Gevaarlijkheidsmeter:  
  (50/100)

Verwijder Apple virus (Verwijdering Handleiding) - geüpdatet sep 2020

door Jake Doevan - - | Het type: Mac viruses

Het Apple virus is een soort malware die illegaal de naam van de tech reus Apple gebruikt in nep waarschuwingen

 Het Apple virus

Het Apple virus is de term die allerlei technische ondersteuning scams, adware type dreigingen en malware die ontworpen werd om enkel Mac apparaten te infiltreren ondersteund. Veerschillende ondersteuning scams en phishing campagnes richten zich op zulke machines om waardevolle informatie of zelfs geld rechtstreeks van het slachtoffer te verkrijgen. Mac malware werd de afgelopen jaren een echt beveiligingsprobleem en dit hoewel mensen nog steeds geloven dat Appla machines veilig zijn voor virussen en cyberindringers in het algemeen. Dit misverstand leidt tot malware aanvallen of scam campagnes tijdens dewelke je persoonlijke informatie, data of zelfs geld risico loopt.

Het Apple virus is het soort van cyberinfecties die, in de meeste gevallen, een bericht posten van Apple of een andere legitieme sofware provider. Meldingen tonen vaak zelfs malware detectie of waarschuwingen voor mogelijke aanvallers en schade. Al deze beweringen zijn nep en scammers zijn diegene die je machine kunnen beschadigen of het systeem infecteren met malware.

Naam Apple virus
Type Malware
Symptomen Nep berichten met waarschuwingen, systeemalarmen, nep malware detectie
Distributie Misleidende technieken zioals bunden, andere programma's, spam e-mail campagnes
Versies
 • Technische ondersteuning scams;
 • E-mail scams;
 • Op adware gebaseerde scams.
Voornaamste tactieken Mensen angst aanjagen tot het bellen van het voorziene nummer of het installeren van verdachte software
Verwijdering Betrouwbare anti-malware tools en een volledige systeemscan kunnen helpen het Apple virus te verwijderen

Het Apple virus kan ingesteld zijn om veel functies te genereren en verschillende delen van het doelsysteem aan te tasten. Het primaire doel en tactiek is afhankelijk van de scammer die achter de dreiging zit. Social engineering is echter de primaire techniek waarop al deze aanvallen gebaseerd zijn. 

Je kunt zien dat je machine het Apple virus of een andere malware heeft als:

 • het apparaat begint zich ongeregeld te gedragen en crasht of loopt onverwachts vast;
 • de machine begint traag te werken;
 • advertenties, banners, en omleidingen vullen het scherm;
 • toepassingen, tool, of browser content, verschijnt uit het niets.

Helaas geloven mensen dat het Apple virus geen echte dreiging is en blijven ze browsen op allerlei dubieuze sites waar kwaadaardig materiaal verspreid kan worden. Dit is de voornaamst techniek die gebruikt wordt om allerlei cyberdreigingen te leveren, vooral dan deze die betrekking hebben op het scammen van mensen met nep systeemalarmen en berichten over malware. Dit is de reden waarom deze meldingen uit het niets verschijnen.

Apple malwareHet Apple virus is de soort van malware die zich toelegt op Apple apparaten inclusief iPhones en computers.

Het voornaamste doelwit van het Apple virus – onwetende PC-gebruikers

Het Apple virus tast computers, iPads, iPhones, en andere apparaten die op het Mac besturingssysteem werken aan. Mensen kunnen in de val van de scam trappen als het bericht op de browser verschijnt dat op officiële providers lijkt en zeker als het scherm vergrendeld is en de enige melding deze is over malware of systeemschade problemen. In dit geval worden ze aangespoord om het opgegeven nummer te bellen om contact op te nemen met de Apple support.

Als het alarm uit het niets verschijnt en melding maakt van problemen gerelateerd aan de machine of over mogelijke risico, is het niet verwonderlijk dat je misleid kunt worden tot het bellen van het nummer in de waarschuwing. Je moet echter weten dat Apple niet het bedrijf is om berichten zoals dit te onen met telefoonnummers of directe promotionele content om het Apple viruw van de computer te verwijderen. Je zult verbonden worden met fraudeurs die je willen misleiden tot:

 • het betalen voor nutteloze services
 • het downloaden van nep software
 • het onthullen van je informatie

Helaas, er is meer vereist dan gewoon het venster afsluiten om het Apple virus te verwijderen omdat deze berichten het resultaat zijn van een infectie die reeds actief is op je apparaat. In de meeste gevallen verschijnt het bericht één keer en kun je de browser afsluiten om het proces te beëindigen. Als je echter ergens op het vergrendelde scherm en de pop-ups klikt kan dit leiden tot de installatie van een rogue tool of tot constante berichten met nep waarschuwingen. 

Reageer niet op deze nep berichten en zorg ervoor dat je het Apple virus van het systeem verwijderd. We raden je ten zeerste aan om een volledige systeemscan uit te voeren met je antivirus software (Reimage Reimage Cleaner Intego of dergelijke) om er zeker van te zijn dat het virus volledig weg is.

Veilig blijven vereist het negeren van Apple scams veroorzaakt door adware

Adware is een andere plaag waar Apple systemen nu al een tijdje mee te maken hebben en het blijft één van de meest voornaamste dreigingen die er zijn. Terwijl de infectiemethodes kunnen verschillen, installeren de meeste gebruikers adware meestal onbedoeld tijdens het instellen van shareware of freeware. Een andere (een realtief groot) deel van de Apple virus categorie komt uit het intentioneel installeren – dit gebeurt vaak als de gebruikers zich er niet van bewust zijn dat de voorgestelde toepassing in feite adware is en zal starten met het tonen van opdringerige advertenties na de installatie ervan.

Terwijl adware eerder als vervelend beschouwd wordt dan als een echte dreiging, wordt adware , gewwon één type van Apple virus, recentelijk meer gedocumenteerd door beveiligingsonderzoekers. Het is waar dat adware vrijwel onschadelijk is (alhoewel zeer vervelend), maar sommige van de advertentie ondersteunde software overschrijdt de grens en wijzigt het systeem op een ernstige manier om advertenties te kunnen tonen.

Het Apple virus op iPhones

Het voornaamste gevaar met adware is dat gebruikers vaak gelinkt worden aan phishing of scam sites die aanzetten tot het downloaden van nep optimalisatie software of proberen om de gebruiker te overtuigen dat ze een technische ondersteunning nummer bellen om de “malware infectie te herstellen” wat kan leiden tot het verlies van honderden dollars.

Onderschat Apple virusinfecties dus niet – draag zorg voor je computer en het zal je veel stress besparen in de toekomst.

Voornaamste types van het Apple virus

Your Mac is infected with 3 viruses

Your Mac is infected with 3 viruses is één van de meest beruchte Apple virus scams die er is. Mensen komen of per ongeluk op de phishing site terecht (ze worden omgeleid vanop een kwaadaardige site) of indien hun apparaten geïnfecteerd zijn met adware. Terwijl de meeste advertentie ondersteunde programma's geïnstalleerd worden via software bundelen, moet je weten dat je ze ook op officiële bronnen kan vinden, dus zorg ervoor dat je wat online beoordelingen leest voordat je iets installeert.

De Your Mac is infected with 3 viruses scam beweert dat de Apple computer gecompromitteerd werd en dat persoonlijke informatie zoals bankgegevens het risico lopen onthuld te worden. Dit is een slim trucje dat gebruikt wordt door de Apple virus makers om onervaren computergebruikers angst aan te jagen aangezien deze niet begrijpen dat malware enkel gedetecteerd kan worden door antivirus scanners.

Als de gebruikers een nep scan uitvoren zullen ze aangezet worden tot het installeren van nep software, zoals systeem optimaliseerders als Advanced Mac Cleaner, Driver Tonic of Mac Auto Fixer. In andere gevallen kan er slachtoffers gevraagd worden te bellen met een nep tech ondersteuning nummer om hen op te lichten en te laten betalen voor de nep services.

Recentelijk werden er meerdere domeinnamen aangemaakt om de Mac is infected with 3 viruses scam te puchen, deze omvatten:

Er bestaat geen twijfel over dat al deze sites frauduleus zijn en steeds beweringen uiten over virusinfecties (zoals e.tre456_ worm_osx, wat nep is), alsook het feit dat persoonlijke informatie in gevaar is. De nep site gebruikt niet alleen de naam van Apple maar bevat ook het logo, systeemversie, datum en gelijkaardige informatie om de slachtoffers ervan te overtuigen dat deze waarschuwingen afkomstig zijn van een legitiem bedrijf.

De cybercriminelen die verantwoordelijk zijn voor de sites en de scam hebben echter helemaal niets te maken met de tech reus Apple. Wees niet verrast als je het Your Mac is infected with 3 viruses bericht ook op andere sites terugvindt.

Om de Your Mac is infected with 3 viruses omleidingen een halt toe te roepen moet je het Apple virus dat gerelateerd is aan de adware van de computer verwijderen – scan je apparaat met anti-malware software om de POT automatisch te verwijderen of delete al de waarden handmatig. Als je daarnaast er ook nog zeker van wilt zijn dat je Apple apparaat goed functioneert en al de virus schade herstelt is, gebruik je Reimage Reimage Cleaner Intego.

Het Apple virus - Your Mac is infected with 3 viruses scam

Warning Virus Detected

Apple Warning Virus Detected is een Apple virus variant die vooral veel voorkomt op iOS apparaten zoals iPhone of iPad, desktop gebruikers hebben echter ook reeds veel gelijkaardige versies te zien gekregen. Het pop-up bericht verschijnt op Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, of een andere browser op willekeurige tijdstippen tijdens het browsen en toont allerlei nep meldingen om gebruikers een nep tech ondersteuning nummer te laten opbellen.

Er werden veel verschillende versies van de “Apple Warning Virus Detected” scam gedetecteerd op het net – hier is één van de pop-up berichten die gebruikers te zien kunnen krijgen:

System Warning!

Apple iPhone is infected with virus and immediate action is required.

Continue and follow the instructions to fix your Apple iPhone. Do not close this window.

**Exit at your own risk**

Andere nep berichten maken melding van een pronovirus dat gevonden werd of dat het systeem crashte en onmiddellijk herstelt moet worden. Zoals gewoonlijk zijn al deze berichten nep en moet je er geen aandacht aan schenken, verwijder gewoon snel de adware infectie van je Apple apparaat.

Virus alert from Apple

Virus alert from Apple is een andere scam die een poging waagt om de technische ondersteuning van Apple na te bootsen door nep berichten te tonen aan gebruikers. Voor je zulke beweringen gaat vertrouwen, moet je beseffen dat browsers helemaal geen systeemscan kunnen uitvoeren, enkel toegewijde beveiliging software kan problemen oplossen en malware detecteren op het apparaat. Als je dus beweringen te zien krijgt die beweren dat je Apple geïnfecteerd is en onmiddellijke actie vereist is – is het een scam en dient het genegeerd te worden.

Virus alert from Apple kan beweren dat er verschillende virussen gedetecteerd werden op je Mac of iPhone, en ook het IP-adres, systeem versie en andere details bevatten. In tegenstelling tot virusinfecties kan zulke informatie vrij eenvoudig gescant worden omdat je apparaat verbonden is met het internet – dit betekent niet dat de beweringen legitiem zijn.

Net zoals andere scams is Virus alert from Apple nep, en als de pop-ups blijven opduiken moet het Apple virus op het systeem gevonden en uitgeschakeld worden.

Apple wants to make changes

Apple wants to make changes is een nep pop-up bericht dat op elk moment kan verschijnen tijdens het werken met de computer. Helaas ziet het pop-up venster er identiek uit aan de originele macOS systeem prompts, dus deze keer kunnen gebruikers echt geloven dat de pop-up legitiem is en afkomstig is van Apple.

In werkelijkheid is het gewoon een andere truc die gebruikt wordt door het Apple virus. Het gebruikt een pop-up venster dat er legitiem uitziet en vraagt mensen om hun aanmeldgegevens in te voeren. Terwijl de meeste tech ondersteuning scams proberen om mensen verdachte toepassingen zoals nep optimalisatie tools te laten installeren, kan deze social engineering truc de logingegevens van mensen ontfrutselen zodat ze later gebruikt kunnen worden om zich vanop afstand toegang te verschaffen tot de Mac-computer. 

In zo'n geval kunnen cybercriminelen zich toegang verschaffen tot het systeem en dreigingen zoals keyloggers of info-dieven installeren. Deze Apple virus infecties kunnen resulteren in het verlies van geld of zelfs  identiteitsdiefstal. Geef dus nooit je aanmeldgegevens op in nep pop-ups zoals Apple wants to make changes, en gebruik adware verwijderingstools om deze ongewenste berichten een halt toe te roepen.

De Apple virus variant Apple wants to make changes

AppleCare And Warranty

AppleCare And Warranty is een Apple virus fat kan voorkomen op Safari, Google Chrome, of andere browsers. Terwijl het veel gelijkenissen heeft met andere scams die zich richten op Mac-gebruikers, probeert deze nep website het originele Apple ontwerp na te bootsen door de officiële site ervan na te bootsen. De boeven proberen gewoon om gebruikers de scam te laten associëren met het AppleCare programma – verlengde Garantie voor Apple producten.

Deze AppleCare And Warranty is echter een scam. It impliceert dat het systeem geïnfecteerd met een virus hoewel de tekst niet echt zeer geloofwaardig is – deze werd waarschijnlijk geschreven door een niet Engelstalige persoon. Dit type van Apple virus beweert het volgende:

AppleCare and warranty Internet Security Damaged !!! Call Help Desk at 1-888-621-0834
Suspicious activation detected on, your IP address due to harmful virus installed in your computer. This virus can also damage the firewall security which can result in data loss or hard drive crash. Call immediately on the number provided, to rectify the issue.
We have disabled your computer to stop further damages to your computer. Do not restart your computer or shutdown. It may result in data loss. Please call us immediately to fix your security and to update the service agents of your computer software.

Bel het voorziene nummer niet, cybercriminelen kunnen u overtuigen om de vergoedingen voor de nep services te betalen, of je vragen toegang op afstand tot de machine te verlenen en spyware installeren om je bankgegevens of andere gevoelige details te stelen.

Apple Security Breach

Apple Security Breach is een Apple scam bericht dat opduikt op kwaadaardige sites. Deze technische ondersteuning scam probeert om gebruikers te laten geloven dat de beveiliging van uw apparaat omzeilt werd en foto's en andere gegevens overgemaakt worden aan onbekende bronnen. Het nep Apple ondersteuning nummer dat opgegeven wordt is 1-800-711-9001, hoewel dit kan variëren.

Daarnaast worden gebruikers ook aangespoord om de zogenaamde besschermingssoftware te installeren:

Call 1-800-711-9001 immediately to connect with Apple Technical Support for installing the Protection Software.

Dit is een andere poging om de technische ondersteuning van Apple na te bootsen. Je moet echter weten dat officiële berichten je nooit zullen vragen om iemand op te bellen. Als je de Apple tech ondersteuning moet contacteren zijn er verschillende manieren om dit te doen via de officiële website. Het URL adres verraadt dus meestal snel dat het om scam berichten gaat zoals Apple Security Breach.

Apple Security Alert

Apple Security Alert is een scam die waarschuwingen toont op Apple aparaten, inclusief iPhones, en probeert om mensen angst aan te jagen met verschillende foutberichten, inclusief foutcodes of specifieke namen van malware. Het Apple virus berciht voorziet contactgegevens en stelt voor om het technische ondersteuningsteam te schrijven of op te bellen om het probleem op te lossen. Jammer genoeg kan het installeren van programma's van derden leiden tot malware infecties of zelfs hackers die je machine aanvallen.

Al deze campagnes eindigen meestal in het verlies van informatie, gestolen aanmeldgegevens of zelfs geld van je rekening. Dit gebeurt telkens wanneer slachtoffers misleid worden tot het betalen voor de zogenaamde hulp en al deze online bankgegevens geregistreerd worden door keystroke loggers of andere malware.

Apple Rewards Event

Apple Rewards Event is een andere hoax die ontworpen werd door cybercriminelen om waardevolle informatie te ontfrutsele van onwetende gebruikers. Dit is echter geen tech ondersteuning scam maar eerder een enquête scam – deze nep meldingen, gebruikt door het Apple virus, richten zich meestal op een bepaalde groep van mensen (in dit geval gebruikers van Apple producten) en beweren dat deze in aanmerking komen om een duur geschenk te ontvangen, zoals een iPhone, iPad of een grote som geld.

Alles wat de gebruikers zogezegd moeten doen is wat eenvoudige vragen beantwoorden in een korte enquête. Degenen die in de verleiding komen door de geschenken en doorgaan met het beantwoorden van de vragen (de scam is geprogrammeerd om te werken of de antwoorden nu correct zijn of niet) komen uiteindelijk terecht op een pagina die naar persoonlijke informatie vraagt, zoals creditkaartgegevens. In andere gevallen worden gebruikers geabonneerd op een nutteloze service en elke maand hiervoor aangerekend.

Vertrouw dus nooit de Apple Rewards Event scam – dit type van Apple virus heeft helemaal geen prijzen.

Apple Security Damaged

Apple Security Damaged is een scam die als hij geactiveerd wordt je nep berichten toont die beweren dat je beschadigt kan raken. Technical ondersteuning scams zoals deze willen deze meldingen er meer realistisch laten uitzien en dit doel wordt bereikt als ze je meldingen tonen met het Apple logo of pop-ups op de browser toont die eruitzien als een systeemfout melding. Mensen trappen in de val van deze scams als het bericht dat gebruikt wordt door deze soort van Apple virus er legitiem uitziet. Jammer genoeg worden scammers steeds creatiever als het aankomt op zulke scam campagnes.

Apple virus scams

Voorkom het Apple virus door extra voorzichtig te zijn bij het downloaden van freeware

Deze technische ondersteuning scams en social egineering aanvallen zijn niet de dreigingen die je machine het meeste beïnvloeden. Dit is gewoon het resultaat van een potentieel ongewenste toepassing of een andere cyberdreiging die reeds actief is op het systeem. Geniepige infiltratie methodes zijn de reden waarom je het programma dat zulk gedrag zoals omleidingen en nep berichten veroorzaakt, niet te zien krijgt.

Potentieel ongewenste toepassingen die hun oorsrpong vinden in misleidende commerciële pop-ups of banners of in het software bundelen zijn degene die scammer aanvallen zoals dit veroorzaken. Als je deze infecties wilt vermijden moet je steeds de nodige aandacht schenken aan de processen die op de machine worden uitgevoerd.

Door het kiezen van de Geavanceerde of Aangepaste installatie optie i.p.v. de Aanbevolen of Snelle kun je de lijst zien met alle toegevoegde programma's en kiezen wat je uit deze lijst wilt installeren en wat niet. Freeware komt gebundeld met POT en dit is hoe computers geïnfecteerd worden met adware en browser hijackers.

De Apple virus verwijdering uitgelegd

Je moet weten dat Apple apparaten niet immuun zijn voor cyberdreigingen, hoewel verschillende bronnen kunnen beweren van wel. Als zulke indringers het systeem aantasten, toont dit dat je apparaat geïnfecteerd werd met een Apple virus en beschadigt kan raken als je niet zo snel mogelijk reageert.

Verwijder het Apple virus van zodra je een verdacht bericht en scammer waarschuwingen opmerkt, zelfs als je het venster hebt afgesloten. Het vermijden van deze meldingen kan helpen om extra malware infiltraties te voorkomen maar het helpt niet bij het beëindigen van de initiële POT.

Verwijder het Apple virus door een anti-malware tool te installeren en een volledige systeemscan uit te voeren. Tijdens deze controle van alle onderdelen van de computer of het apparaat zal het programma alle fouten en echte problemen met het systeem tonen, inclusief kwaadaardige programma's en geïnfecteerde bestanden of POT die dit schrikwekkend bericht tonen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Apple virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder Apple van Mac OS X systeem

Om verlost te worden van het Apple virus, reinig je de machine volledit. Het zal je helpen om alle gerelateerde POT of malware te spotten.

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Apple of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Apple van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Apple en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Apple. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Apple van Google Chrome

Controleer of de browser niet geïnfecteerd werd met meerdere virussen aan de hand van deze handleiding:

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Apple en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Apple. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Apple van Safari

Om het Apple virus van Safari te verwijderen, moet je alle kwaadaardige extensies en andere in-browser content die meer problemen met de browser en de machine in het algemeen veroorzaakt, verwijderen

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Apple of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Apple te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Computergebruikers kunnen verschillende verliezen lijden als gevolg van cyberinfecties of eigen foutieve handelingen. Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-apple-virus.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande Apple virus