatie over het virus verbergen in de “optionele componenten” van alledaagse toepassingen.

Meestal kiezen gebruikers voor de Snelle/Aanbevolen-installatie en kunnen ze de adware niet opmerken. Gebruik deze instellingen dus niet. Kies in plaats daarvan voor de Aangepaste/Geavanceerde-installatie en dan kunt u een kaping van uw systeem door Deloton of soortgelijke virussen voorkomen.

Andere nuttige tips om de installatie van mogelijk ongewenste programma's te voorkomen:

 1. Laat u niet misleiden door het aantrekkelijke uiterlijk van hinderlijke Ontwikkelaars willen een echte look creëren en het bepalen van de oorsprong van de advertentie kan ingewikkeld worden. Vermijd daarom altijd op advertenties te klikken om niet te worden opgelicht en om uw bestanden te beschermen.
 2. Hackers maken doorgaans misbruik van systeemkwetsbaarheden bij het ontwikkelen van malware, adware en andere typen kwaadaardige programma's; Houd daarom uw software bijgewerkt.
 3. Gebruik indien mogelijk alleen officiële sites en directe links bij het downloaden van applicaties; een andere oplossing is om de bijlagen van tevoren te scannen.
 4. Sla nooit stappen over tijdens het download/installatieproces, omdat informatie over mogelijke adware alleen te zien is in de Aangepaste/Geavanceerde instellingen.

Het stoppen van omleidingen naar Deloton.com en het verwijderen van adware van uw computer

U kunt Deloton.com op twee manieren verwijderen: handmatig en automatisch. Onze IT-specialisten adviseren u om voor automatische verwijdering te kiezen, omdat u andere soorten malware die mogelijk aanwezig zijn anders misschien niet kunt vinden.

Als u er echter in staat bent om de kaper zelf te beëindigen, volgt u de handmatige Deloton.com verwijderingshandleiding. Ons team heeft gedetailleerde en geïllustreerde uitleg voorbereid over het verwijderen van kapergerelateerde items uit Chrome, Firefox, Internet Explorer en andere webbrowsers.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Deloton.com virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder Deloton.com van Windows systems

Als u alle componenten van het Deloton.com-omleidingsvirus wilt vernietigen, controleert u welke programma's recentelijk op uw computer zijn geïnstalleerd. Verwijder degene die verdacht zijn met behulp van de aanwijzingen die we hebben verstrekt.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Deloton.com en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Deloton.com en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Deloton.com van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Deloton.com of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Deloton.com van Internet Explorer (IE)

Volg deze handleiding om het Deloton-omleidingsprobleem uit uw Internet Explorer te verwijderen:

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Deloton.com en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Deloton.com verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder het Deloton.com virus uit Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Deloton.com uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Deloton.com van Mozilla Firefox (FF)

Volg deze handleiding op om omleidingen naar dubieuze sites te stoppen:

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Deloton.com en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Deloton.com. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Deloton.com van Google Chrome

Ruim Chrome op door ongewenste of verdacht lijkende extensies te verwijderen met behulp van een handleiding die is opgesteld door experts van 2-Spyware. De gevaarlijke extensies in uw browser kunnen dagelijks leiden tot omleidingen door Deloton.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Deloton.com en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Deloton.com. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Deloton.com van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Deloton.com of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Deloton.com te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Deloton.com register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Linas Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen